![]() |
Komisarzyk, a ty tak nie kozakuj bo gówno wiesz. To jest forum publiczne i każdy mówi co mu się podoba. I jeśli mówisz że ja czy ktoś jest pionkiem to chyba tylko po ilości postów na tym forum. Wielce mi 110 lvl sie znalazł. Ty za to najwiecej narobiłeś przeciw PA jak padałeś... hahaaha, ładnie prosiłeś ale ci się nie udało:baby:
|
Cytuj:
Chyba kurwa napisalem ze probowalem ale mi sie nie udalo:O Nawet jak bym padl 10 razy to ty pionkeim jestes i nim pozostaniesz. |
Cytuj:
|
Pewnie ze nie. Czy ja cos takiego mowie?
|
Cytuj:
|
E tam, zostawcie Eterka :p Przynajmniej kogos tam sfragowal ;] (A mógłby spróbować Vildi albo Kunskaps ;d)
|
Cytuj:
|
[CHAR]Victeron[/CHAR] cwaniakował i znowu padł...
Feb 13 2007, 22:42:14 CET Killed at Level 126 by [CHAR]Vex Tyria[/CHAR] and by [CHAR]Jessie Drestas[/CHAR] |
Cytuj:
|
Ja sie nie dziwie temu ze pada
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
elo :) mam pytanko, bo pomimo tego ze czytam uważnie wydarzenia, nie mogę się połapać. Wojna trwa ?
|
Nie, już koniec.
|
Cytuj:
Wojna już się skończyła [ mam nadzieję ;p ]. Dużo ludzi sprzedało postacie i się wypłaciło. No ale są i tacy co odpuścili sobie tibie, przynajmniej Morgane :] |
Z tego co gadalem ze znajomymi kolejna wojna wisi w powieczu i to napewno bedize juz wojna a nie jakies "podchody milosne"
|
@@@EDIT
Dobra już wszystko wiem ;) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:49. |