![]() |
Jakby ktoś nie wiedział to było 1hp xd
|
Cytuj:
|
Gratz Hox 200 lvl ;] Pozdro dla calej gildi :D:D:D:D
dawno mnie tu nie bylo ;p |
o kurde mora wracaj do gryyy!!!!!!!!
Duncom to samo!!!!!!!!!!!! GZ wszystkim czlonkom gildii jestescie superowi uwielbiam was uwarzam ze jestesicie najlepszom gildiom na calym swiecie roxujecie jestescie super! |
Vica ownuje xDD
|
Nagrywał ktoś z was filmik może ? Najbardziej zależałoby mi na filmie z perspektywy blokera :)
Gz, naprawdę super loot :o |
Tu jest link do naszego forum i tam jest co nie co o takich huntach
http://www.chochliki.fora.pl/filmy,8/ |
|
|
gz wszystkim
|
Jak LDS nie gra to i smoczki mozna huncic ;> hehehe gz all
|
siema ;)
dawno mnie nie było.. chciałbym Was poinformować, że postać o imieniu Fiujiqs została sprzedana.. ja nią nie będę grał, gdyż po prostu nie chce mi się już grać w tą grę.. ;p więc jak lider, albo jakiś vice to przeczyta, to niech wyrzuci tego jakże wspaniałego MSa z gildii ;P będę was miło wspominał, bo jednak jesteście zajebistą gildią ;] poza małymi sprzeczkami, było zajebiście ;] miłej gry.. i dobrych lootów ;D 3majcie się ;P czasami odezwę się na forum ;) Hail ChoCh ! ;) |
szkoda bo dla nas wszystkich zawsze to jakas strata, good luck:)
FIUJIQS HAS BEEN EXCLUDED. |
|
Gzzz :) 20'sta osoba na Refugii ... XD
|
Ładny ss:) Gz.
|
Gratki Set ;D
w końcu wbiłeś :P tylko Enenenek coś zjebał "S" chyba, ze tak miało być nie wiem ;P pozdro dla całej gildii ;* |
Hahah kolejny co Enenenka od debili zwyzywal, ostatnio jak mi Theti napisal "nie no gdyby ten enen sie nie wjebal na ss fajnie by wyszlo to s xd, ale on zawsze jest gdzie nie powinien" to nie moglem sie przestac smiac. xDD
Dzieki wielkie =] |
@Setris
No lajtowy ssek, gz xd btw. kiedy przeleziesz bo chce rewanzyk xdddd |
No bez kitu :D LDS nie gra to dragi wolne ;D
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:26. |