![]() |
Cytuj:
|
Yeye dzisiaj hacka zaliczylem :(
Jebac sie poszlo 70k i rozne smieci, wiem ze to dla niektorych nieduzo ale dla mnie b.duzo bo zbieralem od poczatku:/ Fajnie by bylo jakby mozna bylo zalozyc jakis pin do tego banq zeby jak sie tam kase zostawi nie mozna bylo od tak wybrac:( |
powiem tak dle s± dobre do expa ale nie loota dzi¶ kolejne 20bp mf poszlo a nic loota
|
Zapomnialem sie pochwalic
19:15 You advanced from Level 98 to Level 99. Dzisialem dalem 120 bp viali i nie wygralem addona :( Signed, -Barek. |
uhehehhee xD przynajmniej dostałem 37k na blessy od qmpli ;*
Dec 30 2006, 23:58:28 CET Died at Level 90 by a water elemental |
Cytuj:
bohy,b-robe,c-legi z Aimara tylko new helmet niespadł ;p 2x z rzędzu b-robe mam z Aimara :) |
Cytuj:
już sellnolem u djina xD bez blessów nie będę latał B) Zjebka bez rs'a stracić armor,legi,buty i bp :( |
Gratki Aimar =) Hihi to jest ten co jak sie pytalem " a jak padne " to odpowiedzial " jak padniesz to jestes najwieksza pizda " prawda sie wydala
R.I.P Aimarek :) http://rapidshare.com/files/9587869/Wyspy.rec.html Filmik gdzie ta pala pada... _______________________________ Signed, -Barek. Arieswar Sumo 0:48:45 Kocham Cie kuldi Arieswar Sumo 0:48:47 pragne Arieswar Sumo 0:48:49 nie moge bez Ciebie zyc Arieswar Sumo 1:07:24 lodzika Arieswar Sumo 1:07:26 Ci zrobie |
Cytuj:
tylko ze 81 ek jak wpadł w ta dziurę to wyszedł red hp a jeszcze go ropneli ;D |
Ale to nie zmienia faktu ze jestes pizda xD! no nie ??
_______________________________ Signed, -Barek. Arieswar Sumo 0:48:45 Kocham Cie kuldi Arieswar Sumo 0:48:47 pragne Arieswar Sumo 0:48:49 nie moge bez Ciebie zyc Arieswar Sumo 1:07:24 lodzika Arieswar Sumo 1:07:26 Ci zrobie |
Cytuj:
|
Heh ja juz na hydrah z ariesem =))
_______________________________ Signed, -Barek. Arieswar Sumo 0:48:45 Kocham Cie kuldi Arieswar Sumo 0:48:47 pragne Arieswar Sumo 0:48:49 nie moge bez Ciebie zyc Arieswar Sumo 1:07:24 lodzika Arieswar Sumo 1:07:26 Ci zrobie |
Cytuj:
|
@down
" ok " |
Heh widze że wszyscy sie swietnie bawi± ;););)
Tylko nie ja... kur*** 4 hunty jednego dnia za nic... przez qmpla z rl co lize dupe do wszystkich h lvli i nasyła ich na mnie za to że nie ostrzegłem go przed atakiem PK (inni jego qmple, moi tez) Powodzenia na Hydrach i innych jakim¶ czym¶ tam... PS. Chciałem przed Nowym Rokiem wbić ten 35 i pierwsze exori ale widze że gów** z tego ! |
Dzi¶ do grona 100 lvl doł±czył Lord of Sorccer. Jest 141 osob±, która osi±gnęła ten lvl na ladzie Aurei. GZ!!!!
12:56 You see Lord of Sorccer (Level 100). He is a master sorcerer. He is Red Blood of the Last Blood. |
Gratulacje !!!
~~Wielkie Gz Lord of Sorccer~~ No no no jeszcze tylko 67 lvli i też bede miał 100 ;) ;) ;) |
Co jak co, ale zakładam że masz dostęp do kompa conajmniej 50% z doby, więc 35 to lajt ultra, 40 powiniene¶ wbić xP
/Jojo |
Nawet jakbym miał cał± dobę dostępuj do kompa to co mi z tego jak w depo tego nie nabije... a co wyjde z depo na tomba to odrazu kumple pisza: xxx: exiva "yomyn alcor . A jak oni sa offline to najwyzej pojde na miejskiego tomba albo larvy ;/;/;/
|
To zrob se nowego chara :D
Gartz Lord :D:D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:10. |