![]() |
Cytuj:
|
to sie nazywa spoiler i mangahelpers etc...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
jeśli juz gadamy o jakimś spoilerze to jest w 100 % prawdziwy =] i tylko czekamy na suby =] żeby mieć 101% pewności
są one z jap. na ang. tłumaczone a potem przez modów tej strony sprawdzana jest wiarygodność =] @down do tego są jeszcze zdjęcia z rawa... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kiedy wy byliście w szkole, ja wziąłem się za 1 i 2 tom mangi Chobbit(po angielsku, niestety musiałem przeczytać w necie).Resztę tomów mam już w realu, tylko jedna rzecz mnie irytuje - chodzi o te znaki japońskie ''w tle'' (wiecie o co chodzi?) są przetłumaczone na Polski i wychodzi mniej więcej tak:
''puk puk'' , ''szum szum'', ''pisk'' .... Skoro mam już 1 i 2 tom za sobą, teraz zobaczę o czym jest Tokyo Mew Mew (:S) ! A potem wrócę do Chobbits. |
ma ktoś link do rawa do naruto 424?
|
Obejrzalem Kyou no Go no ni - bardzo fajne loli ecchi... ;)
Opiera sie glownie na dwuznacznych sytuacjach, np gosciu oblal laske mlekiem a wychodzi cos takiego: http://i441.photobucket.com/albums/q...A/DARKSIDE.jpg :D Swoja droga, wedlug anime-planet wybilo mi 100 obejrzanych serii. @Edit Yatta! W koncu w moje rece (a raczej uszy) trafila pelna wersja openingu Ef - a tale of melodies ;) Miód. @Edit 2 W koncu zaczalem Jigoku Shoujo Futakomori - kilka uwag w perspektywie pierwszej serii: napewno ladniejsza kreska, jest tez kilka zmian (np. w lalke zamienia sie Hone Onna, a nie Wanyudo - moze potem sie wyjasni). Poza tym, 1 serie ogladalem z angielskim dubbingiem i napewno bylo tam lepsze tlumaczenie (a nie jak u nas w Polsce, ze fansuby stoja na wyzszym poziomie niz napisy z oryginalnego DVD)... |
Podsumowując dzisiejszy dzień:
-1 i 2 tom Chobits z neta(teraz reszte tomów mogę czytać normalnie, uff, chociaż też trochę szkoda, bo się przyzwyczaiłem, no i te polskie tłumaczenia...) -Zacząłem Tokyo Mewmew, czytając to czuję się trochę dziwnie, czy jestem gejem? :< Co do anime, to 6ep Ef - a tale of memories, z powodu braku czasu, spowodowanej czytaniem mangi, dzisiaj w ogóle nie oglądałem anime - smutne, ale prawdziwe, jutro obejrzę. @down Nie:< |
Cytuj:
@Topic Manga time! Negima! Ukryty tekst:
Fairy Tail. Ukryty tekst:
|
Naruto 424
Ukryty tekst:
Next chapter aż za dwa tygodnie, chyba że coś źle przeczytałem. |
Hey o co chodzi z tym zdaniem?
"on hiatus next issue so the author can work on upcoming chapters"? z nowego rozdziału n.424 |
Cytuj:
Ukryty tekst:
Zapodajcie jakieś fajne Ecchi. |
Ukryty tekst:
|
Nie było tej sceny chyba pokazanej nie? ; d
|
Widzę, że nikt tutaj dobrych mang nie czyta... :< Wszyscy o Naruto gadają.
Btw Zalgadis. Twój rotflcopter wygląda lamersko. http://i41.photobucket.com/albums/e2...ROFLcopter.gif |
@Zalgadis
Była, tylko nie zauważyłeś. Musisz czytać bardziej uważnie :P @Quezacoatl To tylko chwilowe, bo rozgrywa sie "kluczowa scena dla tego utworu"(jak to mówi moja nauczycielka od polaka). Jeśli ty robiłeś tą animacje to świetnie ci wyszła. |
Sorry, ale skoro jesteśmy przy Naruto - kiedyś oglądałęm.Czy manga i anime idą ''równo'', czy są teraz powiązane?
@Que Ale fajny roft copter, tylko chyba łamie regulamin forum, bo ma za duży rozmiar. Hail rotf copters! |
Cytuj:
@Zal - czytaj co Pain mówi uważniej. |
Ukryty tekst:
|
Właśnie skończyłem Today In Class 5-2 które polecił mi Rayza.
Zajebiste. Arigato Rayza senpai. Jakieś tego podobne anime znacie? Edit@ Rofl double. |
strike witches
a o to moja nowa tapeta ! (zgadujecie z kim : p) Ukryty tekst:
|
Uff... Właśnie skończyłem oglądać Ef - a tale of memories.Trudno mi się teraz wysłowić, ale to jest jedno z najlepszych anime, jakie widziałem.Trzeba się przyznać (bez bicia), że w niektórych momentach byłem bliski płaczu...
Na jutro natomiast zostawiam sobię 4 odc Ef - a tale of melodies, bo z tego co widzę, to anime jest ciągle w produkcji =] Manga? 3 Tom Chobits skończony, do niedzieli postanowiłem oglądać tylko anime, gdyż po niedzieli już przez bardzo długi czas będę miał mało czasu na anime, a dużo na mangę. |
Ludzie co z wami, ostatni post byl 8h temu ? co sie dzieje z najbardziej zaspamowanym tematem na forum ?
|
choose one of 4 answers!
a)bo nikt nie skomentował mojego posta i dupa blada b)nikt nie odpowiedział na post Sam'a i pale ass c) długi weekned i każdy ma plany d) każdy od sypia nockę (melanżyk,maraton przed kompem , etc.) @DOWN zepsułeś zabawe D: |
Ja wybieram piata:
e) morda w kubel :* Ide ogladac JS, afk. |
Albo gra w fallouta, jak ja ;)
|
Jednak zamiast JS obejrzalem 1 czesc OVA Seto no Hanayome, fajne :) Jeszcze do nadrobienia ef i Clannad.
|
Co do spamowania.... ja i Otakuma dochodzimy do siebie po imprezie, Grocix GRA, a Rayza sam ze sobą spamować nie będzie.
@Grocix OVA Seto no Hanayome! I jak? Dobre? Koniecznie muszę to ściągnąć i miejmy nadzieję że będzie na poziomie OVA Lucky Stara. Wracając do LS'a to OVA, jak to oglądałem to tak się uhahałem jak nigdy. Nipah! Corgar Frizz |
i i kolejna opcja
opcja 145854) rayza czyta same mangi ostatnio i ma napływ weny ostatnio dziś sobie kupiłem .Hack//bransoleta zmierzchu #1,2 i otaku #13 ^^ |
@Corgar
OVA... raczej trzyma poziom serii :P |
"Sword of the stranger" - właśnie skończyłem oglądać. Film bardzo mi się spodobał, a nawet pare razy byłem bliski płaczu (znowu -.-). W każdym razie bardzo fajna historia i świetne wykonanie.
Film opowiada głównie o histori małego dziecka, jego psa i tytułowego nieznajomego. Więcej napisać nie mogę bo to byłby spoiler. Gorąco polecam. Nipah! Corgar Frizz |
Ja się zabieram za oglądanie Utawarerumono. Przydała się stronka Tompiora, nawet lepsze niż torrent :P
Znalazłem też sposób na mkv - nowy nabytek laptop, na tym samym zestawie kodeków i JetAudio odtwarza lepiej od PC. No to na deser pulpity może jeszcze. Laptop. Ukryty tekst:
PC Ukryty tekst:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nigdy!
święte prawo tapet mówi ze nie można miec takiej samej tapety jak towarzysz! |
W przerwach Fallouta oglądam Da Capo, ale chyba nie zacheci mnie na tyle zebym obejrzal 2 kolejne serie...
|
Oglądał ktoś Rosario Vampire? Opłaca się to zaczynać?;D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:54. |