Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

Horrigan 01-08-2006 02:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Igragorn
Stary, ten dead nic nie zmienia... Mozecie mnie nawet zrookowac a i tak bede twierdzil to co twierdze i nigdy nie wyjde z wanted ;)

Aby gildia mogła istnieć potrzeba więcej niż 2 osoby :p

Nosso Mc'Furry 01-08-2006 04:17

Wanted
Wanted Academy
No Remorse
Hassasins

Wszyscy memberzy z tych gildi są w tym momencie huntowani. Wszyscy ktorzy maja w title (Protected by (ktoś z Wanted)) są także huntowani. Czas macie na opuszczanie gildi, ale to już wasza sprawa. Pamiętajcie... No Mercy :>

Mioduch 01-08-2006 12:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nosso Mc'Furry
Wanted
Wanted Academy
No Remorse
Hassasins

Wszyscy memberzy z tych gildi są w tym momencie huntowani. Wszyscy ktorzy maja w title (Protected by (ktoś z Wanted)) są także huntowani. Czas macie na opuszczanie gildi, ale to już wasza sprawa. Pamiętajcie... No Mercy :>

wszystko fajnie ale Hassasins niema ;]

PiXik 01-08-2006 13:16

hoh widze,że dof się rozpędza i chcialoby zjesc wszystkich:-)życze powodzenia ale szczerze marnie to wygląda i skończycie źle,ale ja życze wam dobrze;p
jak to bylo?porywacie się z motyką na słońce

Sathan Bell 01-08-2006 13:24

@Up
LoL a dlaczego marnie to wyglonda ? :]
Chyba nie znasz realiów...

I nie z motyka na słonice tylko z cała armia na koniec wrzechswiata :D po Drazharma...

Ale dzienki za wsparcie pozdro ;]

Gimlos 01-08-2006 13:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PiXik
hoh widze,że dof się rozpędza i chcialoby zjesc wszystkich:-)życze powodzenia ale szczerze marnie to wygląda i skończycie źle,ale ja życze wam dobrze;p
jak to bylo?porywacie się z motyką na słońce

Rzeczywiscie, 6:0 we fragach od czasu naszego powrotu wyglada marnie. Tyle, że dla Wanted. A jezeli chodzi ci o ilosc huntowanych gildii - byly huntowane przez nas od poczatku wojny, od tego czasu tylko poubywalo im memberow, do nas ludzie poprzychodzili - nie wiem skad porownanie do porywania sie z motyka na slonce.

Qual 01-08-2006 13:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PiXik
hoh widze,że dof się rozpędza i chcialoby zjesc wszystkich:-)

Wiesz wszystkich to nie, tylko tych co wspieraja Drazharma.

Bibibube 01-08-2006 13:44

nie na slonce, a na slonice. a to roznica... slonice jak i slonie, wiadomo, mozna spotkac na tiquandzie.

Puniekk 01-08-2006 15:25

Buhauahauhuahuahuh........ Nosso ty naprawde jestes smieszny <lol>
Tak samo bylo przed ostatnia wojna kozaczyliscie ze Wanted przegra a tu co...
Dostaliscie taka sieke ze nie logowaliscie sie przez jakis czas -.-
Wiec niemysl se ze my sie boimy :D Ten wasz DoF z <Władcy pierscienia> potrafi tylko siedziec na noobach czakac az bedzie 1-3 memberow wanted i wtedy robicie mass loga -.-

Hail Wanted_/
No Remorse_/

Mioduch 01-08-2006 22:22

Puniekk a co ma dof zrobic ? Walczyc 30 na 100 + ? Ty pewnie bys sam leciał na 4 kolesi odrazu bohaterze...

kokos@ 01-08-2006 22:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Puniekk
Tak samo bylo przed ostatnia wojna kozaczyliscie ze Wanted przegra a tu co...
Dostaliscie taka sieke ze nie logowaliscie sie przez jakis czas

Tylko ze Wtedy mieliscie w swoich szeregach m. in. Minavand'a, Shanoz'a, Sattan'a Bell'a, Tegax'a i jeszcze pasu dobrych sorcow a teraz DoF ma zdecydowanie wiecej mocnych sorcow co w wojnie sie bardzo liczy. W tamtej wojnie mieliscie wougle zdecydowanie wiecej memberow ateraz macie nieznaczna przewaghe liczeba wiec sam pomysl ..........:D

Pozdro:D

Eldyn 02-08-2006 01:24

@Puniekk
Gadasz bzdury dof robi mass logi obojetnie ile osob jest z wanted
mass logi sa z rana, w polodnie, wieczor i nocy, zobacz sobie czas deadow ludzi.

Mioduch 02-08-2006 02:10

Puniekk ja niewiem poco ty sie wogule rzucasz jak gowno robisz tylko kozaczysz w no remorse tak gadasz na dof to idz znimi sie bic jak maja mass loga...

frances111 02-08-2006 07:30

byl update, teraz szanse sie nieco wyrownaly z racji ze mozesz miec dowolna runke pod hotkeyem (%ta hmm) :cup:

Ciri the Witcher 02-08-2006 07:37

puniekk.... ty sam nie walczysz wiec co to za roznica dla ciebie xD jeszcze jakos nie widzialem ci na zadnej focie, filmie etc. etc. wiec tu nie cwaniakuj

a tak w ogole Drazito zabronil odchodzenia z No Remorse poniewaz bedziecie hunted XD....fajnie, nie? puniekk... XD

ach, zapomnialbym dodac, ze na wojnach sie robi masslogi w celu znalezeniu wroga na expowisku ( i nie tylko... )

Twoj Nocny Koszmar 02-08-2006 09:40

Poco jest wogule WA i No Remorse ? Zeby dof miał kogo na noobach zbijac?Oni nic innego nie robią poza kozaczeniem bo myslą ze sa nie tykalni a tak nie jest :s

Puniekk 02-08-2006 10:19

@Mioduch

Ja nie kozacze tylko mowie jak bylo przed ostatnia wojna Gamoniu -.-.....
Jesli rodzice cie czytac nie nauczyli to naprawde bardzo mi przykro :(

@Ciri the Witcher
zaden jak ty to mowisz draz nie zabronil nam wychodzenia z gildii tylko ja zostalem , bo niejestem Fraje**m tak jak Ci co odeszli z NR i przesli do DoFu bo sie osrali , ze padlo 6 osob z Wanted -.-

Mrok 02-08-2006 10:30

Puniekk kogo teraz interesuje gildia No Remorse.Myślisz,że jest ona tam bardzo znacząca,żeby tutaj nad nią sie rozpisywać.Gdybys nie byl z mojego miasta kij bym wiedzial o twoim istnieniu,gdyby nie psychol ento~,kij bym wiedizal o istnieniu No Remorse.Teraz sie liczy Wanted i DoF.Żadne noobowskie,dziecinne No Remorse.
Więc przestan mi trutaj pierdo... ,i idz do parku sie przejdz.

PiXik 02-08-2006 11:10

...6:0 czyli udany jeden atak albo kilka sneak ataków.Chyba tym nie wygracie wojny?Chyba,że Draza nie doceniam i jest aż tak tempy ,ale szczerze wątpię:-)Wszystko rostrzygnie jakieś open battle jeśli wogole będzie

Mioduch 02-08-2006 12:22

@Puniekk gadasz na tym forum jak bys byl kims znaczącym w tej wojnie i jak bys robił co innego poza staniem w depo podczasz mass loga...i z tymi swoimi tekstami to do kolegow

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:08.