![]() |
Cytuj:
Jakoś się nie boje :D Ireeth mnie przytuli i będę zadowolony :P EDIT@ Dla ograniczonych umysłowo mówię że te posty które pisze w tym temacie to w większości są żarty :P |
Chesterkaa, masz ładne oczy ;]
|
Cytuj:
|
Ale SPAMujecie. Od wczoraj rana 4 strony przybyły. Go to IRC!!
|
Apropo IRC, kiedy mnie do cholery odbanujecie?!(Żeby oxyś zakumał to OnlyShadow=slawekmag)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@ libner
Jestes taki seksowny w tym r0SHoFfyM outficie ! jejeje :D moglbys zostac laka :D mialbys nie zle wziecie... a ta biedna prawdziwa laska az sie z tylu zalamala :s |
Chesterkaa: pierwsze zdjęcie jest cudne. aż wrzucić na pulpit.
|
Oxyśq, podasz mi swoj numer gg? ;**
|
Mam w profilu.
7048129 19:28:05 Współczuję powodzenia. Ja1 19:28:16 hym? 7048129 19:28:48 Chodzi mi o laski z tematu ze zdjęciami. rotfl xD |
Ta afera z Oxygane, Chesterkaa, etc. powoli staje się zbyt rozległa. Dla uzyskania równowagi niedługo wrzucę jakieś foty, które to zniszczą waszą nową modę.
|
OOoo I ja też!!!!
|
@ Dr.Unknown
jak w seksownych golfikach to daj jak najwiecej, pliks ! Ja bym Ci cos powiedziala ale to nie rozmowa na forum ; / |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wybaacz. Morala chcialam tu trzasnac ale jakos kurna weny nie mam ; / Kocham Ludzi, Ktorzy nie sa wobec mnie szczerzy ! [powaga] |
Cytuj:
@EDIT MUWAHAHAHA, odbanowali mnie <zuo><zuo> \m/ |
Wlasnie czytalm, ze zatrzymali 19-sto letnia pedofilke O_o ej no nie powiem Ci ;///
|
Oxy- to już Czesia daje wyraźniejsze zdjęcia :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:42. |