![]() |
|
Blady ryju co tak zacieszasz, cieszysz sie że zimno i teraz wszyscy w domach siedzą jak ty całe życie :)?:)
|
Cytuj:
Cytuj:
:baby: |
juz zapomniales jak andrzejowi w dupe wchodziles :) ?
|
Cytuj:
|
Ja tam lubie czarne, grube murzynskie kapska i co moze mi sie tak podoba? XD
|
a ja murzynskie czlony o/
@Dopalacz~ wybacz ,ale nie musialem sie podlizywac ,do Rafala mam 2 kroki ,wiec luzik;) |
po co komu guild? wystarczy grac uczciwie!
|
Cytuj:
dopalacz.Vis wez wystaw tamto na allegro "poradnik-od zera do furora mastera" 5zl ea..w hooy zarobisz |
Cytuj:
(Niklas na 'motorku') Ukryty tekst:
|
średnio śmieszne
|
Cytuj:
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
|
kijjjjj jaki ty masz mlvl na tym swoim czolgu???
|
Dopalacz ,powiem ci tak. Na początku miałem cię za irytującego idiotę ,którego bym najchętniej zabił ,teraz dalej mam cię za irytującego idiotę ,ale teraz mam zwałę z każdego twojego postu ,chcesz po kimś pojechać ,ale wywołujesz tylko śmiech ;|
|
Cytuj:
@ Awangardowy Dopalacz ,powiem ci tak. Na początku miałem cię za irytującego idiotę ,którego bym najchętniej zabił ,teraz dalej mam cię za irytującego idiotę ,ale teraz mam zwałę z każdego twojego postu ,chcesz po kimś pojechać ,ale wywołujesz tylko śmiech ;| Wy ciagle to samo, jak dzieci. Macie cos do siebie => idzcie na priv :) |
Wybacz ,mistrzu Łukaszu. Zostałem chwilowo wyprowadzony z równowagi ,normalnie bym tego nie napisał ,bo miałem go ignorować ,jednak pod wpływem alkoholu pojawił się owy post.
|
od wodki rozum krotki
|
Cytuj:
ze co .................... |
Cytuj:
Cytuj:
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:32. |
|