![]() |
|
Knighta na facc to na ghoule go posłać. Hmm a pacc ?ja od 35 lvl na małpach siedziałem i ładnie zarabiałem.
Druid to najlepiej jedna z tomb. Zaopatrz sie w bohy i dasz rade. Albo na ancient scaraby w ankh, tylko tam dobry m lvl trzeba mieć. |
...
najszybszy exp na facc = poh:) sorc,pall,druid od 8 lvla mozna tam łoić...
|
oj tam poh , roty do 20 lvl kazda profka a potem dwarfy , elfy , minosy , cyce itd.
|
zalezy, na pohu zazwyczaj bardzo duzy tlok
|
Kumpel doradzil zebym kupil eq na ogien i na dragi zapylac albo jakiegos blokera zaltawic i na hellspawnach co o tym myslicie ? czy jakas ekipa i na dl ?
|
gdzie expic moim 12 Palkiem skile 40/30?
|
roty :) najlepiej na fibuli xD
|
Gdzie expić 20 sorc 30 mlvl facc? (mogę zwastować 100k)
|
Mountsternum poziom -2, -3 Lub poh spokojnie dasz radę nie wastując a zarabiając i lvl też ładnie Ci pójdzie.
|
Ja polecam magicznymi profesjami dobic 13 na dwarfach od 13 na soldkach a pozniej guardy robic lot bagi ;). A Knightem i paladynem dobic skile 65\65 + i ghostland ;))
|
Cytuj:
|
Powiem Wam tyle ludzie expijcie do mobow ktore nie bija was duzo zeby nie bylo waste np:
Rotwormy do 15 lvl nawet Dwarfy zwykle i soldy do 20 Ghoule do 30 Outwal Camp do 35 Dragi do 50 I dalej gdzie chcecie |
Gdzie expić 40 ms z PACC?
33 mlvl (z eq 35). Eq - Hat of the mad, Focus Cape, Blue Legs, Demon shield, Soft boots/Boh'y, Platinum Amulet i do tego woi czy tam inna rózga. |
Cytuj:
|
Gdzie expić 29 Sorcerer(PACC) Mlvl 23 + itemki=26
Gdzie szybko expić z wastem i gdzie expić wolno lecz z profitem lub minimalnym wastem. Przy użyciu jakich run i tak dalej. Z góry dzięki za odpowiedz!! |
140EK pacc, 90/90, full set, bez waste tylko +, duzo expa
|
palek dragi od 35 lvla z dobrym skillem a dle od 60
|
na 30 palek moze isc na dragi
|
Na czym mam ekspic 17 palkiem bez pacc skille 50/31?????
|
Ghostland/Facc Tomb/Kopalnie/czesc Mount Sternum.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:09. |
|