![]() |
Cytuj:
Duskiness może sobie po tym battle pokazującym na prawde kto jest lepszy pozwolić na wszystko, expienie itd;-) ii... Fragi Knightów... Od dłuższego czasu znów Hail Knightci_/ Offtop A mi prąd wyjebało, a miało być PG n/c Enjoy new, old furora with No Pa, No stupid kid. |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Semrfu
Oni tylko to potrafia :< |
I znowu 40 cc na same blessy :D
|
A wogóle powie mi ktoś jak to otworzyć ? ;>
Nie mogę znaleść Tibicam od 8.00 a na Tibicam od TS nie działa ;( PLAX Btw. 17:54 You see Demthes (Level 138). He is a master sorcerer. |
No i ładnie - Vision sie nie podniesie !
|
Jak ten filmik otworzyc? -.-
@down thx :* |
TibiCam 8.0 do ściągnięcia tutaj.
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=109921 na forum 2 link gdzie pisze download |
Szykuje się chyba koniec wojny oO
Czemu Ima odszedł z Vision? |
Nie mow hop poki nie przeskoczysz ;]
To nie koniec wojny. GL and HF! |
Kongratulejszyns, u mnie jeszcze sesja przykro mi ze nie moglem byc :p
ale pewno i tak bardziej przydalby sie 80 knight :P masakra teraz po update :p |
Name: Imargam
Sex: male Profession: Elite Knight Level: 203 World: Furora Residence: Venore House: Central Circle 3 (Edron) is paid until Jul 05 2007 Guild membership: Leader of the Ostatni Bastion Last login: Jun 27 2007, 15:22:09 CEST Comment: 31.10.2005 (23:10 You advanced to magic level 7.) 09.05.2006 (14:31 You advanced to magic level 8.) 27.03.2007 (21.07 You advanced to magic level 9.) Imargam 1:0 Orshabaal Imargam 1:0 Morgaroth Imargam 0:0 Ferumbras Imargam 1:1 Taifun Devilry Account Status: Premium Account BTW. Niraet po raz drugi Jun 27 2007, 20:15:16 CEST Killed at Level 106 by Raaell Nabu and by Xentexis |
Czyżby Ima zapłakał za duskami ?
|
Niraet po raz drugi w dniu dzisiejszym =]
Jun 27 2007, 20:15:16 CEST Killed at Level 106 by Raaell Nabu and by Xentexis |
Niraet wydał dzisiaj 150k na blessy, bo padł jeszcze Sendriusem : ]
|
No to była bitwa bez botów, bez n00bów Visi0n, i chyba troche ich zaskoczyliśmy :D Haasky mogl rowniez paść ale zdążył się wylogować.
|
macie zajęcia... zamiast marnować sie przed kompami poszlibyscie nad jakąś rzeczke z browarkiem i cieszyli sie słoncem a nie karali ;]
gz bajdełej Demthes Cho'li Efreo Misiolond Yenx Nefari w nowej gildi "invectus" pierdolenie o szopenie z tymi odejsciami.. i tak zostanie tak jak jest :/ |
Nie koniec wojny... tylko lekki kryzys...
szach... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:05. |