Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Sienx 15-10-2009 23:30

Ah..dokładnie, Dion grałeś kiedyś na furorze ? bo jedynie umiesz się kłócić, a tak na prawdę nic nie wiesz o tym świecie. Ktoś odpisuje ci sensownie a ty nie mając argumentów zaczynasz swoje tradycyjne tekścik.
Czy tyna prawdę nie umiesz ułożyć zdania ?
Pierwszy raz widzę takiego typka który za każdym razem ma
głupie wypowiedzi, wiesz co ? nawet jak piszesz posta to co drugie słowo nie ma znaczenia co ktoś napisał o tobie (krytyka), nawet nie wiesz kiedy przecinka stawić ( ,,piszesz do mnie ,ze jestem forum fajterem ,a sam zaczopki szukasz " )
albo stawiasz byle gdzie tak ja w tym zdaniu :confused:
Najlepiej to ty leć do Mamy niech cie przypilnuje trochę.

Dion 16-10-2009 00:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sienx (Post 2667416)
Ah..dokładnie, Dion grałeś kiedyś na furorze ? bo jedynie umiesz się kłócić, a tak na prawdę nic nie wiesz o tym świecie. Ktoś odpisuje ci sensownie a ty nie mając argumentów zaczynasz swoje tradycyjne tekścik.
Czy tyna prawdę nie umiesz ułożyć zdania ?
głupie wypowiedzi, wiesz co ? nawet jak piszesz posta to co drugie słowo nie ma znaczenia co ktoś napisał o tobie (krytyka), nawet nie wiesz kiedy przecinka stawić ( ,,piszesz do mnie ,ze jestem forum fajterem ,a sam zaczopki szukasz " )
albo stawiasz byle gdzie tak ja w tym zdaniu :confused:
Najlepiej to ty leć do Mamy niech cie przypilnuje trochę.

kurwa to teraz powiedz mi co ty chcesz udowodnic?ze jestes lepszy z polskiego?ze cie w wioskowym gimnazjum wyedukowali?chcesz komus zaimponowac swoja ortografia?zrozum kurwa ,ze mam w dupie twoje ąęćżź przecinki i kropki rozumiesz?
Cytuj:

głupie wypowiedzi
spojrz w lustro.prawie w kazdym poscie wyskakujesz jak debil z ortografia albo skladnia zdan.szpanujesz bo wiesz gdzie przecinek postawic?ahahah
twoje zdania sa za to inteligentne ,piszesz mi o moich bledach ,a swoich nie widzisz
przyklad
Cytuj:

nawet jak piszesz posta to co drugie słowo nie ma znaczenia co ktoś napisał o tobie

pajac nad toba

zrozum ,ze na tym forum rozmowa na poziomie odbywa sie od swieta i jest to wymiana 2-3 postow poniewaz wejdzie taki pajac jak ty i zacznie "zal mi cie" albo koleszka typu sienx i zacznie chuj wie po co i na co wypisywac twoje bledy ortograficzne jak by to kogos interesowalo ,a jak cie wkur*** to won!prawy gorny rog i klikasz X

dzazga 16-10-2009 00:26

pan przecinek

Sienx zanim zaczniesz kogos uczyc o przecinkach moze powinienes cos o nich poczytac. Zdanie ktore podales jako przyklad "piszesz do mnie ,ze jestem forum fajterem ,a sam zaczopki szukasz" ma przecinki tam gdzie miec powinno czyt.(przed ze,a itd przecinki sie stawia)
Nie zmienia to faktu, ze Dion jes idiota.

mYchas 16-10-2009 00:27

sienx
Myślałem ,że jesteś normalny ,a jednak nie.Z ta ortografia zrobiłeś z siebie totalnego idiotę.Każdy post ortografia,interpunkcja....w Fire Foxa się bawisz?Serio jest dużo innych ciekawszych zajęć niż robienie z siebie kretyna wytykając błędy

Diablord 16-10-2009 01:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dzazga (Post 2667444)
Sienx zanim zaczniesz kogos uczyc o przecinkach moze powinienes cos o nich poczytac. Zdanie ktore podales jako przyklad "piszesz do mnie ,ze jestem forum fajterem ,a sam zaczopki szukasz" ma przecinki tam gdzie miec powinno czyt.(przed ze,a itd przecinki sie stawia)
Nie zmienia to faktu, ze Dion jes idiota.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mYchas (Post 2667445)
sienx
Myślałem ,że jesteś normalny ,a jednak nie.Z ta ortografia zrobiłeś z siebie totalnego idiotę.Każdy post ortografia,interpunkcja....w Fire Foxa się bawisz?Serio jest dużo innych ciekawszych zajęć niż robienie z siebie kretyna wytykając błędy

Jak czytam to forum to widze samych idiotow xD Nie zrozumieliscie ze Sienx tylko cytowal wypowiedz Diona?
Dion jest totalna parodia, a Sienx go poprawia, a nie umie odpowiednio postawic znaku " ? ".

mYchas 16-10-2009 08:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diablord (Post 2667453)
Jak czytam to forum to widze samych idiotow xD Nie zrozumieliscie ze Sienx tylko cytowal wypowiedz Diona?
Dion jest totalna parodia, a Sienx go poprawia, a nie umie odpowiednio postawic znaku " ? ".

Może na inaczej.Sienx go poprawia i to totalna parodia ,a Dion to 15 latek który chce zabłysnąć na forum.Nie wiem może jesteś ślepy ale nie zauważyłeś ,że w większości swoich postów Sienx pisze tylko o ortografii,interpunkcji jak by chciał tym komuś zaimponować?Przecież ten Sienx jest jeszcze bardziej denny niż Dion.Uczepił sie jednego tematu i go ciśnie...nie Sienx ty i twoja ortografia nie jesteście fajni.

Diablord 16-10-2009 09:16

Nie chce mi sie juz pisac na temat tych trolli.

Zrobilismy dzisiaj anni ekipa 2 x 160+ ek, 135 ms i 119 ed.

Mój filmik:
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=vfii5910wr73sxmv

dopalacz.Vis 16-10-2009 10:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mYchas (Post 2667476)
Może na inaczej.Sienx go poprawia i to totalna parodia ,a Dion to 15 latek który chce zabłysnąć na forum.Nie wiem może jesteś ślepy ale nie zauważyłeś ,że w większości swoich postów Sienx pisze tylko o ortografii,interpunkcji jak by chciał tym komuś zaimponować?Przecież ten Sienx jest jeszcze bardziej denny niż Dion.Uczepił sie jednego tematu i go ciśnie...nie Sienx ty i twoja ortografia nie jesteście fajni.

denny to ty jestes, juz cie nie było a znowu przylazłes. Z łaski swojej zabieraj swojego idiote brata diona i idzcie na forum Zanery.

mYchas 16-10-2009 10:17

Denny jest twój tok rozumowania noname
pocwicz

Sienx 16-10-2009 10:21

@Dion

Szkoda ze w moich postach widzisz tylko jak ci wytykam błędy.
Napisałem czy grałeś kiedyś na furorze i cokolwiek o niej wiesz, niestety pominąłeś ten temat. Myślisz ze wytykam komuś błędy ? Tak ale tylko tobie ! Nie lubię nikogo upominać żeby pisał poprawnie, a ciebie tylko dlatego ze to ty się do mnie dojebałeś pisząc głupie posty ze bronie Mychasa, a wiesz czemu ? Bo on oprócz ciebie umiał się wypowiedzieć na poziomie. Potem zacząłeś mnie cisnąć, i po jakimś czasie znów się to powtórzyło a ja ci odpisałem ,, Popraw ortografie " i cie po cisnąłem na całej linii , miałem argument ? miałem ty ich niestety nie masz. Powiedz czemu mówisz ze inni są burakami,debilami,pajacami ? Każdy może se przez Sieć powyzywać innych bezpodstawnie, napisałem już skąd możesz wiedzieć ze siedzę 15min przy Firefoxie ? No cóż nie odpisałeś, więc nie wyzywaj kogoś na różny sposób jak go nawet nie znasz.

Nie będę ci już odpisywał, może będzie inny temat w którym będę się z tobą zgadzać.

mYchas 16-10-2009 10:49

Sienx dąży do kompromisu ,a dopalacz wszczyna następna kłótnie.
Naprawdę przez takich ludzi to forum schodzi na psy.Normalni ludzie nie mogą się wypowiedzieć ponieważ zaraz zaczynacie sypać teksty"allegro buyer , debil , kretyn , idiota,won stad"itd tylko po co?To ,że 24/7 jest tu jakiś flame war podnosi to was na duchu?Przez ludzi jak dopalacz zostanie wam przeczepioną latka debili,prymitywów którzy jedynie umieją się nawzajem wyzywać i chcecie tego?Aby każdy z góry tak jak wy teraz sądził ,że jesteście debilami,kretynami,ciotami itd od flame war'ów?
Pokażcie ,że nie jesteście upośledzeni i umiecie przeprowadzić normalna rozmowę ,a nie tylko się wyzywać.

dopalacz.Vis 16-10-2009 11:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mYchas (Post 2667509)
Sienx dąży do kompromisu ,a dopalacz wszczyna następna kłótnie.
Naprawdę przez takich ludzi to forum schodzi na psy.Normalni ludzie nie mogą się wypowiedzieć ponieważ zaraz zaczynacie sypać teksty"allegro buyer , debil , kretyn , idiota,won stad"itd tylko po co?To ,że 24/7 jest tu jakiś flame war podnosi to was na duchu?Przez ludzi jak dopalacz zostanie wam przeczepioną latka debili,prymitywów którzy jedynie umieją się nawzajem wyzywać i chcecie tego?Aby każdy z góry tak jak wy teraz sądził ,że jesteście debilami,kretynami,ciotami itd od flame war'ów?
Pokażcie ,że nie jesteście upośledzeni i umiecie przeprowadzić normalna rozmowę ,a nie tylko się wyzywać.

Nie wydaje mi się żebym z jakims noname co kupuje chary z hunted forever miał jakis temat do rozmów o furorze.

ps: mychas i tak wiemy ze dion to Twój char ;)

mYchas 16-10-2009 11:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dopalacz.Vis (Post 2667523)
Nie wydaje mi się żebym z jakims noname co kupuje chary z hunted forever miał jakis temat do rozmów o furorze.

ps: mychas i tak wiemy ze dion to Twój char ;)

Jestem noname ponieważ jak bym napisał tu swój nick rzucilibyście się z paymentami jak psy na mięso.Straszne ,ze kupiłem postać prawda?Nie możesz tego przecierpieć ,aż tak cie to boli.Tylko powiedz mi co ci do tego?Chce to kupuje i dla twojej świadomości.Dion to nie jest mój "char".Dion to chłopak z osiedla obok który pomagał mi skilować po tym jak sprzedałem tego hunconego knighta.Piszesz ,ze nie chcesz gadac z noname który kupuje postać.Osobiście wolal bym gadać/trzymać z takim noname niz z takim tobą-osoba która afiszuje się nie wiadomo czym i myśli ,że zjadła wszystkie rozumy.
Ps.
Może sam ujawnisz swój name co?:>

Fan_Dzidzi2 16-10-2009 11:57

qurw@ dajcie sobie juz spokoj, ktora by nie byla godzina wy sie klocice o jakies gowno, zal.pl

zmiencie temat pleby

Fan_Dzidzi2 17-10-2009 08:01

moze dam wam temat do rozmow:

co brac, demon legsy czy rainbow shield? 1400 demonow zostalo mi do zabicia, w poniedzialek po ss ide oaka karac ??

thoro 17-10-2009 10:10

O ile oak nie pokara ciebie ;p

A tak btw, czym rozni sie forum fajter od tibijskiego pro fajtera?

mYchas 17-10-2009 11:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fan_Dzidzi2 (Post 2667993)
moze dam wam temat do rozmow:

co brac, demon legsy czy rainbow shield? 1400 demonow zostalo mi do zabicia, w poniedzialek po ss ide oaka karac ??

rainbow shield

-Maniek- 17-10-2009 11:36

wez tego spellbooka

Magalav 17-10-2009 11:54

ja bym brał demon legi

abece 17-10-2009 13:08

shield jest lepszy po chuj ci te legi xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:23.