Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

mYchas 04-11-2009 14:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dopalacz.Vis (Post 2679925)
to nie ja shuntowane chary kupuje na allegro...

...a ty miales juz tu nie zaglądac na forum. Wogóle Kaloryfer powiem Ci tak...dzięki Rayl ;)

fail nie na allegro tylko na forum :) 3 razy to pisalem ..naucz sie czytac kretynie

hmm niech zgadne dopalacz jestes kolejnym idiota z cyklu "wyjebali mnie z furory" ,a teraz napinasz sie na forum zeby udowodnic ze zla decyzja bylo pozbywanie sie ciebie?

AwangardowyKaloryfer 04-11-2009 15:00

i znów nastał chaos o//

forum fajters ar bek uheuehu

w ogole dzieje sie cos teraz na furce?

Puff 04-11-2009 15:48

hmm chyba

http://img97.imageshack.us/img97/8127/nothing3.jpg

dopalacz.Vis 04-11-2009 16:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mYchas (Post 2679986)
fail nie na allegro tylko na forum :) 3 razy to pisalem ..naucz sie czytac kretynie

hmm niech zgadne dopalacz jestes kolejnym idiota z cyklu "wyjebali mnie z furory" ,a teraz napinasz sie na forum zeby udowodnic ze zla decyzja bylo pozbywanie sie ciebie?

1)Fail to twoje kont na tym forum. Daj mi strone tego forum to może i ja sobie jakąs zajebistą postac kupie, pozniej sie ponapinam na forum pt. "DLACZEGO MNIE HUNCĄ PRZECIEŻ TO JUZ NIE JEST TEN SAM OWNER, KTOŚ ROZUMIE DLACZEGO ??? "

2)Nie musisz zgadywac, ty to wiesz że mnie wyrzucili z serwera i wiesz ze teraz sie będę sie napinał do rozpuku bo to zła decyzja była. Wez ty sie kurwa zastanów co piszes popaprańcu.

abece 04-11-2009 16:13

Wam sie nie nudzi to pierdolenie bez sensu?xd dobrze wiecie ze ta klutnia nie bedzie miala konca a jednak dalej sie napinacie

mYchas 04-11-2009 16:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dopalacz.Vis (Post 2680050)
1)Fail to twoje kont na tym forum. Daj mi strone tego forum to może i ja sobie jakąs zajebistą postac kupie, pozniej sie ponapinam na forum pt. "DLACZEGO MNIE HUNCĄ PRZECIEŻ TO JUZ NIE JEST TEN SAM OWNER, KTOŚ ROZUMIE DLACZEGO ??? "

2)Nie musisz zgadywac, ty to wiesz że mnie wyrzucili z serwera i wiesz ze teraz sie będę sie napinał do rozpuku bo to zła decyzja była. Wez ty sie kurwa zastanów co piszes popaprańcu.

chlopczyku wiesz co to jest "napinanie" ?Pierdolisz o czym o czym w ogole nie masz pojecia.Nie bede ci pisal jak to bylo ,sam se kurwa tempaku przejdz kilkanascie stron wstecz i czytaj az se wbijesz to do tego pustego lba ..moze w koncu zrozumiesz.A ,ze jestes imbecylem ktorego boli z kazdej strony to ,ze ktos zamiast wydawac tak jak ty po 90zl na pacc woli wydac 1kk wirtualnej waluty to gowno mnie obchodzi i nie pisz o tym do mnie poniewaz mam w dupie twoje kompleksy.
ps.
popaprancow poszukaj w rodzinie ,dlugo szukac nie bedziesz musial

jebane dziecko ulicy ktore normalnego wyjasniania sprawy od napinki nie odroznia...patologia

dopalacz.Vis 04-11-2009 16:25

Ja na 3miesiące pacca zarabiam w 2godziny swojej pracy wiec jakoś za bardzo mi nie szkoda tych śmiesznych pieniędzy chłopczyku bez pracy. Ty zamiast zarabiac swoje wirtualne kk bys kurwa poszedł do normalnej roboty bo bedziesz kolejnym idiotą na zasiłku a z tibi nie wyżyjesz lamusie :D

Za głupi jestes na mnie. Idz lepiej sobie jakaś postac kup frajerzyno za swoje ciężko przybocone kaka.

i juz mi nie odpisuj nawet bo mam w leszcza wyjebane :)

mYchas 04-11-2009 16:33

No i po raz kolejny udowodniles ,ze jestes pierdolonym bezinteligenciem.
Wpisz w google/popytaj ziomkow od "JP JP NA 100%!!" co to takiego oznacza slowo "frajer".Co do kaka i mojej roboty to wole wlaczyc botai nazbierac te jebane kilka k na pacc niz tak jak ty robic z siebie zjeba na szostke z plusem i w wieku 20 paru lat wydawac realne pieniadze na jakas gre.

Puff 04-11-2009 17:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Syf_Zor_ (Post 2680091)
co

........................

ze co

.........

dopalacz.Vis 04-11-2009 17:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mYchas (Post 2680065)
No i po raz kolejny udowodniles ,ze jestes pierdolonym bezinteligenciem.
Wpisz w google/popytaj ziomkow od "JP JP NA 100%!!" co to takiego oznacza slowo "frajer".Co do kaka i mojej roboty to wole wlaczyc botai nazbierac te jebane kilka k na pacc niz tak jak ty robic z siebie zjeba na szostke z plusem i w wieku 20 paru lat wydawac realne pieniadze na jakas gre.

Pierwsza sprawa. Frajerem zapewne byłeś, jesteś i będziesz. Dla mnie frajer to np. osoba która wydaje na coś pieniądze a gówno z tego ma. (np.kase na tą postac bez hunta a jednak z huntem). Ale nie martw sie bo wasze grono idiotów co tak kupują chary jest całkiem spore.

Druga sprawa. Dla mnie wydac 90zl na pacca nie jest jak u ciebie cięciem żył bo to tyle kasy. Zdaje sobie sprawe że dla ciebie gnoja 90zl to dużo. Jak utrzymują cie starzy i jeszcze Ci kasy nie dają to pewnie masz naprawde ciężko, bo nawet na maliny nie mozesz pojsc zarobic bo nie ma sezonu i musisz poraz kolejny rok czekac. Wiec nie wydaje mi sie ze jestem zjebem bo na to kase wydaje.

Viitro 04-11-2009 18:06

Coś z testserva:
http://img267.imageshack.us/img267/7995/testowu.png

http://img257.imageshack.us/img257/383/test2eg.jpg

mYchas 04-11-2009 18:20

1.Frajer to konfident,sprzedawczyk ,a nie osoba ktora wydaje kase ktorej i tak w rzeczywistosci nie ma pajacu.
2.Zarabiam 5,800~zl miesiecznie ,a ty?ile wyciagasz na roznoszeniu ulotek albo zbieraniu puszek?
3.Po przeliczeniu na sniadanie,obiad i kolacje+fajki itp wydaje ponad 100zl czyli codziennie przejadam twojego paca wiec jakos nie ciazy mi te 90zl.
4.twoje grono idiotow od pacca na 90 dni jest wieksze od mojego :<
5.nie opisuj mi swojej sytuacji w rodzinie.Jak serio masz ,az tak ciezko zglos sie do "kochaj mnie" tam cie przygarna

Puff 04-11-2009 18:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Syf_Zor_ (Post 2680114)
Że co?

....................

co

................

--- Puff dodał 1 minut i 18 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mYchas (Post 2680143)
1.Frajer to konfident,sprzedawczyk ,a nie osoba ktora wydaje kase ktorej i tak w rzeczywistosci nie ma pajacu.
2.Zarabiam 5,800~zl miesiecznie ,a ty?ile wyciagasz na roznoszeniu ulotek albo zbieraniu puszek?
3.Po przeliczeniu na sniadanie,obiad i kolacje+fajki itp wydaje ponad 100zl czyli codziennie przejadam twojego paca wiec jakos nie ciazy mi te 90zl.
5.nie opisuj mi swojej sytuacji w rodzinie.Jak serio masz ,az tak ciezko zglos sie do "kochaj mnie" tam cie przygarna

czy ty piszesz do przyjaciolki ku!!a kogo obochodza twoje osobiste rozterki.

mYchas 04-11-2009 18:28

Jakie rozterki?O czym ty do mnie balwanie piszesz?Z reszta z toba gadam?nie to wypier**
Rozterka to problem...widzisz gdzies idioto zebym tam jakis problem opisal?Chciales tekstem zablysnac?

Dion 04-11-2009 18:55

dopalacz
morda w dupe i zryj kupe;)
zarabiasz ty chyba zebrajac na tego paca od starych ,a jesli serio gdzies robisz to sory to daj mi adres/fona do twojego szefa to mu gratulacje wysle ,ze takiego tumana jak ty wzia do roboty:)
tak z ciekawosci
trzepiesz worki po cemencie czy smarujesz drzwi do lasu?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
puff
http://img340.imageshack.us/img340/5062/japierdole.jpg http://img340.imageshack.us/img340/j...jpg/1/w318.png

Sienx 04-11-2009 19:04

O też się pochwalił... 5,800 zł miesięcznie ? myślisz ze ktoś ci uwierzy ? mój kolega ma hotel i kawiarenkę i jego stara zarabia 6000zl miesięcznie. Weź się jeszcze pochwal kim jesteś z zawodu ?

Dion 04-11-2009 19:07

On ma firme przewozowa cos jakby przewozy prywatne w kraju za granice itp itd i tvn i hbo wiec jakos takos te 6 kola na miecha mu wychodzi

Viitro 04-11-2009 19:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mYchas (Post 2680143)

HAHAHAHAHA
na jakim ty świecie żyjesz ziom:)
Może te miesięcznie pomyliło Ci sie ze słowem rocznie;p

Franius 04-11-2009 19:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dopalacz.Vis (Post 2680058)
Ja na 3miesiące pacca zarabiam w 2godziny swojej pracy wiec...

Tak dobrze w Polsce to nawet prezydent nie ma xDDD
P.S moge sie mylic :D

mYchas 04-11-2009 20:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Viitro (Post 2680213)
HAHAHAHAHA
na jakim ty świecie żyjesz ziom:)
Może te miesięcznie pomyliło Ci sie ze słowem rocznie;p

Nie zioooom bo ziomkiem z pod bloku ci nie jestem nie bylem i nigdy nie bede ,a dwa to slyszales kiedys o liniach prywatnych?Ogrniasz ile osob z tego korzysta?
Nie to zamknij pysk bo gowno wiesz na ten temat.To ,ze ty albo twoi rodzice,znajomi itd ciagaja po 1,400zl miesiecznie nie oznacza ,ze kazdy tak ma i musi tyrac po 8h dziennie przez siedem dni tygodniu zeby przez miesiac wyciagnac 1,5k :)

up
Nie wcale.Glupi robol na budowie od wykonczen bierze 25zl za godzine to masz pacc w 4h.Zeby zarobic w 2h na pacc musial by miec 50zl za godzine ,a jedyna taka robota do ktorej wzieli by przyglupa visa to czyszczenie zbiornikow na stacjach paliw...to juz wiem czemu vis jest taki wykrecony.Nawdychal sie biedaczek oparow i pisze mamroty na forum.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:32.