![]() |
|
Cytuj:
|
Na czym mogę expić ?
30 Knight . 60/60 , Crown Armor , Medusa Shield , Warrior Helmet , Knight Axe Na razie na FACC |
Cytuj:
|
A właśnie bo ja kilka lat już przerwy miałem w Tibie , o co chodzi z taskami , to są jakieś zadania , ale gdzie to trzeba zacząć i co trzeba robić ?
|
@up
Taski to takie jakby zadania, w których musisz zabić określoną liczbę potworów żeby móc zabić bossa i dostać symbolicznego expa za wykonanie taska. Można je zaczynać o różnych NPC, m. in. Grizzly Adamsa w Port Hope. @topic 37 ED, 30 mlvl, 14 dni PACC, 200k w banku. Jakieś pomysły gdzie mogę to 200k zwastować? Chciałbym wbić chociaż ten 55-60 nie grając zbyt intensywnie. Nie grałem jakiś rok i nie wiem teraz co i jak. |
31 Pall
74/60 Crown helm Blue legs Pall armor Boh Vampire shield Royale Szybki i mily exp, profit obojetny:wasabi::wasabi: |
Orc Fortres oczywiście, a jak będzie Ci źle to sprawdź ewentualnie guardy w kazzo lub cyclopy w Mountsternum i tomby pod nimi.
|
Cytuj:
Na guardach siedze od 17 lvl. A zmieniam bo malo wyciagam. OF mi sie nie podoba. |
Witam :)
Witam wszystkich zgromadzonych!
Knight 44 lvl 74/74 crus helm, dsm, knight legs, boh, demon shield, assassin dagger z 200k w banku na drobne wydadtki. FACC Dotychczas expilem na pohu (cyce, dsy, orki, dragony) i wyciagalem okolo 40k/h. Loot na plus dosc duzy Chcialem sie dowiedziec o jakies miejscowki z dobrym expem i ile tego expa ewentualnie jest na godzine (zebym wychodzil na zero lub na plus) oraz o miejscowy typowo pod robienie kasy. Moje kolejne pytanie dotyczy OFa. Od jakiego lvlu i ewentualnie jakich skilli mozna juz spokojnie tam expic? Czy moge juz zaczac tam smigac? Kolejne pytanie juz bardziej techniczne: assassin dagger czy bright sword? Z gory dziekuje :) |
40 lvl pall facc skille 75/60 eq: crown helmet, paladin armor, rs, vampire shield, b legi, boh,
Szukam miejsca, w którym będzie mi się miło expiło do 50lvl ^^ Jeśli chodzi o profit to też bym chciał żebym wyszedł na plus ^^ |
Cytuj:
Myślę że możesz spróbować na ofie expić. Co do expowisk to myślę że tam gdzie expiłeś to był dosyć dobry exp szczególnie jak na Knighta. Jeżeli masz te 200k to możesz kupić klucz za 5k i iśc na hellgate. Tam kasy można dużo wyciągnąć ale co do expa to nie wiem. Jeszcze jedno expowisko do Dwarf Guardy w tej kopalni co jest Dwarf Hell quest(o ile sie nie myle) Tam wyciągnąć można 30k/h spokojnie i do tego lootbagi to kasy można dużo uzbierać. |
ed 47
gdzie expic 47 ed 43mlvl zeby wyjsc troche na + i dobry exp
|
Dzieki, czekam na dalsze porady :)
|
Witam Gdzie expic na faccu :
Knight 35 skill : 77/72 EQ : Golden Arm,vampire shield , boh, platinum amulet, knight legs, crusader helmet, bright sword |
Cytuj:
|
Panowie gdzie expić:
Pallkiem - LVL - 14. Dist - 54 (+ palladin arrmor = 56), Shield - 43. EQ - Palladin Arrmor, DS, Bohy, plate legi, i jakiś tam hełm. Gdzie expić, mieszkam w thais. Swiat Celesta (non-pvp) |
Cytuj:
|
Zakupilem Pacca, ale nie mam kompletnie pomyslu gdzie expic;/ moglby mi ktos podac kilka pomyslow oraz (jesli mozna) przyblizony exp?
Knight 47 lvl 75/75 DH,dsm,knight legsy, assassin dagger, demon shield, boh z 200k w banku |
Dragi! Dragi Dragi!
|
Gdzie poexpic 55 Master Sorcerer'em z 48 mlvl, eq:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:41. |
|