![]() |
|
shield zdecydowanie
|
|
Bier "Musk" jak jest do wyboru przyda ci sie najbardziej.
|
Demon Legi ;)
|
|
@up
Co to jest. |
up
Wejdź i zobacz zamiast kleić durnia montura w czym masz neta i ile płacisz miesięcznie? |
Cytuj:
|
Predzej czy pozniej sie o tym dowiecie wiec napisze odrazu :P
http://i57.photobucket.com/albums/g2.../demonlegi.jpg |
no no "pogiezetowac sakrafajsa " ;)
|
Qrwa jak mozna wziac takie denne legi >< nie rozumiem trzeba byc idiota xD
|
kurwa Karol masz wpierdol ...
12:47 Kaargon [175]: za to ze masz 12:47 Kaargon [175]: bpp 12:47 Kaargon [175]: na wocie 12:47 Kaargon [175]: 2kk 12:47 Kaargon [175]: za to ,ze znasz youenna 12:47 Kaargon [175]: wiec 4kk |
|
Cytuj:
|
na furore? tylko wtedy jak te niklasy kutasy się tu przeniosą
|
17:15 You advanced from Level 149 to Level 150.
;) |
siemka wrocilem ;)
|
Cytuj:
|
Gz Silveros!
Meros tu. Chaiałbym się pożegnać z ludźmi ,których darzyłem szacunkiem tj. Thor~ ,Silveros ,Razor Vis ,Libi Galiverle ,Dawid Do ,Syf Zor i wielu innych. Oraz podzielić się fajną anegdotką dotyczącą Vision. Otóż dziś zostałem zaspamowany przez Rayla Legendę Furory (legenda ,jak chuj...). Poprosił o passy ,twierdząc ,że odwoła hunta i sobie pogra. Myślę ,chłopak nie jest małolatem ,najwyżej coś poora. Po długim namyśle stwierdziłem ,że może mi go nawet haknąć ,i tak nie gram. Ok godziny 19:30 dostaje info od rl'a ,że mam haka. Odzyskuję postać i jakimś cudem ktoś zna do niej maila i all. Dziwne ,nie?:) Mimo wszystko zakończyło się to rooknięciem chara. Chciałbym zadać jedno pytanie ,mianowicie ,warto było? Pokazać się ze strony dziecka ,rookującego postać z powodu braku pomysłów na życie? Dla mnie jest to żenada =] Żegnam;> |
Cytuj:
Pytanie co wam to dało ? ten 70 + nie zagrażał nikomu. Tak wlaśnie walczy Vision - 0 pvp lepiej rookowac hary przeciwnika. I tak skończy się to tak że albo przyjdą walczyć z wami z innych światów albo sami siebie zaczniecie na*******ać z nudów. Pytania do Rayla : Zabijesz matkę krzesłem jeżeli Andrzej ci każe ? :D:D:D I jak ostrego orgazmu dostaleś z powodu tego że zrookowaleś mojemu rlowi hara?? pewnie caly pokój wymalowany na biało świeżą farbą własnej roboty:D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:00. |
|