![]() |
rozumiem ze poprawienie mnie tzn napisanie Hotkey zamiast Hotkeys dalo ci taka satysfakcje ze teraz siedzisz z pickiem w rece i sie spuszczasz przy swoim poscie...? :)
|
z pickiem?
wyluzuj kolego, bo cos chyba w glowke na rl dostales |
gincie no lajfy haha
fayter i felix w chwilach grzania pz?? nagrali numer w stylu hh http://www.smog.pl/wideo/22638/wojow...cy_gangsterzy/ btw. felix ten 2 bo 1 zbyt okragla glowa |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
zaraz moze cie wujo na kolanko wziasc, jesli nie dostales jeszcze od nikogo w morde, zapraszam, z checia ci zap______dle, takie teksty mozesz mowic do starego albo do glupszych kolegow jesli ci na to pozwola niedojebany chuju
|
co tam? :>>>>>>>>
|
nic ogladam madagaskar
tvn\/ |
Cytuj:
|
lolz,przecież SB było z It tylko dlatego że Xaliny miały problemy z Damoonem i broniliśmy ich bo byli razem z nami w gildi.Zresztą jak zawsze bronie tych których mam w gildi,niewielu potem o tym pamięta ale naiwnośc mam i zasady;)
|
hoho kto sie pojawil:D
|
już spadam,jutro do pracy:*
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
22:46 You have found a yalahari leg piece.
|
thed bocik nie zadzialal??XDDD
|
Lady minhokas
Dec 13 2008, 07:46:42 CET Killed at Level 147 by Essi Daven and by Maly gruby Knight i Clapek Dec 13 2008, 08:00:21 CET Killed at Level 192 by Maly gruby Knight and by Kamil Pudzian Dominator to juz 3 lvle w dol ;D |
przytoczę maksymę ludzi z seleny 'BEDZIE KARA'
|
ma moze ktos movie?
|
e a jak ktos zabil najbardziej skillowego knighta na servie to teraz on jest najbardziej skillowy a tamten traci tytul?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:00. |