![]() |
Nasze kochane lagi nawet nie myślą o tym żeby opuścic kochaną iridie. Za 2 tygodnie Netia :D
|
|
21:04 Academion [76]: Phoenix Vast has been excluded
OJEJQ JEJ ;(:(:(:(:( |
Hmmm jesli sie dozyje do wakacji :) to mozna by sie spotkac gdzies :P wezme Minas morgula i reszte skladu :) Ojjej :) uscisnac reke bezokowi Marzenia :P
Nie no dobry pomysl z tym :) Ja jestem za Skarzysko - wiocha 50 tys . 30km od Kielc :P Ostatnio znana z mafi i z Bezrobocia :D Mam dzialke przeznaczona do melanzy :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie no tak na serio to mozna w W-wa bo to prawie centrum Polski raczej kazdy wie gdzie to :) Np na dworcu centralnym :DD ale co potem ;/ oto jest pytanie :) |
A Ja czuję sie jeszcze bardziej wyróżniony ponieważ uścisnąłem Twoją dłon Gaba i Bezoka xDDD
|
@Gaba nie tylko ty ;)
@Kisia wiesz już z Masem mówiłem o tobie, że musisz być jak przyjade xD Rzeszów team bez Kisi? To tak jak Rybnik bez Beza xD signed: Usar |
@Anas w sumie to do Krakowa mam godzine to też wypadałoby wpaść :D
siem poznać ;) signed: Usar |
Lajtowo w krk juz były 3 zjazdy ostatni w ten weekend :P
|
Ta słyszałem o tym ostatnim ;)
signed: Usar |
Brawo dla CIPSoftu naprawili lagi!! Ale niestety zapomnieli o freezach -/
|
Byly 3 zjazdy i na zadnym mnie nie bylo ffs:(:((:Rasta jak bezoka zapraszasz to tak chocbys i mnie zaprosil;p
|
Cytuj:
Jak ktoś zna jakieś fajne miejscówki gdzie można nieźle pomelanżować (tak ze 3 dni xD ) to niech da jakieś propozycje ^^ BTW. Wszystkiego najlepszego dla Everanora w dniu jego urodzin :** Lecz także w tym dniu on opuszcza naszą Iridie:( być może już na zawsze... Mam nadzieje ( zapewne nie tylko ja), że pewnego dnia znów zobaczę Ciebie online na mojej VIP liście... Powodzenia w rl i życzę szybkiego powrotu :) Take Care Bro! |
Kurkaaaa na czasie wyeksmituje mojego ojczulka z mieszkanka i sie zrobi coś :) wobec Kisi mam dług wdzięczności taki biggg a z Arthasem (<3) i kazdym innym ziomalem z checia bym sie skumał :D
BTW... ja wlasnie wrocilem z mini melanzyku ;> jednak podoba mi sie zaoczne studiowanie bo wieczorki w dni powszednie potrafią być ciekawe 8o |
Cytuj:
Jak mi o tym pisal wczoraj w nocy,to nie moglem uwierzyc..... ...nadal nie wierze..... Ale jestem przekonany ze niedlugo wroci :D i rozwikla sekret miejsca nad ktorym ostatnio dumal ,nie tylko jako pierwszy iridyjczyk ale pierwszy Tibijczyk !!! Powodzenia !!! i pamietaj ze czekamy !!! "....(..)...Pojawiam sie i znikam,taka rola Magika...(...).." ps.ten co go ropnales na rotach pod carlin :D |
Cytuj:
Pozatym Everanor potrafił nas zaskakiwać , i mam nadzieje , że jeszcze nie raz nas zaskoczy swoją obecnością w tibi :) Co do tego 'melanżu' trzeba ustalić jakieś miejsce , najlepej u kogoś kto mógłby zapewnić jakieś 'schronienie' bo co to za melanż a jakimś obcym mieście , ze wszyscy nawalimy sie w 4 dupy i nie będzie gdzie spać :P ? |
Hajnówka - moja działka, miejsce dla 15 osób się znajdzie. Nie wiem czemu to pisze bo są dwa problemy:
primo - nikt mnie nie uwzględnia na "zjeździe" =p secundo - nikt nie wie gdzie Hajnówka...może najwyżej Ci z Białego =p A w Tibie jak się nie dało grać, tak się nadal nie da =/ |
Cytuj:
To gdzie jest Hajnówka ?:D Edit: już sprawdziłem :D szczerze mówiąc to ode mnie nawet blisko , ale inni mają trochę daleko :D |
Cytuj:
Wszystkiego Najlepszego Pawel |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:22. |