![]() |
Cytuj:
|
Jak zwykle Flow złoiło dupsko Aboszkom...
Chłopaki, macie tu pograne... ;(;( |
Cytuj:
a Ty harry zamknij jape, bo co najwyzej mozesz wziac udzial w bitwie noobow i to mainem ;) |
Pytanie moje tyczy sie hansonik jak i Flow Im hunted ;< ? ?DX?DXD?XD??
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Skoro sie myle, to musisz byc pionkiem na tej morganie, skoro nawet na takim forum piszesz ukrywajac sie za nob charem |
Ok, ale nie bij :confused:
|
Sorry za tamten post ale nie byłem trzeźwy elo ;]
|
Cytuj:
Zanim powiesz nastepnym razem do kogokolwiek z nas "a possiesz?" to pierdolnij sie 3 razy w główke prosze i potem zadawaj takie pytania |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
i tak nikt nie ma szans przeciwko WIELKIEJ urizie xD to nie wiem poco te wasze walki ;p
są jakieś ofiary wśród ludzi? |
Hansonik
Ozzie Rax 2x Czookapik don dzemik spide inferno velrath |
Cytuj:
a ktoś od was/nich/ich bo ty z ab (chyba?) |
Z AB oraz z Seventh Stand i Morganas Finest nikt nie padł.
/Wesol |
Cytuj:
a wy razem jesteście czy to tylko tak przy okazji itp ;p? |
Cytuj:
peace and love ;d |
a no bywa. Romka Stara nie Śpi ;p
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD D |
Cytuj:
|
padnij powstań poweride. To jest ból TO JEST BÓJ ! kiled by AB.
Dobra panowie to bawimy sie bawimy dalej ;) |
Cytuj:
DUEL OF HONOR NA CARLIN.PL!! |
Nie wyrobię. Moja babcia spuentowałaby to wszystko słowami: co to się porobiło :p
|
Wiec tak : Filmik prosze :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
roftl , nie widzialem ze mamy nowego leadera xD
|
Cytuj:
|
Jest filmik z nocnej akcji ??
|
Cytuj:
|
widze ża abcoki przejeli władze, ale tylko na tym forum ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Kolega 2up powiedzial racje ... a wiec lepiej sie nie odzywaj jak nic nie wiesz konkretnego....... ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
PS. Ten film jest na redtube XD Wasz, ~Sky |
Cytuj:
Arcano z toba nawet nie chce mi sie gadac bo dla mnie nie jestes graczem z ktorym mialbym cos do Pogadania. Po 2 w tej wojnie nie zrobiles nic tylko przyszedles na gotowe takie jest moje zdanie ;), ja od poczatku wojny bylem do miej wiecej koncowki ale zabrano mi vent bo jak stwierdzono "chciałem ukrasc z moim dobrym rl' 1 ownerem Nirka kurze" co okazalo sie nie prawda i vent nie mam do tej pory ale na to mam wyjebane i od tamtej pory tacy goscie jak mudry thume~ mysla ze cos moga . A co do wyzywania to nie znam waszych wszytskich nubków ale co prawda powiedzialem te zajebiste slowo "aa possiesz" i za to ogar hanosnik chcial mnie zajebac, a mogło wysjc inaczej tyle odemnie pozdro ;) PS : Kto będzie na I Love new Year :D? |
Cytuj:
Kamba Muszę przyznać, że Kura jest tak naprawdę fałszywy. Pytanie z kąt i dlaczego tak przypuszczam? Przed wyrzuceniem ab z "SUPPORTERÓW FLOW" Kurka mówiła, że co by się nie działo będzie z AB, a na drugi dzień zawalił chara dla Romka. /Wesol |
Cytuj:
To po co w grze mi zawracałes dupe :)? Nie interesuje mnie co myślą o mnie ludzie tacy jak ty pisz sobie do woli. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:56. |