![]() |
Rasta~ każdy ma daleko na takie zadupie =p
|
Cytuj:
Cytuj:
Pajerro+ Browning GTI http://s130.photobucket.com/albums/p...t=micha322.jpg(Ja ten w srodku) :P http://s130.photobucket.com/albums/p...olimpiada1.jpg |
Cytuj:
btw. Na jakim charze grasz/grałeś? Jakoś chyba wiedziałem ale zapomniałem :D Jak co to możesz prywatną wiadomość posłać :) |
dzis napadlo na mnie dwoch Elite Knightow,chcieli mnie zamordowac w bialy dzien,lecz im sie to nie udalo ,wpadla ekipa pomocnicza i zalatwilismy drani..
Danthorr i Leoxain to byli oni :( |
Cytuj:
GZ NEC 100 btw :cup: |
GZ NEC, może teraz moja kolej ^^
|
Wielkie Gratz dla Necrius'a :)
Teraz tylko czekamy na Rastafariansa :P |
Hi
Widzę, że nasz temat jest coraz bardziej oblegany chociaż na Iridii w dalszym ciągu nic ciekawego się nie dzieje ;)
Pozdrowienia dla wszystkich. Tak 3mać! |
Cytuj:
@Phoenix Vast czego juz sie nie wypowiadasz moj "serdeczny przyjacielu" i czego zostales wydziedziczony?;( @ Anas niedlugo nastepny melanz u nas a potem Rybnik xD "pozdrawiam moich fanow" huaehuaeheaeuheuhahe |
Pekowansko :)
:D No nie ja sie zleje :P wczoraj ja i moj pk team Popekowalismy z deczka ;] Sebus palladyn padl a z nim Blue robe :) ale to nic ;p najsmieszniejsze jest to ze Mexico przylecial [ godhammer ] i walnol z ue [ 19 sorca , 20 knighta i mnie 22 sorca ] oczywiscie ja przezylem bo utamo vita rox :D i byscie sie zlali bo ten ciec nie mogl mnie zabic stracil przy tym 3 sd i mana na 2 ue ahuahauuha smiech na sali z takim kolem :) a ja oddalem mu tylko 2 uhy ;]
Pozdro Skarland Sqad :) A i jeszcze niezle PA ze strony Laubau :) chce kupic golden armor od niego a on 35k ja mowie 33 k a on jesli kupisz taniej niz na price liscie to masz hunta od Arc OMG!! Zal mi nich ale niedlugo sie skonczy dzien dziecka bo widze ze Inni rosna w sile tylko zeby im sie chcialo walczyc :-] Na koniec Zal chealino ogladam film jak old widow zabil i oczom nie wieze ze to taki noob ja myslalem ze sobie pobiega z nim a on up i only sd OMG ;/ Zwirek Muchomorek - Wieczny Lowca :D Looknijcie na czym padl David On Iridia :) [21lvl] ahuahauahu |
Gratulacje dla Nec~=] Rasta goń =p
|
Cytuj:
ps - Rasta GOGOGOGOGO 100!!!!!11oneoneone |
Cytuj:
|
@ZwirekM
Co do pricelisty to może kiedyś zrozumiesz, że jest potrzebna. Laubau zrobił dobry uczynek dla Iridii. Co do Old Widow to byś nie zdążył mrugnąć okiem jak byś się w temple zalogował. Ale spoko, wiesz lepiej ;) @ Ever <3 Miałem już SMS-a pisać, żebyś szukał możliwości zalogowania się na sobotę ^^ Bez Ciebie nie ma mojej 100tki ;) |
To po co wogole film nagrywa :)
A co do pricelisty to przeciez nie kazdy moze sie zgodzic na to co proponuje arc :) I dobrze bo g arma kupilem za 30k :DD |
Chce ktos moze kupic Demon Helmet\Hota\Jakas itemke z annihilatora\albo inne itemy za rl kase?jak ktos zainteresowany to pisac w grze...
|
Hahah nic sie nie wstydzis pisac na forum ze sprzedajesz itemy moze jakis link do aukcji na laegro tylko tam kupie cos za rl kase:PP
|
nie wstydze sie koleszko bo nie ma czego :D nah pierw mi napsiz co chcesz kupic a potem moge zrobic aukcje tego na allegro Kup Teraz :|
pisac jak cos na Tibi na PM a nie spamowac na forum.. |
Cytuj:
A swoja cnote za rl kase sprzedasz?:D bo ja byl bym chetny!! |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:35. |