![]() |
Zin ugryzl glebe
15:52 You see a dead human (Vol:10). You recognize Zin Alin. He was killed by Tiuso. |
0.o
Pewnie chodzil tam gdzie nie potrzeba^^ edit: Juz all wiem:P |
ma ktoś czystą płytke na przykołowanie na biegu?
|
http://www.rogepost.com/n/4518065641
Filmik WMV mojej roboty. Robiony z nudy :P Nie oczekujcie czegos wielkiego. Nie ma ukazanych w nim fragow z battle na Liberty bo nie mialem filmu rec. btw. Jak i dlaczego padl Zin?:> |
Cytuj:
Br nieumią sie przyznać do błędu i dlatego w ich filmach nie ma zadnego deda(beach) ani ucieczki. Sa jedynie ich fragi , nie to co u pl - Fragi "Nasze" i Br. |
Cytuj:
|
Ale teraz tych filmów sie porobilo ;p
|
no zin padl zdarzylo sie:)ale i tak moje zdanie jest takie ze masslogami sie wojny nie wygra...;] gildia zrobi 10-15 lvli straci jeden i tak w kolko... beache straca lvl i go nie odrobia... wiec to do czasu wszystko jest
|
Nikt nie skometuje mojego super filmu?
|
Cytuj:
kórwa, ciężko strawne paluszki rybne :baby: |
bo na zinie gral haalis wyjebisty mozg arcanii co daje exit gdy przychodzi po niego tetuni;p i nie zalozyl ssa jak wiedzial ze w planie jest double ue 2 sorcow 130~ ;o
|
Cytuj:
PS. Od dzis podaje sie za Lafertiego ;d |
@up
Tylko ja jestem Lafertim. No chyba ze chcesz podawac sie za tego dzieciaka co kupil chara i kradnie ;] |
Cytuj:
|
lael, panowie bez zbytniej agresji;]
|
Cytuj:
|
zin zin power ranger zin myslal ze ue go nie moze walnac wiec poopa a tutaj beka zin to nie duch to nie samolot to "chłopek" i dostal fizycznego :d
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To jest zwykly kowboj klawiatury
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:47. |