![]() |
Cytuj:
to ze sie pomylil to jego sprawa. A noobem to wedlug mnie jestes ty:] Chcialbym zobaczyc jak ty masz 149 Ek i sie wyuhujesz od sdkow;P A co do filmu to Niezle Niezle. Ale jednak widac to co powiedzial chyba Ryba ze sdkerzy robia za blockerow i brakuje paru sdkow wiecej |
oj ludziki wy macie podejscie :)
1. i tak nikogo nie zabijecie 2. padl azared to sie nam fuksnelo ale drugi raz nie padnie :P 3. padl ale i tak fuks i odrobi :P troche wiary w nas to dopiero 4 czy 5 akcja nasza !! ludziki spokojnie damy rade :) Hail ET :) |
Kiroy nie powiedzialem ze w was nie wierze;p
Ale nie lubie gdy ktos mowi noob bo pomylil hotkey. Jakos Azared nabil ten 149 lvl i bral udzial w paru wojnach i jakos nie padal. Teraz padl juz 2 razy bo sam wiesz ze macie dosc duze combo sd, Okolo 2k hp. Dochodza do mnie sluchy o czyms wielkim a wiec czekam z niecierpliwoscia;p |
dzis beda wrzucone filmiki z deda shadowa oraz jak punisher przezyl chwile grozy i cudem przezyl :D no zobaczymy Vylk zachowaj pewne sprawy dla siebie jak cos wiesz prosze :)
Suv za solo fraga tez daje 5 :D a solo frag na mannowie jest warty 10 :D hahaha :D Hail Celuś :*:cup: |
oby bylo coraz lepiej:P:P
niestety poprzednia akcja nie byla za bardzo udana ale ta byla zdecydowanie lepsza:D Hail Wuja :* |
"A co do filmu to Niezle Niezle. Ale jednak widac to co powiedzial chyba Ryba ze sdkerzy robia za blockerow i brakuje paru sdkow wiecej"
Akurat na tym filmie nie odgrywali zadnych roli blockerow :P tylko sdkowali azareda. |
SIemka można prosić o linka czy przeoczyłem
Jednak przeoczyłem sorki :D |
Gratuluje akcji i zycze kolejnych tak udanych a nawet lepszych. Szkoda tylko ze 2 padlo z ET padlo ale i tak bardzo dobrze.
Ale tak jak czesc osob pisze, trzeba by bylo tez expic badz nie dac expic NG ale mam nadzieje ze wszystkow swoim czasie no i czekam za 'tym' o ktorym czasem ktos wspomni. Pozdrawiam |
Cytuj:
|
no co tu dizo mowic :) z plotek moge wam zdradzic :D ze ponoc ng ma zabic suva na 120 :D jedni mowia ze na 130 :D a inni ze wcale nie maja go zabijac dopiero powojnie :) ja trzymam kciuki za Olka ze to on ich powybija :D
czekamy na pephego jak wrzuci filmiki :) |
ale zajebista sprawwa z tym azaredem jak juz mowilem :D bardzo dobra robota x) tak sie ucieszylem ze az ide do lazienki ... nie no zarcik :D normalnie szkoda ze juz megabomb nie dziala ;<
click |
Cytuj:
zapodacie link do tych filmów najlepiej w .rec :> |
no sory ale azared na zadnej wojnie przeciwko ng nie padl a teraz padl 2x w tydzien ;)
|
no ale przeciez azared jest nie smiertelny:D:D
a tu jednak kazdego mozna zabic:) no chyba ze kiroy:p jeszcze na zadnej wojnie nie padl :cup: Misiek:evul: :* |
a jednak :p
|
|
co jak co ale ladnie klepiecie :) , tym razem azared wytrzymal troche ale nie mial szans z takim combo :)
a co do Awolvera to wedlug mnie to dobrze ze juz ich nie ma bo kazdego by sie ubic dalo dosyc latwo ;( |
Szafa na ogól jestem kulturalny ale sry nie moge... Jestes kupa chuja, w dupie cie mam ,byles jestes i bedziesz smieciem...:D Kiroy i reszta gratz fraga...149 ek ubic to naprawde trzeba miec nierowno pod sufitem ^^
|
Panowie z Eternal dajcie jakies flimki na tibiacam :)
|
Wszyscy co chcą film na .rec niech cofną się kilka stron w temacie [ ; Tam Pephy napisał dlaczego nie da filmu w rec : P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:29. |