![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To może uchylicie rąbka tajemnicy i powiecie kto i z kim?? :)
|
Cytuj:
ale i tak nie chodzi o te wojne :D Pewnie Nizahe kontra Polacy :D |
Ja słyszałem, że szwedzi :>
|
Cytuj:
|
Ja też ;p (10 znakuf)
|
Mam nadzieje ze hawane i omena rozniosą Ci z legionu. Nie darze ich "miłością":p .
@szwedzi?? czyżby sophi miała coś z tym wspolnego ??:) no bo przecież nie vildingen :p |
Cytuj:
Mucka Nekromanta padł, dostał hunta 30k za darmo i można powiedzieć, że tutaj się cała historia zaczęła. A on pierwszą ofiarą Hawana nie był, jeśli o moich kumpli chodzi. Ktoś to musi wreszcie zakończyć ;] |
Feb 20 2007, 02:09:15 CET Killed at Level 144 by Lunatika
Vildingen~ Co wy na to? |
Cytuj:
"A my na to jak na lato..." To poczatek konca Vildingena* Trixtary* (* Czytaj PA) i wielu innych graczy na tym serwie miejmy nadzieje :P |
Cytuj:
|
Jezeli to koniec Vildigena ,to prawdopodobnie Solle~ tez odejdzie z serwa (?).Nie jestem pewien ale to chyba rl kumple. :P
|
up
tak ale solle jest po stronie niza ale jak bardzo to wyjdzie z czasem nie bylo mnie 4 dni i tyle sie wydarzlo :D jestem ciekawy kto do kogo dojdzie moze to jest sznasa dla czesci hurri co niema zamiaru placic ? I tu jest pytanie Jaki bedzie lepszy serv pod wladaniem szwedow lub niza ? |
Cytuj:
Co do Vildingena... Padł chyba za to, że bronił Ehazin'a. http://forum.tibia.com/forum/?action...8&pagenumber=2 |
ZObaczcie na Xerene - tam rządzą szwedzi i serv jest roz***** , jak dla mnie Nizahe jeszcze długo zostanie liderem na Morganie.
@Darth Torax Czy jakby wybuchła wojna dołączyłbyś do Nizahe Inferno? @Inni Pomiędzy jakimi miałby być wojna Corruption vs. (?) Czemu Volltio odszedł z Corruption? ; o Niepozwulcie zeby Szwedzi rządzili tym servem xDDDD |
Cytuj:
Ale Nizahe w tym przypadku niechcial tej wojny raczej Vildingen i reszta prowokuje wszystkich do war. Zapowiada sie dluga i ciekawa wojna :p |
Cytuj:
@volltio to sie musisz go zapytac @ panowanie co do panowania to zalezy kto do kogo dojdzie ( duzo bedzie zalezalo od POLAKOW ) |
Od polaków mówisz , heh .
Jak pomogą szwedom, to potem szwedzi wydymają polaków i server bedzie szwedzki = sux!!! Jak dla mnie polacy powinni stanąc po stronie Nizahe. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:38. |