![]() |
|
Witam, gdzie mogę poexpić tym oto paladynem?
Lvl: 19 Mlvl: 8 Profesja: Paladyn Konto: Facc Promocja: Nie Skille: 66/58 EQ: - Steel Helmet - Medusa Shield - Belted Cape - Knight Legs - Spear - Scraf - Leather Boots |
Cytuj:
|
Royal Paladin, PACC lvl 57 Skille 74/50, mlvl 12 (będę skillował w najbliższym czasie). Ekwipunek: crusader helmet, paladin armor, royal spears/hornbow + onyx arrow, blue legs, bohy, demon shield. Ilość exp. nie jest dla mnie najważniejsza, muszę zarobić szybko na softy.
|
Facc, 31 Paladyn 60/42 8 mlvl.
|
Witam.
EK 73 Skille : 77/76 Zaoan Helmet DSM Zaoan Legs BOH Demon Shield Mystic Blade Platinium Amulet Chciałbym wiedzieć gdzie mogę dość szybko expić. |
Cytuj:
|
Witam !
Knight 44 lvl , skille 69/68 4 m lvl Crown helmet , Crown armor , knight legs , vampire shield, boh . Gdzie efektywnie poexpie . |
Witam
Master Sorcerer lvl 68 mlvl 49 eq: hotm/ spellbook of enlightement/ wand of starstorm/woi/wand od vodoo/ boh/focus cape Gdzie mógłbym expić aby wyjść na zero, lekki +. Odrazu mówię że waterki, ancienty odpadają. |
80lvl RP
Exp z Assassin Stars skille 90/73 gdzie expić? oczywiscie pacc |
Cytuj:
Do wyboru. Jak coś zajęte idź na następne. Posprawdzaj gdzie lepiej. Powodzenia --- Yetoslaw dodał 6 minut i 32 sekund później --- Cytuj:
|
Pacera
44 lvl knight , 68/68 4 mlvl eq : warrior helmet , knight armor , knight legs , demon shield ,bohy Szybki exp ważny ;d |
100 ms 65mlvl..., pacc
może być slaby zarobek |
Paladin
15 lvl 72/60~ Pall armor C helmet P legi Vampire shield Kasa jest Szukam expa na szybki exp (lol) z w miare oplacalnym profitem:wasabi: |
Paladyn - 35 lvl
Skill - 73/61 Paladin Armor Zaoan Legs Crown Helmet Medusa Shield BOHy FACC |
Cytuj:
|
Paladyn - 55 poziom.
Skill - 75/60 Paladin Armor Zaoan Legs Zaoan helmet Demon Shield BOHy Zależy mi na szybkim expie i proficie. |
Dragi - edron ankrahmun + DL'e - loot - 8/10, exp 9/10
Tarpit tomb - Na tym lvl wszystko kosisz . exp 4/10, loot 10/10 |
20 pall.
70/60 C helmet Boh Pal armor P legs Vampire Szybki i efektowny Exp. |
Cytuj:
Myślę że Orc Fortrest lub Hellgate będzie dobrym miejscem. Ewentualnie Tomb pod Mount Sterum. Chodzą mi po głowie także Water Elementale, ale nie wiem jak tam będzie. |
Pomoc ;)
Witam,
zastanawiam się gdzie na moim lvlu mogę ecpić, 25 RP skille (bardzo słabe ale teraz będę wbijał 70+dista) 63/48 Pacc EQ: crown helmet paladin armor zaoan legs boh vamp shield p ammy royal spears Do tej pory na zwykłych spearach z bonusem 50% robiłem 20-22K/h (larvy, scaraby) Ale nie wiem z royalami próbowałem to nawet dobre hity. Koniecznie wbijam podan 70 dista ale nie wiem na czym expić;/ DOdam jeszce, że nie grałem w tibie około 8 lat więc stąd moje zapytanie ;) Bardzo proszę o wszelkie propozycie ;) Pozdrawiam. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:40. |
|