Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Plotki z Iridii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131839)

Olorion. 20-12-2007 18:17

tylko ze bongosy nie wbija tych 50 lew, bo dla 80% z nich to bedzie mega wyzwanie zeby zrobic najlepszego ludzika jakiego mieli kiedykolwiek w zyciu ;\

Rosjaninn 20-12-2007 18:36

no nie wiem ;/;/ kuchin zmyj ten obrazek na swoim loginie ok ? czy ty zawsze po wszystkich musisz wszystko lizac psie zajebany ? ******* przez krolika pod smietnikiem zardzeiwalym ;/;;//////

zagoniles starego to czemu nie mialbys zagonic ktoregos z DD ? kutafonie

Hail zagonska kurwo~~

:evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::e vul::evul::evul::evul:

Olorion. 20-12-2007 18:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rosjaninn (Post 1797364)
no nie wiem ;/;/ kuchin zmyj ten obrazek na swoim loginie ok ? czy ty zawsze po wszystkich musisz wszystko lizac psie zajebany ? ******* przez krolika pod smietnikiem zardzeiwalym ;/;;//////

zagoniles starego to czemu nie mialbys zagonic ktoregos z DD ? kutafonie

Hail zagonska kurwo~~

:evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::e vul::evul::evul::evul:

czemu uwazasz go za asslickera? To ze przez cal zycie byles mega polskim gownem nie potrafiacym powiedziec slowa po angielsku i ktory nigdy nie potrafiles pogadac ze szwedami o czyms innym niz protekcja albo o twoim paymencie za uderzenie kogos kto znaczy wiecej, nie oznacza ze wszyscy tak robia.

Diego325 20-12-2007 18:49

PRZESŁANIE: Każdy kto od teraz będzie pisał z celowymi błędami uchodzi za upośledzoną osobę!

To mogło być zabawne raz czy dwa, ale jak ktoś nagminnie w swoim poście używa " o muj borze" itp. jest po prostu żałosny.

TIBIA: Ja nie wiem, ale Cipsoft powinien zredukować część serwerów ( czemu nie mogliby stworzyć czegoś takiego jak serwer dla 50+, 100+ lvlowców? Przejście na taki serwer byłoby nieobowiązkowe, ale ci co chcą się bawić w wojnę napewno by skorzystali) i wprowadzić kilka nowych ze "starym system" tj. brak hotkeyów, souli, staminy, i wszystkich tych pierdół. Napewno znaleźliby się chętni. W taki sposób jaki jest obecnie Tiba dąży do samozagłady co chyba czeka każdą grę online.

PS: Dajcie spokój z wyzywaniem się na forum. Idą święta << CZAS RADOŚCI :P>

Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i udanego Sylwestra życzę wszystkim!!

Koniec postów odemnie.

adnincv 20-12-2007 18:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Olorion. (Post 1797328)
tylko ze bongosy nie wbija tych 50 lew, bo dla 80% z nich to bedzie mega wyzwanie zeby zrobic najlepszego ludzika jakiego mieli kiedykolwiek w zyciu ;\

lepiej miec 20 sorca zrobionego manualnie niz 100 ek wybotowanego pieskuuuuuuuuu <3

Rosjaninn 20-12-2007 19:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez adnincv (Post 1797393)
lepiej miec 20 sorca zrobionego manualnie niz 100 ek wybotowanego pieskuuuuuuuuu <3

dokladnie popoieram cie <3

widziales olorion szmato ? pies cie jebal nie powiedzial a potem chodziles w ospiermionych spodniach i nie wiedziales co to tak sie kleji..smieciu..stfu i pyskiem w dol zaganiaro..

Olorion. 20-12-2007 19:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez adnincv (Post 1797393)

A ty czym sie kierowales mowiac taka pierdole, skoro ~100 lvl knight przedstawia duzo wieksza wartosc we wszystkich mozliwych opcjach, niz 20 lvl sorc, ktorym placzacy po nocach gdy padnie polak, biega z grupka 30 innych glupcow, zabija sobie kogos kto nie ma szansy sie outheal po tym lame update, a potem pierdoli o tym przez 150 stron jakiegos tematu o mega ploteczkach, wstawiajac co jakis czas slowo BORUTA, na ktore reszta nerdow reaguje jak psy pawlowa na swiatlo.

btw

18:00 You need 415731 exp for level 99 Average session speed: 63006 exp/h Estimated time left for level up: 6h 35m 54s Played this session: 1h 51m 26s Gained thissession: 117018 exp 18:00 You lose 107 hitpoints due to an attack by a cyclops smith. 18:00

najs expik?

Olorion. 20-12-2007 19:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rosjaninn (Post 1797429)
dokladnie popoieram cie <3

widziales olorion szmato ? pies cie jebal nie powiedzial a potem chodziles w ospiermionych spodniach i nie wiedziales co to tak sie kleji..smieciu..stfu i pyskiem w dol zaganiaro..

To jest wlasnie wasz problem, z wami da sie normalnie porozmawiac tylko jezeli udaje sie mega retarded debila, bo nie musicie sie wznosic na wyzyny intelektualne aby czerpac jakakolwiek radosc z rozmowy. Teraz jak widzicie jacy jestesmy normalnie, zaczyna wam od*******ac i glupimi odzywkami staracie sie zwrocic na siebie uwage. Nie jestes smieszny, moze dax sie podnieci, ale on zawsze lizal wszystkim dupe, a w koncu udalo mu sie znalesc "prawdziwych" (?) przyjaciol, jak ty, z ktorymi udaje mu sie utrzymywac jakistam kontakt.

zreszta, whatever, You're so funny! Please, continue :D

Rzolniez 20-12-2007 19:20

Drogi Olorionie uwierz ze 3/4 Bongo mialo taki lvl jaki ty potrafisz tylko wybotowac :\

adnincv 20-12-2007 19:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Olorion. (Post 1797445)
To jest wlasnie wasz problem, z wami da sie normalnie porozmawiac tylko jezeli udaje sie mega retarded debila, bo nie musicie sie wznosic na wyzyny intelektualne aby czerpac jakakolwiek radosc z rozmowy. Teraz jak widzicie jacy jestesmy normalnie, zaczyna wam od*******ac i glupimi odzywkami staracie sie zwrocic na siebie uwage. Nie jestes smieszny, moze dax sie podnieci, ale on zawsze lizal wszystkim dupe, a w koncu udalo mu sie znalesc "prawdziwych" (?) przyjaciol, jak ty, z ktorymi udaje mu sie utrzymywac jakistam kontakt.

zreszta, whatever, You're so funny! Please, continue :D

z Bongo znamy sie rok? poltora? Wiec sie nie odzywaj bo Ty belfawa zaczales botowac chyba cos na wakacjach;) Bylem cop i fragowalem kuchina, smutna prawdaa ;\ I nikt nie odpowiada mi jak 'psy', wg mnie to wlasnie gdy jakis Neztas czy sens~ napisze GO ANK KILL <NICK> Ty lecisz i bijesz i taka jest miedzy wami rozmowa. Bongo bylo jest i bedzie i tego nie zmienisz, dopadniemy Cie, ubiecuje <3 A daxem nie gram bo mi sie znudzilo, nic mi nie da 100 lvl w grupie idiotow ktorzy szukaja swojego miejsca na ziemi i znajduja je w Tibii, bey.

Morseton 20-12-2007 19:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez adnincv (Post 1797458)
z Bongo znamy sie rok? poltora? Wiec sie nie odzywaj bo Ty belfawa zaczales botowac chyba cos na wakacjach;) Bylem cop i fragowalem kuchina, smutna prawdaa ;\ I nikt nie odpowiada mi jak 'psy', wg mnie to wlasnie gdy jakis Neztas czy sens~ napisze GO ANK KILL <NICK> Ty lecisz i bijesz i taka jest miedzy wami rozmowa. Bongo bylo jest i bedzie i tego nie zmienisz, dopadniemy Cie, ubiecuje <3 A daxem nie gram bo mi sie znudzilo, nic mi nie da 100 lvl w grupie idiotow ktorzy szukaja swojego miejsca na ziemi i znajduja je w Tibii, bey.

Co do tego co zrobili cipsofty to JEDNO WIELKIE NIEPOROZUMIENIE!! Kurwa co to ma byc ?? Czym bede teraz pekowal ? Ahaha paranoja. To pewnie przez to ze na iridi rzadzi Bongo z 20-60 lvl a nie jakies najlepsze gildie :(

@Dax
Swieta racja. Ostatnio tez zmienilem poglad na 100 lvl + Tam juz nie ma zabawy... Walka o exp , monotonia itp :/ Taki Van hellsing "nie bede walczyl bo to jest moj pierwszy 100 lvl" - mowi samo za siebie :]

Tak wiec trzeba uklepac ten 45 lvl i pozal sie Boze :D kto bedzie wtedy padal. Hyhy :D

Olorion. 20-12-2007 19:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rzolniez (Post 1797446)
Drogi Olorionie uwierz ze 3/4 Bongo mialo taki lvl jaki ty potrafisz tylko wybotowac :\

Uwierz mi ze tutaj nie chodzi o umiejetnosci, bo te pewnie mam duzo wieksze niz kazdy z was, ale o szacunek do czasu. Botujac i nie muszac skupiac calej swojej uwagi na to co sie dzieje na monitorze, moge robic cokolwiek innego chce, jak np czytanie ksiazek.

btw, opuscilem cyclo poszedlem bocic gdzie indziej :d

18:55 You need 378006 exp
for level 99
Average session speed:
91211 exp/h
Estimated time left for level up:
4h 8m 39s
Played this session:
0h 11m 42s
Gained this session:
17785 exp

najs? ;;

TomX 20-12-2007 20:02

Olorion to że bocisz powinieneś zachować dla siebie a nie chwalić się tym na prawo i lewo też mogę sobie wybocić tego 100 lvla ale jakoś nie będę czerpał z tego radości :( tibia to gra która powinna sprawiać radość,dostarczać zabawy a nie być wyścigiem szczurów jakim często jest "walka o exp" wg. mnie lepiej się pobawić tą grą np. rozmawiając pkując (dla mnie jest to zabawne może nie dla wszystkich) ale botując nie wiem jakie czerpiesz z tego satysfakcje no ale cóż twoja sprawa.

Myślisz że niemamy umiejętności aby wbić ten 50 lvl noob charem powiem Ci że około 20 osób z nas ma/miało lvle wyższe od Ciebie i raczej zrobione ręcznie (nie jestem przekonany co do wszystkich :D ale cóż)
Bongo składa się w 50% z ludzi którzy już nie grają gdyż im się to znudziło pograsz jeszcze z rok lub 2 i myślę że także dojdziesz do takiego wniosku.
Wbiłem 51 lvl maxymalnie i znudziło mi się granie w tibie być może dlatego że wbiłem to na non pvp a dopiero później odkryłem zalety serverów pvp możliwe że kiedyś exp znów zacznie mnie bawić ale nie wiem czy na to się zanosi.

<FUCKING UPDATE>
<FUCHING CIP SOFT>
<FUCHING SD,EXPLO,HMM,POTIONY !!!!>

adnincv 20-12-2007 20:07

zjebaliiii;\ nitzu <3 !

Massterralph 20-12-2007 20:35

gogogogogo exp exp exp exp
pewnie Huxy napisal do swojego kolegi gm'a zeby przeglosowali lvl na runy bo BONGO pkuje <osz korwa>

zal zal zal

wrocilem

<3 Viking, Nitz, Pimol, Wodny, Ripper, Feav i reszta

Neztas 20-12-2007 21:37

ja to se wyobrazam jakby wszyscy expili na zolwiach swoich rycerzy recznie od 40 do 110 lev;;;;pppp armia feavow

i nie mowcie brzydko o olorionie bo to mondry czlowiek jest ;\

Rzolniez 20-12-2007 21:59

lagson

10

Rzolniez 20-12-2007 22:00

Olorion wybacz ale majac spy u nas na vent zdołaliśmy za*****c 2 od was i ty mi pierdolisz o umiejętnościach?

Moze zaraz napiszesz ze kazdy kto wbil 100 bez bota to nolifer.

Skończ pierdolic jestes taka sama Cipą jak neztas krelet czy kuchin jedna i ta sama rasa psów.

Niezapomne "Nah" i ctrl+q : )

heineken 20-12-2007 22:03

cipy chcialy miec mniej krwawe swieta ; d to je kurwy beda mialy ; /

Harru 20-12-2007 22:08

a ja wam powiem koledzy, ze polak potrafi, tak wiec *********** czas odpalic, i zrobic mass-full-afk-bot-project ;D

Swieta ida w ogole, mozecie na sobie psow nie wieszac przez 1,5 tygodnia? niech to bedzie postanowienie noworoczne aje!

Lisuu-aleniewrl 20-12-2007 22:31

I po co ja tyle czasu zmarnowałem? Aby sie doczekać updt 8.1?...
Teraz to wyglada mniejwiecej tak:
-Chcesz grac dla przyjemnosci na cliencie 8.1 - sciagaj bota.(Chyba ze jestes masochista- to dawaj na recznym)
-Ide chyba na jakiegos rl otsa 7.6 , aby powspominac:|

IridiaCarlinPk 20-12-2007 22:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Harru (Post 1797719)
a ja wam powiem koledzy, ze polak potrafi, tak wiec *********** czas odpalic, i zrobic mass-full-afk-bot-project ;D

Swieta ida w ogole, mozecie na sobie psow nie wieszac przez 1,5 tygodnia? niech to bedzie postanowienie noworoczne aje!

nie sadze

wole juz jechane Fheonixa i Rippaha niz te "ej moih koleguf nie wyzywajj" i inne posty tego pokroju(ortografia)
21:38 Belfaw [98]: nie szanujecie ludzi tylko z powodu rasy/pochodzenia
ja tam nie lubie jezeli w*******aja sie w moj kraj jesli sa u siebie lajtowo nic do nich nie mam

Neztas 20-12-2007 22:41

21:13 Neztas [183]: NIE RZUCIM ZIEMI SKOND NASZ RUD NIE DAMY POGRZEC MOWY POLSKI MY NARUD POLSKI LUD, KRULEWSKI SZCZEP PIASTOWY
21:15 Lijo Hentyney [98]: a szwedzki umiesz hymn?
21:15 Lijo Hentyney [98]: powinien ktos Ci dawno przypierdolic
21:15 Neztas [183]: wg moich informacji to co powiedzialem to napewno nie jest hymn
21:15 Lijo Hentyney [98]: zeby sie z hymnu kurwa smiac
21:15 Neztas [183]: AHAHAHah
21:15 Lijo Hentyney [98]: to zdrowo trzeba miec najebane
21:16 Neztas [183]: jezu niedouczony jestes
21:16 Lijo Hentyney [98]: no nie hymn
21:16 Neztas [183]: to jest rota, a nie hymn geniuszu

jejuu z kim my walczymy;;;;pppppppppppppppppp

eeetanz 20-12-2007 22:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neztas (Post 1797812)
21:13 Neztas [183]: NIE RZUCIM ZIEMI SKOND NASZ RUD NIE DAMY POGRZEC MOWY POLSKI MY NARUD POLSKI LUD, KRULEWSKI SZCZEP PIASTOWY
21:15 Lijo Hentyney [98]: a szwedzki umiesz hymn?
21:15 Lijo Hentyney [98]: powinien ktos Ci dawno przypierdolic
21:15 Neztas [183]: wg moich informacji to co powiedzialem to napewno nie jest hymn
21:15 Lijo Hentyney [98]: zeby sie z hymnu kurwa smiac
21:15 Neztas [183]: AHAHAHah
21:15 Lijo Hentyney [98]: to zdrowo trzeba miec najebane
21:16 Neztas [183]: jezu niedouczony jestes
21:16 Lijo Hentyney [98]: no nie hymn
21:16 Neztas [183]: to jest rota, a nie hymn geniuszu

jejuu z kim my walczymy;;;;pppppppppppppppppp

Rota była pierwszym(?) hymnem narodowym, a z humnami jak z prezydentami - zmieniają się, ale swój tytuł mają tak więc zamknij ten swój niedopierdolony ryj, bo zaczynasz mnie skrajnie irytować.

Lisuu-aleniewrl 20-12-2007 22:55

Weźcie mi tu o "Rocie" ani o innych podobnych rzeczach nie mówcie bo mi sie zaczyna przypominać kucie Trenów Kochanowskiego.... Nie wiem czemu ale tak jest :\
JAKO OLIWKA MALA POD WYSOKIM SADEM!!!!!!! <zygi>

adnincv 20-12-2007 22:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eeetanz (Post 1797824)
Rota była pierwszym(?) hymnem narodowym, a z humnami jak z prezydentami - zmieniają się, ale swój tytuł mają tak więc zamknij ten swój niedopierdolony ryj, bo zaczynasz mnie skrajnie irytować.

bogurodzice spiewali jak muj stary mieszko pierwszy otrzymywal chrzest;\

Neztas 20-12-2007 23:00

jeju few jesli cie naprawde wkurze to moze dojsc do tego ze mi pogrozisz palcem albo powiesz cos niemilego ;;\\\\\\\\

Xandar Mac'Leod 20-12-2007 23:40

Neztas jestes smieszny/zalosny. Twoje zabawne proby wysmiania kogos (np Lijo) koncza sie tak, ze sam stajesz sie posmiewiskiem. Pytasz z kim walczycie? lepiej popatrz na siebie i zdaj sobie wreszcie sprawe z tego jakim jestes idiota. Juz nie bede wypowiadal sie na tematy typu wysmiewanie polskości bo czasami to jest zabawne szkoda tylko, ze smiejesz sie sam z siebie chyba, ze uwazasz sie za obywatela swiata o.0

Wiem, ze to co ja sobie pisze masz w glebokim powazaniu ale nastepnym razem zastanow sie czy warto wklejac logi z gry bo jak juz wczesniej napisalem stajesz sie posmiewiskiem.

Neztas 21-12-2007 00:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xandar Mac'Leod (Post 1797952)
Neztas jestes smieszny/zalosny.

mowi to ktos, kto dolaczyl do kogos kto go huncil przez ostatnie pare lat

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xandar Mac'Leod (Post 1797952)
Wiem, ze to co ja sobie pisze masz w glebokim powazaniu

sedno sprawy wiec po co piszesz;pppp

berger 21-12-2007 00:57

@Neztas - Popatrzmy na to z kim my walczymy.

1Polowa waszych ludzi to Kebaby ,ktore wyemigrowaly z Azji do szwecji bo juz mieli dosc mycia sie w piachu i gwalcenia wielbladow.(Anusiak : "Ja sie tych kebabow brzydze")

2Kolejna częśc to pokemony, ktore wyemigrowaly w Vietnamu na tratwie do niemiec ,bo znudzilo im sie zbieranie ryzu. Postanowili robc sajgonki w slusznej sprawie "(...ale jak swiat swiatem niemiec polakowi nigdy nie bedzie bratem...")

3Kolejna czesc to sfrutrowane dzieci co nie dosc ze sie nabijaja z hymnu to ucza sie polskiego z marnym efektem co widac w ich postach. Gz! (...Polska jzyk by trudna..)

4No i ty?... Polak? a ciagle zachwycasz sie bananami. Wniosek... kolejna osoba z podwojna narodowoscia, z tym ,ze ty pochodzisz od asfaltow albo innych malpopodobnych. A u ans jakos wszyscy w gildi sa biali i znaja swoje miejsce:)

Neztas 21-12-2007 01:25

uzywasz bezsensownych argumentow typu gwalcenie wielbladow, emigracja i tratwa do niemiec, a niby uwazasz sie za doroslego lOl, prezentujesz skrajny rasizm i pokazujesz ze jak wiele osob nie rozumiesz ani slowa z tego co sie do ciebie mowi, a gdybys byl w 1/5 bystry jak ci ktorych probujesz obrazic, bys zalapal ze to forma inteligentej ironii, te bledy itp
i w ogole co maja banany do podwojnej narodowosci lOOOl, to ze ty w kolko powtarzasz łycha to nie znaczy ze jestes z kredensu, nie? przegrales, pogodz sie z tym, spadam elo

Olorion. 21-12-2007 01:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger (Post 1798047)
@Neztas - Popatrzmy na to z kim my walczymy.

1Polowa waszych ludzi to Kebaby ,ktore wyemigrowaly z Azji do szwecji bo juz mieli dosc mycia sie w piachu i gwalcenia wielbladow.(Anusiak : "Ja sie tych kebabow brzydze")

2Kolejna częśc to pokemony, ktore wyemigrowaly w Vietnamu na tratwie do niemiec ,bo znudzilo im sie zbieranie ryzu. Postanowili robc sajgonki w slusznej sprawie "(...ale jak swiat swiatem niemiec polakowi nigdy nie bedzie bratem...")

3Kolejna czesc to sfrutrowane dzieci co nie dosc ze sie nabijaja z hymnu to ucza sie polskiego z marnym efektem co widac w ich postach. Gz! (...Polska jzyk by trudna..)

4No i ty?... Polak? a ciagle zachwycasz sie bananami. Wniosek... kolejna osoba z podwojna narodowoscia, z tym ,ze ty pochodzisz od asfaltow albo innych malpopodobnych. A u ans jakos wszyscy w gildi sa biali i znaja swoje miejsce:)

hahahahahaha, ale smieszne, blagam berger, kolejna czesc 8o 8o 8o :evul X(X(

berger 21-12-2007 01:46

To ze dre sie lycha oznacza ,ze podobal mi sie pewna postac kreskowkowa.
Nie wiem czy to ironia u was mczy chec robienia z siebie debili.
Czym bardziej zaimpomujesz ludzia : Analfabetyzmem , nabiajniem sie z (hymnow , roty itp ) czy robieniem z siebie debila ?
Ja tez uzylem ironi.
A jak bylbym w 1/5 tak bystry jak osoby o ktorych mowisz to teraz w wieku 23 lat chodzil bym w pieluchach , bawil sie kupa i pil z sedesu (Blyszczycie niczym zlotowka w sedesie). Czy moze chodzili ci o to ,ze musze znizyc swoj poziom inteligencji by dotarlo to co oni do mnie mowia. Ale wole tego nie robic bo jest takie powodzenie: "Z jakim przystajesz takim sie stajesz" lub "Nigdy nie kłóć się z debilem, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem". Wiec nie bede sie z toba klocic bo przewyzszasz mnie pod tym wzgledem o jakies 100 lvli a ja jeszcze siedze na rooku:)
PAPa

Librys 21-12-2007 07:09

Jak można trzymać z Szwedami?
Jak ja ich nie na widzę O.o ;o X(

Lisuu-aleniewrl 21-12-2007 08:17

Neztas - wyjdz bananie

Jinikao 21-12-2007 10:23

Neztas mimo ze jestem bezstronny w war to troche pierdolisz. Z kim Benek jest w gildi??? z rl oraz z udzmi ktorzy go huntowali, fakt. Z kim ty jestes?? Z ludzmi ktorym sie znudzila gra i postanowiles tez do nich dolaczyc i pekowac, takie fakty.

Olorion. 21-12-2007 11:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao (Post 1798267)
Neztas mimo ze jestem bezstronny w war to troche pierdolisz. Z kim Benek jest w gildi??? z rl oraz z udzmi ktorzy go huntowali, fakt. Z kim ty jestes?? Z ludzmi ktorym sie znudzila gra i postanowiles tez do nich dolaczyc i pekowac, takie fakty.

Ale co w tym zlego?

Jinikao 21-12-2007 11:25

To Neztas uzyl tego argumentu przeciwko Lijo, mianowicie ze jest z ludzmi ktorzy go huncili. Ide do roboty Shalom

Yooshi 21-12-2007 12:20

Neztasa nauczyli w szkole ze jak zrabi blad to znaczy ze jest inteligentny i inteligentnie moze w ten sposob obrazic innych.
Wez sie rozbiegnij ziomus

Hoster 21-12-2007 12:33

Dobra kurwa.!

Zacznę może od tego, że Iridia była pierwszym moim światem na którym zaczynałem grę w Tibię. Miałem kilka charów ( tzn. z 3 :p ) i teraz ciągnę na jednym, dość starym.

Co do dyskusji to powiem tak:

Jak napisałem na początku gram na Iridi długo i śledzę co się dzieje.
Chciałbym tutaj napisać, iż uważam Neztasa za rozbiorce RP na Iridii. Smieciarz. Podobnie się zachowuje Kuchin. A ten to dopiero noobi totalnie. Fajnie. Chcesz jeszcze raz hunta od Bongo ? B) I Pytek Czopek. Zryty koleś.

No Neztas. Z tego co tu czytam od dawna wydaje mi się, że operujesz jeszcze tekstami z gimnazjum. Prawda. Jebany inkwizytor.

Fajnie się wyśmiewać z innych Polaków. Obciągasz Szwedkom i Niemcom. ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:13.