![]() |
5. Kto założył gildię Aurea Mediocritas (nieistniejącą obecnie gildię)?
Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to że ja:( Dobrze że ktoś o niej pamięta jeszcze:D |
Cytuj:
|
Kloccie sie, kloccie :D A widzicie, mam 11 lvl ale pamiętam ;D
|
Najlepszy mag na selenie padl dzis a potem jeszcze wbil rsa :|
|
Cytuj:
|
E, czy mi się źle wydaje czy w Aurea Mediocritas przez jakiś czas liderem był Saphir Thor? ;p A, i kto jakich członków pamięta?
|
Cytuj:
|
Noo, był jeszcze Blademort, Sheinen (chyba), Xyriela (chyba), Anoun (napewno) i jescze wielu, wielu innych. Ale to jak Saphir był liderem ;d
|
To sie Wam zebralo na wspominki :)
|
Cytuj:
@behi bez alfonsa |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Boże, Wy naprawdę idźcie na jakąś terapię. Po prostu chciałem się dowiedzieć czy ktoś pamięta jeszcze stare, dobre czasy. I wyobraź sobie że ja też gram od początku serwera. Widać Zalfik, Iomer, krwawycomeback i behi są bardziej rozumni i zrozumieli sens mojego testu.
|
Cytuj:
Pozdrowienia dla wszystkich , mam nadzieje że kiedyś odbudujemy starą sytuacje na selenie.... |
Było Infinity - było ciekawie :d Miło mi że komuś się jednak mój test podoba ;) Oni wiedzą co to znaczy cieszyć się z gry.
|
Cytuj:
A tak na serio to zrozum, ze mi ten test nie grzeje ani nie ziebi, a inni uznali to za glupi pomysl i wyrazili swoja opinie ;) Pamietaj jestes z nami albo przeciwko nam ^_^ j/k |
A ja jestem z Wami, a nawet przeciwko Wam :d
|
Sa nieco lepsze sposoby na przypominanie sobie dobrych czasow niz robienie "quizu" Ja osobiscie nie znalbym odpowiedzi na polowe pytan chociaz gram od 1szych faccowych dni bo jak zaczynalem to bylem nubasem (i zostalem nim)
|
schizofrenia* <;
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:25. |