![]() |
skill
Cytuj:
zroby 4 mlvl i lepsze skill ja na 35 lvl 65 skill blokowalem gs |
A poradze sobie na dark catedra ze skilami 50/50 EQ: F axe Dragon shield
P set szalik :P i buty. LvL 15 magic 3. Wezme ze sobą kumpla sorka 19 lvl z runkami :) Co myślicie? |
Od jakiego levelu i skilli polecacie elf fortress dla knighta?
|
Na elfy.... niewiem
Cytuj:
elf fortress wg mnie tam sie zbytnio nie oplaca chodzic wogole. A jak juz chcesz to okolo 25lvl na pewno 4mlvl+ i skille okolo 65/65 :) POwinienes wytrzymac hehe |
A gdzie expic palkiem z 70 dista, bohami i 33 levelem... ??
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Powyzej 30 levelu wychodzi sie tam lepiej niz na guardach. |
Klucha: Tak.. poradzisz sobie.. z skele, centipide i rotami. Oh, przepraszam - jeszcze wild warriory i smugglery, bo bandity w większej grupie zrobią Ci krzywde.
Przykro mi to powiedzieć ale raczej tam sobie porządnie nie poexpisz... Cycu_89: Mhm. Doradziłeś userowi Klucha ze 'da sobie rade na dark cathedral' - porąbało ? Assasiny, dark monki, witche... wymieniać dalej ? Jak już coś komuś doradzasz to dokładniej prosimy... |
jak knight to nabijasz skille minimum 55/55, kupujesz p-seta, dobra broń(f-sword,k-axe,d-hammer) i tarczę (guardian, dragon) i lecisz na soldaty w kaz - super loot i male ryzyko zaliczenia deda.
dla palla to trenujesz do 60 dystnsu i bijesz beholderki,cyce, mino guardy i dwarf guardy( z tymi ostatnimi trzeba uwazac). |
A jak dobrze cwiczyc druidem z 12 lv i snakebirde rod na kim? Wiem tylko to rze jak sie nawala z roda to najlepiej miec pozycje obrony
|
gdzie chodzic skillic? knight 8lv, 28/23, PACC. Gdzie mam skillic i jak jakie skille zdobede to na jakie potwory chodzic? eq: noble armor, plate legs, crown helmet, serpent sword (kupuje fire), dragon shield i sandaly
|
Thx wszytkim za dobra rade ale narazie zarabiam na rotach w veno szybko kasa leci i exp :)
|
z jakimi skillami na beholdera??
mam pewien problem.
mam 18lvl i 50/50 skille, dwarfen shielda, fire sworda, plate legs i armor i dark helmet. chcialem isc na beholdera (kumpel powiedzial ze pokonam go na 100%). no i poszedlem... i cudem uszedlem z zyciem ;( . zostalo mi 23hp a jakbym nie uzyl exury to bym w ogule dednol. ja chcialbym po prostu dednonc tego beholdera. z niego wypada beholder shield i na niej mi zalezy (bo jest silniejsza od mojej i mozna sprzedac jom za 2-3k :D). kumpel powiedzial ze ja po prostu nie umiem grac ale ja nie wiem co o tym sądzic. PS. czy te skille na 18lvl som dobre?? (prosilbym nie zwracac uwagi na ortografie bo mam jom w czterech literach). |
Knight
72/72 (Axe) Lvl 25 EQ: P-Set, Crown Helmet, Knight Axe, Dragon Shield, Scarf. Na czym expic zeby byl w miare dobry loot, i zebym niemial problemow z zabiciem potwora?? Narazie jestem na Cyclopach, exp dobry ale loot bardzo slaby. Pomozcie, czekam niecierpliwie na odpowiedź bo chce już grać :D |
@up
Katedra? @down Pewnie expi na najniższym piętrze, gdzie jest "mały hardkor". |
Yyyy, chyba odpada bo moj kumpel ktory ma 50 lvl skile 80/?? mowi ze na 30 minut schodzi tam bp uhow... cos innego ?
|
No niewiem :) ale po drodze moge spotkac GSa to dopiero bede mial "hardkor". A moze jakis fajny qeust bym zrobil?? Jest taki quest z ghoulami co jest z niego crown helmet i noble arm... Kurcze no niewiem co robic :(
EDIT: Sorka za drugi post :/ |
Duid
Ja prawie wcale nie skiluje :p
Mam 11 lvl jestesm druidem :] ze świata SECURA i mój eq to: -Soldier Helmet :p -Scale Armor (zabili mnie no i nie mam plate) -Plate Legs -Leather Boots -Dragon Hammer -Dwarven Shield A Jak już skiluje to wale z Bone Cluba na rotach. :] |
Ludzie to znowu ja :) Okazuje sie, że roty zajęte caly czas ostanio więc gdzie expic? Lvl 16 Skills: 50/50 EQ: Fire Axe Plate Set Crown Shield Steel Helmet Scarf i buciki :) 3 mlvl :) Secura non-pvp :) czekam na propozycje z góry thx :)
|
Co robić Knghtem
Jestem Knightem 22lv żyjącym w CARLIn tylko to miasto żadne inne ale expic mozna chodzic dalej.
Skille: sword-58 idzie w gure :confused: shielding-58 tez idze w gure :confused: eq-Crown armor, k-legs, warior helmet, tower shield, bright sword, platinum amulet :cup: B) :] z czego jestem dumny :) teraz nie będ.e robil lv tylko skiluje caly czas do 60\60 albo i nawet 65\65 i mam pytanko gdzie mugl bym expix zeby loot by dobry i exp tez powiedzcie mi prosze o i jeszcze jedno jaką solówke moge zjechac najlepszom proze pare potworkuw wymienic i gdzie one som pojedyńczo za wszytko dzieki ;) poozdro dla valroi i najlepszego miasta pod słońcem carlin ;) :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:33. |