![]() |
Name: Embermane
Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 300 World: Azura Former World: Antica Residence: Edron Guild membership: Part of the Styrelsen Jak mowil tak zrobil :D |
tak jak u was bez urba lahona amoka smoq i niklasa
|
Tego sie po nurielu nie spodziewalem:
> Same is with anticans. Be sure that if Wanted felt > strong enough, they would insult and kill of you. It > is just characteristic for the leading guild. Piszesz tak jakby nephilims bylo pokojowo nastawione do kazdego, a wanted chcialo z kazdym wlaczyc. Chyba zapomniales, ze to wy sie odlaczyliscie od wanted wlasnie dlatego, ze nie chcieliscie 2 furory, tylko chcieliscie walczyc. Jestes tak samo zalosny jak cala reszta twoich ziomkow, z tym ze tobie zalezy na opinii a oni maja w to wyjebane, a to cie czyni nawet gorszym, bo falszywym. |
Cytuj:
"Welcome on-board Lucerans ;]" http://duckydees.50g.com/ROTFL2.gif |
Cytuj:
Poza tym średnio mi na opinii zależy ludzi grających w tę grę. Piszę co myślę, jakby mi zależało na opinii to bym wszystkim lizał stopy. A tak nie ma. Ale chciałbym żebyście chociaż odrobinę się wysilili czytając moje posty.. Pozdrowienia dla Was i dobrej zabawy sylwestrowej :D oby nie w Tibii |
Wątpię, że miałbyś dobrą opinię, liżąc wszystkim stopy. :p
|
Cytuj:
|
Masz rację :P Ale chyba wiadomo o co chodzi ;)
|
Dali byscie koledze Piwugowi troche kasy, bo az musi 100k kupowac na allegro ;<.
http://allegro.pl/item863404221_kasa...najtaniej.html |
Z tego co wiem to Piwug po 2 hackach nikogo nie prosil o kase i jezeli mu jej brakuje i teraz to watpie zeby od kogos ja wyciagal.
|
brazoli juz straciliscie teraz turki wam uciekaja miedzy palcami, chyba jednak nie jest tak kolorowo i cukierkowo u was jak mowicie haha.
szczesliwego nowego roku, ja spedzam go na fenrock dlach haha |
Cytuj:
Pozdrawiam |
To tak na wstępie zaznacze ze sytuacja jest z 28 grudnia i ja expilem na +2 wyrmy na lb a magiczny~ na +1 az przyszedl Lord laban
01:53 Lord Laban [140]: ALO? 01:53 Mariel Morgos [109]: haah 01:53 Mariel Morgos [109]: i was first :D 01:53 Lord Laban [140]: ... 01:54 Mariel Morgos [109]: -.- 01:54 Mariel Morgos [109]: leave 01:54 Mariel Morgos [109]: EXURA "" 01:54 Lord Laban [140]: why? 01:54 Mariel Morgos [109]: EXURA "" 01:54 Mariel Morgos [109]: i was firt 01:54 Mariel Morgos [109]: kuraw 01:54 Lord Laban [140]: ur an enemy supporter 01:54 Lord Laban [140]: exura 01:55 Lord Laban [140]: and dont rly care ;p 01:55 Mariel Morgos [109]: EXURA "" 01:55 Mariel Morgos [109]: EXURA "" 01:56 Lord Laban [140]: cant u just go down 01:56 Lord Laban [140]: ? 01:56 Lord Laban [140]: ;p 01:56 Mariel Morgos [109]: magiczna sth like that 01:56 Mariel Morgos [109]: hunting there 01:56 Mariel Morgos [109]: kick she 01:56 Mariel Morgos [109]: :D 01:56 Lord Laban [140]: kick her u ^^ 01:56 Lord Laban [140]: i want this floor 01:56 Mariel Morgos [109]: but he will dont listin to me 01:56 Mariel Morgos [109]: cuz i am nep supporter 01:56 Lord Laban [140]: i will kick her for u then 01:56 Mariel Morgos [109]: adn you are her idol 01:57 Magiczny umbrella [89]: no 01:57 Magiczny umbrella [89]: ;/ 01:57 Lord Laban [140]: cuz? 01:57 Magiczny umbrella [89]: i exp now 01:57 Lord Laban [140]: u are my fucking supporter 01:59 Stanley Garbrook [145]: up and down taken? 01:59 Mariel Morgos [109]: ye 01:59 Stanley Garbrook [145]: how long 01:59 Mariel Morgos [109]: all nigh 01:59 Mariel Morgos [109]: t 01:59 Mariel Morgos [109]: haha 01:59 Mariel Morgos [109]: ale beka 01:59 Mariel Morgos [109]: z ciebie 01:59 Mariel Morgos [109]: :D 01:59 Magiczny umbrella [89]: ;d 02:00 Mariel Morgos [109]: a tak to wszyscy mowia ze nep nas supporterow traktuja jak gowno 02:00 Mariel Morgos [109]: a jak mowilem ze to chuja prawda, to oni mowili ze w wanted kazdy dla kazdego jest spoko 02:00 Mariel Morgos [109]: i teraz mam przyklad jak jestescie dla siebie spoko 3 minuty pozniej mialem expa ;) |
To ja też może wkleję coś
Stan: Aktywny Gracz Imię: Mariel Morgos Profesja: Royal Paladin Gildia: jebac kurwy Świat: Azura Poziom: 90+ Pozdo ^.- Ps. Laban pisał, że widział ten nick pierwszy raz na oczy, a sama przynależność do gildii nie daję żadnych praw*, więc sorry - zarówno ty Mariel, jak i Magiczna~ musicie się jeszcze czymś wykazać w wojnie, to nie będzie problemów ^^. Chodź gdybym to był ja, to i tak pozwoliłbym mu expić. * - Liderzy mówili nawet, że nikt po wojnie nie będzie mógł ruszać/kickać Deduwy, i chociaż po wojnie jeszcze nie ma, to i tak myślę, że gdyby napisali do kogokolwiek z Wanted, to problem byłby rozwiązany :] PS. Ale to, że u nas każdy z każdym ma spoko to jak najbardziej prawda. |
Cytuj:
|
heh, jaki sens ma ta gra, jak 300 levele tu biegają? ;)
|
Boze co ma do tego moj opis gildi ? Chodzi o to ze Laban wyjebal magicznego po to zebym ja mogl expic :) to chyba jednak nie jest do konca prawda ze nikt z wanted nie kicka deduwy ;)
|
No to sie nie masz z czego cieszyc, bo to oznacza, ze twojego nicku tez zbytnio nie kojarzyl :D
|
Kurwa, czy on mnie kojarzy czy nie to mi to zwisa. Chodzi o to ze on WLASNEGO supportera wyrzuca z expa. I to dla was nie jest dziwne ? :)
|
do expienia to wszyscy chetni al jak byl warmode to pustka :O
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Skoncz juz i idz expic na te swoje wyrmy.
|
Podoba mi się jak Ci wszyscy Wantedowcy ukryci pod noobcharami mówią nam, kto jest naszym popychadłem, kogo 'wyrzuciliśmy' do Hand of Justice itd itd :D
Dzięki za info chłopaki! |
Widze naród turecki sie wkur**l waszym nierobstwem i postanowili dzialac sami:) mozecie mi cos o tym opowiedziec?
|
@REnvious
chłopak podłapał temat, wiesz, teraz 3 strony o tym będzie wałkował.... @Sehil poprostu odeszli z gildi wanted, ale dalej sa po wantedowskiej stronie wiedz nie rozumiem tego ale ok, bo coto za roznica gdy niema warmoda, czy sa w gildi czy nie jak i tak walcza po 1 stronie |
Jesli moge cos od siebie powiedzieć, to ten warmode to chyba troche przegiecie. Niestety mialem racje, ze po letnim update kazdy nastepny tylko pogorszy sprawę. Ech.
Nie kloccie sie bo nie ma o co, takie sa reguly tej gry. |
czema :D
czo tam? |
Cytuj:
|
Mam 100k paymenta, pozyczy ktos? :"/
|
Ej, a ja ile mam pajmenta? :)
|
no ico turki narobily szumu a warmoda nima i nima
|
@do leszczy z hand of justice:
http://www.speedyshare.com/files/201...uca_Elawan.cam ^ patrzcie i uczcie się, leszcze ;C |
pathetic...
|
Cytuj:
|
|
haha, ekipa z ab'dendriel, jak milo
|
kurde mnie nie ma ;(
|
ale panowie z wanted to jest zenada z waszej strony. Kiedy impact byl z wami i nep sie smialo z nich ze to banany sa- to wy byliscie straznikami pokoju i rownosci, "nie wyzywajcie ich". a teraz kiedy brazole odeszli to juz miszcz savan pisze na tibia de posty jak to jego smieszny team zabil 102 ed monkey -,-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:23. |