![]() |
Sa filmiki z wczorajszych ackji?
|
@Khazul srazul
co ty sie tak wymadrzasz pajacu z pz wychodzisz tylko o 5 rano no nie ? btw jaki smak ma row andiego i imcia ? |
@up
Nie maj± szans w wojnie,więc zabijaj± 80-100lvle.:o |
Cytuj:
A najwieksza beka jest z tego ze kiedys na loterii wygralem u niego D helmet , za ktory byl hunted od vision hahahah _/Gdansk zaczal przegrywac to chwytal sie kazdej pomocy i tak oto khazul aka koras wyladowal u nich. |
[CHAR]Tooldo[/CHAR] :(
|
@ Khazul aka LAPS
Takich ludzi jak ty to mi nie zal |
Sirvillis Owned
Nov 03 2007, 12:58:25 CET Killed at Level 123 by Sowx and by Pizaro Padł podczas gdy robił z ekip± banshee quest. |
Cytuj:
@down :< |
Cytuj:
|
O lol za Sirvillis ? mialem isc z nim na to banshee....
|
jest filmik ?:D:D o Sirvillisa chodzi
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Heh lata po calym depo w kazo jakas dziewczna z egiptu
i mowi ze ma hunted od 18:26 You see Raaell Nabu (Level 111). He is a master sorcerer. He is Soulja Boy of the Da Crew. Ten pan to chyba piekny PA Powiedzial jej ze zlamanie price listy -chciala kupic bohy za 30k a on powiedzial ze cenajest 38l) Bedzie musiala placic 30k zeby byc unhunted No comments :) |
Cytuj:
To jest wlasnie typowe podejscie nooba z pod Carlin, Ci ludzie probuja utrzymac poziom gospodarki na wysokim poziomie na Furorze, Ty bys pewno wsyztsko chcial za darmo albo za 1 k. Jest price list i trzeba sie do niego stosowac, kto go lamie ten placi, proste.. |
Z tego co wiem gracze na poziomie za pierwszym razem powinni dac tylko ostrzezenie. Tak mu hajsu brak ze musi 30k sciagac odrazu ?
|
Po 1 Nie nazywaj mnie noobem z carlin
po 2 pytalem sie kilku osob i jezeli juz to price jest nie 38k tylko 35 po 3 wedlug mnie wyraznie przesadzil z paymentem po 4 jezeli podasz mi jakis adres albo chociaz watek na forum tibia.com z pricelista to bede ci bardzo wdzieczny i nie tylko ja ale i pewnie kilka osob z Egiptu ktore graja w tibie :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tak tak teraz Triada przejeala wladze to znowu sie propoganda zacxznie ze PA itp |
ja nie staram sie prowadzic zadnej propagandy
bo wolalem zeby duski rzadzily (kolega byl) ale wedlug mnie po prostu przesadzil bo widzial ze to nie jest ktos s Polski |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:46. |