Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Dzidzia2 27-10-2009 22:01

http://img17.imageshack.us/img17/8418/transfo.jpg

Szeff 28-10-2009 00:46

:evul: Karol naprawdę mi cię szkoda... wyśmiewać się z chorych ludzi i myśleć , że jest się fajnym haha pzdr o/

Fan_Dzidzi2 28-10-2009 11:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szeff (Post 2675189)
:evul: Karol naprawdę mi cię szkoda... wyśmiewać się z chorych ludzi i myśleć , że jest się fajnym haha pzdr o/

z kogo sie smialem?

WuKaEs 28-10-2009 13:42

Widze, że ludzie mylą Dzidzie2(nn) z Fanem Dzidzi2 (youen) i obrywa się temu drugiemu.

Jety 28-10-2009 15:18

Ludzie zacznijcie ogarniac ludzi po nickach a nie po avatarach _/

dopalacz.Vis 28-10-2009 15:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jety (Post 2675347)
Ludzie zacznijcie ogarniac ludzi po nickach a nie po avatarach _/

HAHA po co ludzie maja te dwie niedorozwinięte dzidzie odróżniać jak są tak samo głupie

mYchas 28-10-2009 17:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dopalacz.Vis (Post 2675371)
HAHA po co ludzie maja te dwie niedorozwinięte dzidzie odróżniać jak są tak samo głupie

A ty sie za inteligenta uwazasz tak?:D

AwangardowyKaloryfer 28-10-2009 17:10

Ja nie wiem ,chcecie pokazać jacy jesteście dorośli karcąc Karola pyskiem ,że wkleja chore dzieci?:o
Mnie się tam to podoba ,a oprócz tego jest taka niepisana zasada :nie podoba się ,to wyjdź.

Syf~ ciekaw jestem co żeś zrobił ;>

BTW ,fajny bachor. Na bank ściągnie co chce.

dopalacz.Vis 28-10-2009 17:28

@kaloryfer

Nie wiesz juz komu w dupe wejsc? i tak na furorze jestes hunted ;)

@mychas

aha.

Syf_Zor_ 28-10-2009 17:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AwangardowyKaloryfer (Post 2675443)
Ja nie wiem ,chcecie pokazać jacy jesteście dorośli karcąc Karola pyskiem ,że wkleja chore dzieci?:o
Mnie się tam to podoba ,a oprócz tego jest taka niepisana zasada :nie podoba się ,to wyjdź.

Syf~ ciekaw jestem co żeś zrobił ;>

BTW ,fajny bachor. Na bank ściągnie co chce.

Wkladalem chyre tam gdzie nie potrzeba xD
Pozniej jak zeskanuje to moze wrzuce foto mojej nogi z widocznym metalem ;d
Niech przeciwnicy sie teraz boja ,bo bede zelazna noga _/

Fan_Dzidzi2 28-10-2009 18:09

moze zrobia z ciebie terminatora jak z marcusa ??

$.$

thoro 28-10-2009 19:23

ja sie smialem sytuacyjnie z tego ze laleczka miala opuszczone oczko. nie z dziewczynki chorej

AwangardowyKaloryfer 28-10-2009 19:51

@Syf~
Ta ,żelazna noga ;D
jak możesz daj mi raz jeszcze nazwę tego filmu ,o którym pisałeś. Tym zakazanym w 120 krajach xD
mam ochotę ściągnąć go;)

@dopalacz.~
jeśli umiesz czytać ,to wiesz ,że już tam nie gram =]
a pogadać ,ludzka rzecz ;))

Syf_Zor_ 28-10-2009 20:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AwangardowyKaloryfer (Post 2675612)
@Syf~
Ta ,żelazna noga ;D
jak możesz daj mi raz jeszcze nazwę tego filmu ,o którym pisałeś. Tym zakazanym w 120 krajach xD
mam ochotę ściągnąć go;)

Salo - 120 dni sodomy i gomory (goromy lol)

Krotki opis xD :
Tytułowe Salo; to miasteczko na północy Włoch, w którym Mussolini założył Republica Sociale Italiana, będącą ostatnią próbą utrzymania faszyzmu w okupowanych przez armię niemiecką Włoszech. Czterej dygnitarze republiki – prezydent, książę, burmistrz i biskup – urządzają wśród miejscowej ludności łapankę. Podpisują pakt, który zobowiązuje ich do zachowania tajemnicy o wydarzeniach mających wkrótce nastąpić.

Sekwencje filmowe poprzedzają napisy zawierające drobiazgową bibliografię, z której korzystano w trakcie pracy nad scenariuszem. Obraz zaczyna się niewinnie: delikatna muzyka klasyczna, powolne kadrowanie, w tle bliżej niesprecyzowani żołnierze. Kolejne sceny z podtytułem Przedsionek piekła to łapanka, ale nie podaje się, w jakim celu. Porwane zostają najdorodniejsze „okazy” chłopców i dziewcząt – po osiem „sztuk” z każdego „rodzaju”. Na samym początku jest o dwie „sztuki” więcej, ale jeden chłopak ginie podczas próby ucieczki, a dziewczynie podrzyna się gardło dla zachowania proporcji. Ofiary zostają sprowadzone do odludnej willi. Tam rozpoczyna się wielodniowa orgia pełna gwałtów, tortur, poniżania i mordowania.

Wy, zgromadzone tu słabe stworzenia przeznaczone dla naszych przyjemności nie spodziewajcie się, że znajdziecie tu wolność, jaką cieszyliście się w świecie zewnętrznym. Jesteście tu poza zasięgiem jakiejkolwiek legalnej władzy. Nikt nie wie, że tu przebywacie. Dla świata jesteście już martwi.
Tytuły kolejnych sekwencji nawiązują do Boskiej Komedii Dantego: W kręgu manii, W kręgu gówna, W kręgu krwi. W trakcie orgii m.in. chłopak musi zjeść własne odcięte genitalia, dziewczynie oprawcy zaszywają w pochwie żywe szczury, skalpuje się żywcem, wyłupuje oczy, odcina język i je odchody. Wszystko to przy wtórze perwersyjnych opowieści i fortepianowej muzyki, wśród wyrafinowanych obrazów.

Przyjaciel nalegał, by wszystkie ekskrementy, które zjadał każdego dnia pochodziły od żebraczki, tak by były bardziej śmierdzące i smakowite. Znalazłem dla niego siedemdziesięcioletnią staruchę. Zepsute jedzenie wywołało cudowną sraczkę. Dawca powinien jeść w pośpiechu, o różnych porach, by przeładować żołądek. Musimy kiedyś to wypróbować, drogi Prezydencie.

AwangardowyKaloryfer 28-10-2009 21:30

Merci Beacoup <3
zaraz to ściągnę i będzie pompa o/

thoro 28-10-2009 23:11

Jak lubisz takie klimaty, to sciagnij tez Necromantic. Wprawdze zarowno ten jak i salo sa bardzo stare (na tamte czasy to byl szok, teraz to pol/pol), ale nadal sa za mocne dla wiekszosci ludzi (czyt. obzydliwe i zboczone). Wylegarnia pedofilów, zboczencow.
Albo cos typu Guinea Pig, Man behind the sun etc. 10x mocniejsza piła, nie taka plastikowa, z Hollywooda ;)

Dzidzia2 29-10-2009 00:40

http://img337.imageshack.us/img337/4...44bycyruss.jpg

Fan_Dzidzi2 29-10-2009 05:00

ahahahahha

Dzidzia2 29-10-2009 17:09

ze tez takich centaurow nie ma jeszcze w tibii xdd
http://img213.imageshack.us/img213/421/121005890790.jpg

Franius 29-10-2009 18:41

hahaha smiechowe, ale trzeba przyznac orginalny pomysl xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:45.