Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Polskiego Servera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=50940)

Masywny_Titania 05-05-2006 10:59

Bhahaha ale zalozyl ten temat za co mu dziekujemy :D

Śmigiel 05-05-2006 11:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Masywny_Titania
Bhahaha ale zalozyl ten temat za co mu dziekujemy :D

Dobre z nich chlopaki :D

Veltaxio 05-05-2006 12:50

Gra mna cala furora :)

Temat fajny widze ale skonczcie juz z tym truciem o spoxsterze bylo minelo spoxstera nie ma , war skonczony , na jak dlugo to sie okaze :>

Bjoern Shu 05-05-2006 14:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aristo~
Imargam- 3 osoby :)

Looty sprzedaje mu siostra =D

Śmigiel 05-05-2006 14:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veltaxio
Temat fajny widze ale skonczcie juz z tym truciem o spoxsterze bylo minelo spoxstera nie ma , war skonczony , na jak dlugo to sie okaze :>

Cos planujesz?? Spoxster jest... deleted
walczyl do konca, w przeciwienstwie do ciebie :baby:

RafcioK 05-05-2006 15:56

Ciekawe jak teraz bedzie wygladac sytuacja ;)

Zoczek 05-05-2006 16:12

Cytuj:

Imargam- 3 osoby :)

mówilem o postaci nie o tym ilu ownerow gra charem :S

Kapucha 05-05-2006 22:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ratilt
On shaczyl o wiele wiecej osob na Furorze... na dodatek nadal korzysta z mojego maila i gg :s

Skoro jednak nie wiesz czemu nagle "najwiekszy hacker Furory" od dzisiejszego dnia jest w Dusk~ to moze cos sie jednak dzis takiego stalo.

W moim poscie byla ukryta sugestia ^^.

BTW. Zbieram na blessy plx dajcie po 5k (czesc z was skojazy o co chodzi xD).

hapes1 06-05-2006 00:40

:d

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ownage
Smiem twierdzic ze jestes nubem, Liam jest tak super ze 2 razy padl, raz przez swoj slyn spamik ue a drugi raz na open battle przy czym Taifun jest glowa wojen i nie padl nigdy od rak innego gracza odkad stworzyl postac. :baby:

jasne ze nie padl jeszcze nigdy nie widzialem zeby ktos S P I E R D A L A L tak szybko przed charem o 40 lvl M N I E J S Z Y M niz on sam!!
Naprawde wielkie brawo dla tajfuna za najszybsza w historii ucieczke przed spoxterem BIG GRATZ tajfun!!!!! oby tak dalej to napewno nigdy nie padniesz:baby:

Aristo~ 06-05-2006 00:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hapes1
jasne ze nie padl jeszcze nigdy nie widzialem zeby ktos S P I E R D A L A L tak szybko przed charem o 40 lvl M N I E J S Z Y M niz on sam!!
Naprawde wielkie brawo dla tajfuna za najszybsza w historii ucieczke przed spoxterem BIG GRATZ tajfun!!!!! oby tak dalej to napewno nigdy nie padniesz:baby:

Wez sie jebnij w leb, ok ? Lool az zal mi Ciebie :/ Przeciez mogl uciekac z tylu powodow, ze nie ma po co ich pisac, lol zal

Risofek 06-05-2006 01:16

Cytuj:

Widziales tlyko film i nie wiesz jak było naprawde więc możęsz skończyć się wypowiadać w temacie, o którym nic nie wiesz.

@Kapucha

Co Bossik Cie dorwal?:>

Kapucha 06-05-2006 11:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Risofek

@Kapucha

Co Bossik Cie dorwal?:>

Kurcze. Dostalem stone skina, ale sobie mysle przytne i bede mial na pozniej jak by spoxster przyexpil. Tak sobie mysle - skoro raaful ma rzucic fb to po co mam rzucac gfb? Co mi stalkery zrobia :/ nie bede wastowal - najwyzej zbluzgam fenixa albo baffe ze mnie nie uhali ;s ewentualnie taifuna ze sie nie logna zeby pomoc. a jak padne to sie wbije na hydry na 2 tygodnie bo wkoncu padlem i musze odrobic :/ a skladka na blessy to podstawa w gilidi...

Risofek 06-05-2006 11:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapucha
Kurcze. Dostalem stone skina, ale sobie mysle przytne i bede mial na pozniej jak by spoxster przyexpil. Tak sobie mysle - skoro raaful ma rzucic fb to po co mam rzucac gfb? Co mi stalkery zrobia :/ nie bede wastowal - najwyzej zbluzgam fenixa albo baffe ze mnie nie uhali ;s ewentualnie taifuna ze sie nie logna zeby pomoc. a jak padne to sie wbije na hydry na 2 tygodnie bo wkoncu padlem i musze odrobic :/ a skladka na blessy to podstawa w gilidi...

Tak to właśnie jest jak się oszczędza.

eben 06-05-2006 14:54

Cytuj:

HAHAHAA czlowieku jak duzo wiesz o LIamie? : > : DDD ten koels padl dwa razy od pcozatku wiecznej wojny na aurerze.. bo byl nsam na 9 osob z czego 4 wtedy ubil !: ]] JEzeli mowisz ze on jest NOobem to oTibi nie wiesz nic.. to jest najlepsze PVP swiata.. wedlug 80% calej populacji Tibi.. ktora nie zazdrosci mu a przyznaje wyzszosc
ale sie oburzylem no ..

Aristo~ 06-05-2006 16:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eben
HAHAHAA czlowieku jak duzo wiesz o LIamie? : > : DDD ten koels padl dwa razy od pcozatku wiecznej wojny na aurerze.. bo byl nsam na 9 osob z czego 4 wtedy ubil !: ]] JEzeli mowisz ze on jest NOobem to oTibi nie wiesz nic.. to jest najlepsze PVP swiata.. wedlug 80% calej populacji Tibi.. ktora nie zazdrosci mu a przyznaje wyzszosc
ale sie oburzylem no ..

A co spytales wszystkich tibijczykow swiata kto ma najlepsze pvp i potem obliczyles ? Zal denerwuje mnie takie gadanie.

eben 06-05-2006 17:35

Cytuj:

A co spytales wszystkich tibijczykow swiata kto ma najlepsze pvp i potem obliczyles ? Zal denerwuje mnie takie gadanie.

a nie uwazasz ze Liam ma najlepsze? : ] sory ze Cie denerwuje .. ale to sa fakty..
btw. swietny filmik z Kyry masz; ]

Aristo~ 06-05-2006 22:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eben
a nie uwazasz ze Liam ma najlepsze? : ] sory ze Cie denerwuje .. ale to sa fakty..
btw. swietny filmik z Kyry masz; ]

Nie sa fakty bo nie da sie porownac. Nie wiem kto to liam nawet ;p

Bjoern Shu 06-05-2006 23:02

Cytuj:

Liam darkcrosser
rl name: Mandus
lvl 150+ ms
ml 71
lider gildii Raiders of Morag
swiat Aurea
znany jako Emod- legenda Novy
:)

Boozy'woozy 06-05-2006 23:31

@up
czemu w lokalizacji masz "Gówniana Polska" ?

eben 07-05-2006 00:05

Cytuj:

hehe wiesz.. nie dziwie sie bo to nie Twoj swiat.. ; ] chcesz to mialem kiedy pare folmikow jak Liam sie bil.. moglbys zobaczyc; ) a i powiedz mi prosze cie jedno.. tko spiewa ta piosenke w tym filmei wmw z kyry prosze Cie odpisz mi xDDD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:25.