![]() |
Nie pamietam lepszych czasow na Galanie.
|
Cytuj:
|
a ja pamiętam :d
rl protektor...aktualnie 108 ek :P i było życie na luuzie..:P ale się skończyło ;( ale Galany się nie zapomina,i chyba tam wróce :D |
Cytuj:
|
...
catrishia
zamiast THAT = WHO |
Cytuj:
Napisałeś wytykał kaciół grankowi.... hummmmm a nie zauważyłeś że twoj super duper kumpel właśnie na tym budował swoje posty i wypowiedzi.... ale nc. Ps .Nie Ci to oceniac :):baby: |
Cytuj:
48 Dawidoseczek 108 49 Lord Anarchist 108 Pierwszy z nich podobno sprzedany. Ostatni podobno oszukuje na paccach. Zostaje ten drugi czyli Dawidoseczek :) |
Kuczer nie chciałbym cię rozczarować ale na początku wojny Aylitha była vice liderem w gildi z Kondą;p I walczyła dopóki HWL/Lithium nie zaczęło robić coraz groźniejszych akcji.
|
Cytuj:
Wspomnial bym pare rzeczy gdy chocby Corlic jeszcze byl "soba" przed wojnami.. Frontow nie zmieniales?? To sie nazywa kompromitacja z twojej strony ;] P.S jesyny twoj zarzut- moja "glupota" ale odpowiedz mi na moje ktore kilkakrotnie juz byly przedstawione... hmm... ignored? O tobie to mowi wiecej niz ci sie maly wydaje.. Aha posprzataj swoje podworko;] @johnny- owned xD |
Cytuj:
Konda = no respect. |
Cytuj:
dla mnie to 3/4 lithium = no respect! (chociazby dlatego ze nie szanujecie innych, przy czym wymagacie szacunku... rotfl) a przy okazji skoro juz odpisuje..: 22:39 Aylitha [143]: new owner 22:39 Aylitha [143]: ? Channel saved at Mon Dec 04 22:47:30 2006 22:40 Dravenor [92]: czlowieku 22:40 Dravenor [92]: czys ty z konia spadl? 22:40 Aylitha [143]: ? 22:40 Dravenor [92]: -.^ 22:40 Dravenor [92]: nie jestem w lithium zeby chara sprzedac.. 22:40 Aylitha [143]: no na forum napisales mi ze nie bedziesz juz grac 22:40 Aylitha [143]: kurde 22:40 Dravenor [92]: bo nie bede.. 22:40 Aylitha [143]: a juz sie cieszylem 22:40 Aylitha [143]: to daj loga 22:40 Dravenor [92]: a co 22:40 Dravenor [92]: wyrzucasz mnie? 22:40 Dravenor [92]: -.^ 22:40 Aylitha [143]: Nie ale badz slowny 22:41 Dravenor [92]: bede.. ale za 3 dni;S 22:41 Aylitha [143]: Uuffff 22:41 Aylitha [143]: oki 22:41 Dravenor [92]: a teraz odplyn bo rozmawiam z kumplem 22:41 Dravenor [92]: ;] 22:41 Aylitha [143]: Hahhaha nie wiem jak Ty ale amm rowno pod sufitem i nie plywam w domu 22:42 Dravenor [92]: jak na moj gust czegos mi zazdroscisz skoro tak sie na mnie uparles.. ciekawe czego... 22:42 Aylitha [143]: nie hummm 22:42 Aylitha [143]: Ale smieszne jest to twoje zachowanie 22:42 Aylitha [143]: ile masz lat 22:42 Aylitha [143]: ? 22:42 Dravenor [92]: staram sie zachowywac odpowiednio do wieku ludzi odwiedzajacych ta gre i forum.. 22:42 Dravenor [92]: wychodzi;] 22:43 Aylitha [143]: ile masz lat 22:43 Dravenor [92]: wiecej niz ty i 3/4 galany.. 22:43 Aylitha [143]: no i co z tego 22:43 Aylitha [143]: ile masz lat 22:43 Dravenor [92]: to ze mnie nudzisz 22:43 Dravenor [92]: wie3c dziecko odejdz 22:43 Dravenor [92]: i zyj swoim marnym zyciem 22:43 Aylitha [143]: hahah 22:43 Dravenor [92]: bye 22:43 Aylitha [143]: omg 22:43 Aylitha [143]: jaki kolo 22:43 Aylitha [143]: masz problemy widac 22:43 Aylitha [143]: to po Tobie 22:43 Aylitha [143]: wypominasz innym cos o czym nie masz pojecia 22:44 Dravenor [92]: jedynym moim problemem jest to ze jak widac 22:44 Aylitha [143]: to wynika pewnie z trudnego dziecinstwa 22:44 Dravenor [92]: lithium zniszczylo gre wielu moim znajomym.. blizszym i dalszym.. i wielu odeszlo przz was 22:44 Aylitha [143]: DObra odplyn dziecko 22:44 Dravenor [92]: a co ty mozesz wiedziec o moim dziecinstwie?-.^ 22:44 Aylitha [143]: o co Ty mozesz wiedziec o zyciu innych 22:44 Aylitha [143]: ? 22:45 Dravenor [92]: masz ten sam problem chyba o ktorym wlasnie napisales ;S 22:45 Aylitha [143]: ahahha 22:45 Aylitha [143]: Dobra plyn maly 22:45 Aylitha [143]: To jset Twoj problem 22:45 Dravenor [92]: oo nawet zaczynasz kopiowac to co mowie 22:45 Dravenor [92]: nie widze dla ciebie ratunku;] 22:45 Aylitha [143]: Nie musisz 22:46 Dravenor [92]: poprawka- nie chce* 22:46 Dravenor [92]: ;] Oj prawda w oczy kole? Nie radzimy sobie z odpowiedzialnoscia za wlasne czyny chyba- 1 nie umiemy sami zrobic postaci o rozsadnym poziomie.. 2- widzimy lamiacych zasady gry wszedzie ale nie we wlasnej gildii tudziez siebie... ladny dorobek musze przyznac;] |
tak kochamy pa pk i wszystko z tym zwiazane kochamy kupowac chary kochamy
zlodziejstwo a to co kochamy najbardziej to ze zniszczylismy gre takim ludzia jak ty jestem dumny z siebie lol xD |
Cytuj:
Mnie nic nie zniszczyles, bo ja i tak dlugo nie gralem.. wrocilem na wojenke;] A co do postaci jestes najmniej kompetentna osoba do wypowiedzi na ten temat wiec zamilcz;] P.S. co do jednego masz racje- zlodziejstwo kochasz... P.S.2. "ludzia" buahahaha ;D |
Kłócicie sie tutaj między sobą o jakaś śmieszną gierkę. Macie temat "Wydarzenia z Galany" a tu mało co informacji o tym. Ciągle tylko wypominacie sobie że ktoś kupił chara, lub sharuje albo kogoś tam PK. Każdy gra dla siebie i jeżeli dobrze mu ze swoim charem i z tym co robi to już nie wasz problem. Nie możecie cały czas mówić co ma kto robić lub wypominać i sie kłócić bo coś wam sie nie podoba. To forum staje sie nudne i czasem przez jeden dzien dochodzi po 3-4 strony ale kompletnego szlamu, kłótni i niczego związanego z tematem. Macie przecież priv i inne rzeczy gdzie możecie po sobie jeździć dowoli. Po co tutaj zaśmiecać forum takimi tekstami itd.? Nie zapominajcie że każdy robi co chce, nikt go nie musi zmuszać a kłócicie sie tylko o jakaś gierke lol. Pozdro i przemyślcie
|
Cytuj:
PS. pokaz mi dobry peking knightem :> |
co tam Adasiu u ciebie? :p
|
Cytuj:
rozpisal bym sie bardziej ale ide do pracy.. over and out... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Prosze o jakies info z Galany bojakos niczego ciekawego ostatni czasy nie przeczytałem:D P.S I wiedz, ze ja tez nie mam kompleksow tylko pisze to co widze... |
Lord~ ma calkowita racje. Klocicie sie o takie bzdury, ze szkoda gadac. Ty Kurier uwazasz, ze Lith~ zniszczylo czerpanie przyjemnosci z gry w Tibie na Galanie Twoim kolega(blizszym i dalszym). Oki, ale to nie oznacza, ze powinienes "zajezdzac" Ayl~ i Catr~. Poza tym uwazam osobiscie, ze chwalenie(czyt.wywyzszanie) sie wiekiem w tej grze chluby nie przynosi. Bo jak sie spojrzy na ta gre dojrzalym okiem to mozna stwierdzic, ze to gra dla malych dzieci lub mlodziezy.
Catr~ moim zdaniem nie powinienes cieszyc sie z tego, ze Twoimi podstawowymi sukcesami sa PK PA i zlodziejstwo. Owszem jest to gra, ale nawet w wirtualnym swiecie nalezy miec szacunek do drugiej osoby, nie zwracajac uwagi na lvl czy ilosc "k" w depo. To tak jakbym do Was powiedzial stare powiedzenie z Biblii "Kyo bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem". Zaden z Was tego nie zrobi, gdyz KAZDY ma swoje na sumieniu. Kontynuujac temat Catr~ skonczmy wypominac mu jego ortografie i gramatyke, bo to kolejny przyklad braju tolerancji. "WYDARZRNIA Z GALANY" nie "BLEDY ORTOGRAFICZNE" czy moze "WYSMIEWANIE SIE Z IKSINSKIEGO". Mysle, ze kazdy z Nas jest na tyle dojrzaly, iz zrozumie o co mi chodzi. Temat Sharowania czy kupowania chara nie jest mi(niestety) obcy. Ale moge sie do tego przynac, kazdy o tym wie i uwazam osobiscie, ze lepiej, iz jest nowy owner, ktory wklada czastke siebie w postac i chce dla niej jak najlepiej, anizeli postac staje sie freeacc, retired i siedzi w depo w noobmiescie i robi codziennie PA. Poza tym w kontekscie lamania regulaminu kazdy znas moze miec cos za uszami, dlatego ten temat PROSZE WAS skonczmy :) @Adelao Uwazam, ze potrafilbys byc na tyle dojrzalym czlowiekiem, aby nie wysmiewac sie z kogos bledow. Nie znasz przyczyny, moze to byc spowodowane jakas wada. Poza tym gra o nazwie TIBIA ma dawac ludziom mozliwosc spedzenia milo wolnego czasu i co za tym idzie czerpania z tego radosci. @Up Na Galanie poki co spokoj z PA i Fragami do wojny chociaz to co zrobilo Lithium na Orshabaalu zabijajac jakiegos MS 70+(LOrd-Kullika czy jakos tak) to bylo przegiecie. Jak to napisali FOR FUN. To sa ludzie, ktorzy czerpia radosc z Tibii "inaczej". Moze sprawiajac innym bol, moze cieszac sie z czyjegos nieszczescie. Tego nie zrozumiem nigdy, bo zrozumiec nie chce. Lece na trening, trzeba zyc czyms innym, a nie "Wydarzeniami z Galany" :P Pozdro~:] |
133 Knight jest dobry peking....
Idziesz na 50 lub 60 palka i go zabijasz... A na galanie nudyyyyyy......nic nowego:baby: |
Dobry gracz, mimo problemow, powinien uciec.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
gra dla mlodzierzy i dzieci - brak tolerancji ktora zarzucasz innym. to gra dla kazdego kto ma ochote pograc, jak zreszta kazda gra. bledy ort - to w 90% braki w wyksztalceniu a nie "wady charakteru" komentowanie zachowan graczy galany jest niczym innym jak wydarzeniami z galany, no chyba ze slowo "wydarzenia" rozumiesz super doslownie, ale jesli tak to ten topic bylby martwy po 2 dniach. 130+ EK jest dobry do pk wszystko zalezy od doboru celu ;) i nie masz sie czym chwalic, kazdy potrafi pkowac i paowac, to dziecinnie proste zwlaszcza jak sie ma high lev, nie kazdy jednak potrafi osiagnac cos konstruktywnego zamiast destrukcyjnego. |
@Aylitha
Kuczer.. ty tak wszystkich jedziesz na forum itd.. chodz do mnie na rl i zobaczymy czy tak bedzisez mi jechal... w Tibi i w internecie taki kozak ;-) Przekonamy sie wkoncu czy na rl jestes taki kozak. Jak CI obiecalem kiedys sie spotkamy na rl i zobaczymy kto bedzie kozaczyl :D
|
Cytuj:
a co do reszty moge sie zapytac po co mam zabijac 60 lvle ? lol boltina coraz bardziej mnie zadziwiasz doskonale wiesz ze nie lubie pa i pk ale nadal mowisz jak bym to robil radze ci pomyslec zanim moje pierwsze pa wylonduje na tobie i czy bedziesz z konda czy neutral mam to w d..... a co do mojego wyksztalcenia hummm moja sprawa ;> |
Cytuj:
@topic Na galanie nic, wczoraj rattzor bił jakiegoś 50~ lvla z HWD w ankh, ale on nie miał pz, więc rattzor go nie zabił:P |
@tharrin
" gra dla mlodzierzy i dzieci " - cytat z tharrina
" bledy ort - to w 90% braki w wyksztalceniu a nie "wady charakteru" Do bystrych to ty nie nalezysz. Prosze, nie mow o dysfunkcjach i wroc do szkoly dla MLODziERZY!! Jedyny blad jaki u mnie mozesz znalezc, to literowka zamiast napisac : tharrin zdarzy mi sie napisac tharrni. Do szkoly tharrin, a nie grasz w tibie i tyle czasu tracisz. Wiesz co? Polecam Ci pisanie ze slownikiem. ^^ Zgadzam sie z przedmowca. Anarchist ( samozwanczy maffer ), przestan grac w tibie, bo niedlugo matke krzeslem zaczniesz naparzac - taka agresja. Juz na rl sie umawia haha. Aragorn Jak juz chcesz sie przyczepiac do powtorzen. To nie mozna byc nauczycielem polskiego, mozna byc jedynie nauczycielem jezyka polskiego. Nie mowi sie na kogos tylko O kims ^^ Czemu oddzieliles Na galanie nic? Brakuje tam czasownika. Napisalbys chociaz w rownowazniku... Dobrze podaj mu synonim slowa kozak. Mi na mysl przychodzi w tej chwili 1 - Chojrak. Polecenia wydaje sie w trybie rozkazujacym. Nie pisze sie POSZUKASZ, tylko POSZUKAJ. Ceza do ktorego LO chodzisz? Szukajcie u mnie bledow, znajdziecie pewnie jakas literowke, wynikajaca z pisania na klawiaturze. Nie uzywam polskich znakow diaktrycznych. I jak juz koniecznie chcecie pelnic role nauczyciela, pamietajcie, ja na to czekam. I w moich wypowiedziach moga znajdowac sie elementy jezyka potocznego. Nie zawsze uzywam przecinkow. Prosze was bardzo, do posta kazdej osoby mozna sie przyczepic. |
I kolejny raz to samo. Znowu sie kłócą :)
|
ble ble ble.... czy mi sie wydaje czy Toxo miał inny lvl niz 96? ktos cos wie? Czyzby Tharrin wygrał duel? czekam na odp.
tak btw. mozna uznac ze jestem retired |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
...
Chcialem zeby nie wypowiadal innym bledow... SLusznie zauwazyles, ale co jak co jestesmy mlodzi. Po prostu niech nie wypomina innym bledow, w jego postach tez mozna duzo znalezc ^^ to jest internet wiec ... nie wymagajcie od ludzi poprawnej polszyczyzny ^^
Ta... tharrin duelowal toxa hahaha. Gdyby duel sie odbyl tharrin by najpierw narzekal ze go trapneli i robili tak zeby toxo go fragowal, a w dodatku w jego deadliscie zobaczlbys nowy dead ^^ |
Przestancie Sie Klocic !!
|
Cytuj:
Jesli tak nie jest to chyle czola :P @Tharrin-ja nie podwazam czyjegos wieku i czyjes decyzji o graniu w ta gre. Mowie o tym, ze ta gra zdawac sie moze zbyt dziecinna dla np 25 latka. Osobiscie uwazam, ze jesli bym nie trenowal tenisa i nie zajmowalo by mi to wiekszej czesci czasu w ciagu dnia to rowniez duzo wiecej czasu poswiecalbym Tibii i graniu w niej. @Maffer-po pierwsze dziwi mnie Twoj nick na tym forum. Po drugie nie wiem skad Twoje"kozacznie"do Kuczera. Po trzecie nie wiesz do konca czy spotkanie w rl skonczylo by sie dla Ciebie dobrze. Kolejna sprawa jaka chcialbym Ci przekazac jest taka, ze nie ponawiaj swojej ofertu Egeenetoo o zakupienia pacca za 100k. To tak jakbym chcial kupic zlota branzoletke w Turcji za 3 Euro. @Poznanski-a Ty co sie taki ciety zrobiles na bledy ortograficzne? Kur*& nie dosc, ze szkola prawie wszystkich tu przesladuje to na dodatek na forum sie zaczynaja kolka jezyka polskiego. Jesli by Cie to interesowalo ja chodze do ZSMS'a :P BTW kto ostatni z LOEM dal loga na d lairze? :P Pozdro |
Co do wydarzen z galany chcialem obwiescic iz:
Hybrid to pimpek Ceatratus to parówek-morlinek a Arkus to paskudna pyra B) ps. Kochacie mnie jeszcze ? ;) |
Cytuj:
To sie nazywa dopiero niedowartosciowanie...:confused: W jednym sie z toba nawet zgodze-twoje wyksztalcenie=twoja sprawa.. ale nie zmuszaj nas do wgladu w twoje niedouczenie...;) *Maffer~ ogolnie wycieczki w kierunku rl sa conajmniej nie na miejscu, choc przyznac musze ze chetnie bym pare osob spotkal w ciemnej uliczce na peryferiach miasta sam na sam...moglo by byc ciekawie..:D Badz co badz szkoda by sobie brudzic rece za glupia gre...X( *Rycerz~ nie razily mnie nigdy braki poslkich znakow, nie zwracam wiekszej uwagi nawet na przystankowe... Ale niektore "slowotworcze" pomysly tych jakze wyedukowanych jednostek sa poprostu nie do ominiecia :) |
...
Jesus pierwszy raz to zrobilem, bo pieni mnie jak widze poloniste, ktory robi 7 razy wiecej bledow ^^
Nie doczepiajcie sie do bledow, poniewaz kazdy je robi dziekuje Byla jakas akcja LOEM, ze pytacie kto ostatni loga dal? |
Cytuj:
Boshe Kurier co ty wygadujesz. Chcialbys spotkac kogos w ciemnej uliczce za miastem, mi to wyglada na jakies braki. Czy ty sie nie biles nigdy, ze podnieca Cie walka, ktora zawsze chciales stoczyc...?? A moze jestes niedoszlym fighterm z K1 albo marzysz o wlakach w klatce?? A kto to wie:/ @Nastir Koksiku pokocham Cie jak bedziesz miec 50 na kablu na razie moge cię tylko lubić:D buahaha @ Boltina a ty z Poznania co to za niespodzianka:D Stosunkowo niedaleko jest twoja szkoła od mojej...Jedyny plus w twojej budzie to te gibkie laski:P @Arkus retired:/ A masz juz NWN?? Moze sie Arkus kiedys spotkamy przy browarku i pogadamy o starych czasach:D hyhy @Poznanski A ty widze polonista z zamiłowania. Nigdy nie byłem dobry z ortografii wada wrodzona nabyta samoistna, ale nei udokumentowana. Jednak badz co badz trzeba sie troche przykladac do tego jak sie pisze, dla dobra innych:D |
Cytuj:
8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:25. |