![]() |
Cytuj:
|
1. Po pierwsze ja nie muszę nigdzie pracować, bo pieniędzy mam wystarczająco :) Tylko 3 złote ci płacą w tej twojej metropolii za zmiatanie chodnika? Cięzkie życie masz stary.
2. Te wjazdy na starych są kurwa tak żałosne, że idzie się popłakać :S Weź kurwa dojrzyj, poczytaj książki, WYJDŹ WRESZCIE W TYM ROKU NA DWÓR i zobacz jak się zachowują cywilizowani ludzie. Jesteś pośmiewiskiem, twoje żarty podkreślają twoją "inteligencję". Przeczytaj wszystkie swoje posty o ile potrafisz i zastanów się nad swoim życiem. OKZ BOSS. MASZ WTYKI W WOŁOMINIE? CHOWAC REJESTRACJE, KOMAR JEST BOSSEM MAFII DWUNASTOLETNICH PKERÓW. PODOBNO DOBRZE STRZELAJĄ Z SDSDSDSDSD. Zał chłopie kurwa xDDDDD Pakierzy z Białowieży (czyt. z Bochnii) :( |
;p
a co do tego ze gówno widziałem to wiecej niz ty jebany ośle bo mam kolegów w Sharks i wiem jak co wygląda nie raz wpada Wisełka na mecz i sie pytaja frajerów z wawy czy chcą ustawke a oni nie nie dzis nie buahahahaha <dzieci>
tak to jest jak hoolsi ległej maja po 15,16 lat <żal> i jeżdze na Wisłe wiec mi nie pierdol leszczu ze gówno widziałem Wisły kibice pierdolą polski stolice !!!!!!!!! Bochnia 100% ANTY JUDE |
nozownicy chuj wam w dupe : )
|
do szkoły mordy!!!
Cytuj:
|
Zobaczcie mamy hooligana na forum! o.0 Od kiedy kurwa huligani na*******ają w tibię? xDDDDDDDDDDDDDDDD
|
Sell Pacc (60zl) Śpie....jak coś ważnego to pisac rano przeczytam
kasa sie konczy vajlum? |
Zbiera na wachę żeby pojechać na tgk.
|
Kamarroo tatus lozko zajal ze spac w nocy nie mozesz ? ; /
|
Cytuj:
a ty bolek krzywa mordo pierwszy zaczales wrzucac na starych skonczcie pierdolic i przyjedzcie w koncu krzywa morda i miku maja duzo do powiedzenia - jeden ma 7 lvl drugi wogole chara nie ma i kozaczy kim to on nie byl na titania Czesc jestem bolek bylem w veteranach z emzym;* mam zajebisty glos lize dupe warszawie ... Koncze postowac na tym zalosny forum jak bedziecie w bochni dzwoncie cial lamusy |
Niee ale jakos 24 ide ;DD a nie o 6:30 a wstaje przed 8 ;O
|
Cytuj:
postaramy sie by i on gonil miku z lvlem ;p |
Cytuj:
AHSHAHSHAHSHAHSHAHSHHAHSHAHSHAHSHAHSHAHSHAHSHAHSAH HS. Na TitaniA byłem, zabili go i uciekł. Jak ja byłem w Veteranach, to ty byłeś marną pchła szwędającą się po świecie i szukającą kolegów. Znalazłeś w końcu Partyzantów, którzy Cię w większości nie szanowali i miele cię w dupie. I teraz nagle jesteś pr0 fajter, żywa legenda titaniA. Napiszesz książkę o swoim królowaniu na TitaniA? Liżesz dupe to ty jak ci papieru w kiblu zabraknie, a głupio siadać z obsraną dupą do kompa. |
Cytuj:
|
Taaaaa, bo już wtedy znałeś Xoo i reszte pizd i oni cię baaaaaardzo potrzebowali. Nie mogli się doczxekać kiedy od niech odejdziesz i wspomożesz ich guild. hashahshahsahshahs, dobry jesteś ^.^ Tylko płakałeś jak cię wyjebali, bo powiedzieli, że jesteś spy a ty dalej z nimi byłeś. Nie pamiętasz jak się żaliłeś, ze cię nie lubią i nie ufają?
|
Cytuj:
Czemu jeszcze tu jesteś tak btw? |
Cytuj:
jestes wybitny |
Forum fighting okz
|
;p
martinesz zamknij ryj bo w mordzie jestes ty mocny widze jbany krzywy ryju dyniaku pierdolony buahah a co do nozownikow to ci sie chyba z zydami sracovią pojebało palancie ale tak to jest jak ktos zyje w swiecie pokemonow
uwazaj o cie zaniedługo do pokebola złapią haha to ostatni mój post tu !! nie napinam sie juz xD love you all Tylko Wisła TS !!!!!!!!!! Armia Białej Gwiazdy - znią się liczy kazdy |
Już dawno mówiliście, że nie będziecie postować, a do teraz pie*dolicie :/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:17. |