Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Nephilims vs Wanted (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=215206)

Nuriel 05-01-2010 16:08

Nie nie to na pewno przypadek

W końcu jak pisałem, że każda gildia tak robi, to mnie chłopaki z Deduwy pojechali, że wcale nie, że oni są super itd :D

Więc pewnie missclick :S

Savan 05-01-2010 16:57

Nuriel, różnica jest taka, że wy jechaliście ich przez dobre kilka tygodni, a jak zmienili stronę to "Welcome bros on board :****" i 30 stron wchodzenia językiem w anus. My jakoś nigdy ich nie wychwalaliśmy, za to jak odeszli zaczęliśmy ich tyrać. Zrozumiałeś, czy napisać to jeszcze raz z obrazkami, bo to jest zasadnicza różnica.

spirit-of-bicho 05-01-2010 17:41

a powiedz mi kurwa dzieciaku jebany co to za roznica czy my ich tyramy miesiac czy wy jeden dzien ? pociski to pociski niezaleznie od tego ile trawaja, ale pewnie twoj maly mozg tego nie ogarnie, zapytaj swojego pana urbana moze on jest w stanie ci to wytlumaczyc

Savan 05-01-2010 17:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spirit-of-bicho (Post 2716005)
a powiedz mi kurwa dzieciaku jebany co to za roznica czy my ich tyramy miesiac czy wy jeden dzien ? pociski to pociski niezaleznie od tego ile trawaja, ale pewnie twoj maly mozg tego nie ogarnie, zapytaj swojego pana urbana moze on jest w stanie ci to wytlumaczyc

Rożnica jest prosta, poczuliście się zagrożeni to zaczęliście im wchodzić w dupę. Proszę cię żałosny człowieczku, nawet w psychologii jest na ciebie miejsce, musisz odreagować w świecie wirtualnym, bo nie czujesz się spełniony w świecie rzeczywistym. Wyzwiska na tym forum nie zmienią tego, że jesteś wcześniakiem.

AdiZgOlekk 05-01-2010 18:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spirit-of-bicho (Post 2716005)
a powiedz mi kurwa dzieciaku jebany co to za roznica czy my ich tyramy miesiac czy wy jeden dzien ?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Savan (Post 2715968)
jak zmienili stronę to 30 stron wchodzenia językiem w anus. My jakoś nigdy ich nie wychwalaliśmy

styka?<10znakow>

PussyWizak 05-01-2010 19:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nuriel (Post 2715944)
Nie nie to na pewno przypadek

W końcu jak pisałem, że każda gildia tak robi, to mnie chłopaki z Deduwy pojechali, że wcale nie, że oni są super itd :D

Więc pewnie missclick :S

BO... oni nas zdradzili, więc za sługują tylko na pogardę (tak samo jak wy przecież), a wy nie mieliście żadnych do tego powodu - to wy żeście ich zaatakowali i wyzywali pierwsi, a my ani ich nie zaatakowaliśmy pierwsi, ani ich nie wyzywaliśmy. Więc jak nas sami cisną, to nie spodziewajcie się nie wiadomo czego.

A ostatnio Nuriel jak czytam tibie com, to widzę, że twoje posty są tak kolorowe i sŁoTkIe, że aż się rzygać chce, rly ;)

Zegea 05-01-2010 20:37

http://www.*.com/files/20163445/precik.cam

spidiszar

Nuriel 05-01-2010 23:10

Zawsze takie były ;)

Ja tam Brazoli nigdy nie wyzywałem :P Co napisałem, to była prawda swoją drogą.

BTW. Savan jeszcze jakiś czas temu gawędziliśmy sobie o studiach, a teraz ładujesz w moją stronę kilo sarkazmu :D Gra ludzi zmienia ;)

Z fragów dzisiaj oprócz Precika:
Letor Tura
Pelefant
Lord-Umit
Titzu
Lord Laban

spirit-of-bicho 06-01-2010 15:06

nuriel nie potrzebnie sie tlumaczysz te cepy dalej beda myslec ze wlaziles im w dupe bo nic nie dociera do ich pustych głow. jezeli to co napisales to jest prawda to czym sie przejmujesz?
btw pussy ciebie banany nie zdradzily tylko wanted a ze ty jestes jakims lamusem z deduwy to juz inna sprawa.

azuramistrz 06-01-2010 15:29

co za roznica czy z wanted czy z dedowy jak w wanted sa teraz takie lamusy jak aglerer czy livyatan

Sehil 06-01-2010 15:35

A moze wy macie cos do powiedzenia na temat waszego kolegi Tie pogromca?;D

spirit-of-bicho 06-01-2010 15:41

@azura~
aglerer chociaz ciul i filmator trzeba mu przyznac walczył kiedy wanted bylo w kompletnej dupie- patrz wakacje. gdzie nie mieli magow commandera i ludzi

co do tie~ to beka z niego jak chuj ja bym go sam na*****al na miejscu pelefanta

Aglerer 06-01-2010 15:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez azuramistrz (Post 2716342)
co za roznica czy z wanted czy z dedowy jak w wanted sa teraz takie lamusy jak aglerer czy livyatan

o rly? Ciekawe na podstawie, jakich argumentow tak slicznie do mnie mowisz?
Jak masz cos do mnie, to napisz w grze z maina, a nie wysilasz sie tutaj, chyba ze nie masz jaj to okej.

@Bichowsky
Dlaczego tak brzydko mnie nazywasz? Zrobilem Ci cos? Chcialbym znac Wasze mainy, bo takto nie ma sensu kontynuowac dalej tego. Chociaz pewnie jestes jednym z tych, co na Tibii do mnie pisza 'siema, co tam' a tutaj piszesz z nob konta, zeby mi pocisnac, ta? To odnosi sie do oby dwoch.

A i jeszcze jedno, na jakiej podstawie kolego tak do mnie mowisz? Ze jestem ciota, a sorry zapomnialem Wy tu wszyscy ogarniacie sto razy lepiej, ja jestem tylko takim nieogarem, racja.
Co ja takiego zrobilem? Zdilejtowalem komus chara, wyzywam wszystkich na Tibii/forum? czy moze padlem z 10x dziennie, od jednej osoby czy nie wiadomo, co jeszcze. N/c.
A moze dlatego, ze gram jako jeden z nielicznych bez bota, hm?

spirit-of-bicho 06-01-2010 15:47

ej ziomek obronilem cie co sie pultasz ?

Aglerer 06-01-2010 15:55

Spoko, ale postaraj sie ogarnac kolege z gildii, kej? Bo nic nie wie, a pierwszy do cisniecia innym. Zastanawia mnie tylko na jakiej podstawie okreslil mnie, jako 'lamusa' skoro sam ukrywa sie pod nie wiadomo, jakim nickiem. Napisz do mnie na Tibii ogarniaczu to wywnioskuje czy w porownaniu z Toba, jestem 'lamusem czy nie'.

Sherlock_Holmes 06-01-2010 17:01

Jakis cam z dedania turkow na INQ? (oprocz Pelefanta view, bo widzialem).

Freddd 06-01-2010 17:16

Ostatni raz na te forum zagladalem jakis miesiac temu i widze nic sie nie zmienilo ciagle tylko jeden drugiego wyzywa od najgorszych. Ogarnijcie sie troche tibia to tylko gra i nie ma sensu dla glupiej pixelowej gierki tracic nerwy. Ja koncze z Azura bo dla mnie azura to stracony serw a po drugie mialem hacka i nie zamierzam od nowa sie dorabiac jezeli ktos bedzie chcial mnie znalezc to znajdzie mnie na Obsidii.

Jeszcze jedno dla Wanted. Uwazajcie na gildie Savana bo jemu jakos nie wierze gosc który trzymal caly czas z Nep nagle zmieni strony pod przykrywka wyrolowania na pacc. Wedlug mnie to troche dziwne.

CYA :)

AdiZgOlekk 06-01-2010 17:34

juz znalazlem na lifethreadzie pelefanta ;p
dzieki w kazdym razie

Sherlock_Holmes 06-01-2010 19:26

http://www.*.com/files/20165922/death.cam

spidi :)

Artemon 06-01-2010 19:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Freddd (Post 2716391)
Ostatni raz na te forum zagladalem jakis miesiac temu i widze nic sie nie zmienilo ciagle tylko jeden drugiego wyzywa od najgorszych. Ogarnijcie sie troche tibia to tylko gra i nie ma sensu dla glupiej pixelowej gierki tracic nerwy. Ja koncze z Azura bo dla mnie azura to stracony serw a po drugie mialem hacka i nie zamierzam od nowa sie dorabiac jezeli ktos bedzie chcial mnie znalezc to znajdzie mnie na Obsidii.

Jeszcze jedno dla Wanted. Uwazajcie na gildie Savana bo jemu jakos nie wierze gosc który trzymal caly czas z Nep nagle zmieni strony pod przykrywka wyrolowania na pacc. Wedlug mnie to troche dziwne.

http://img137.imageshack.us/img137/7...olstorybro.png

eldar 06-01-2010 21:51

Cytuj:

http://img263.imageshack.us/img263/2...lstorybrok.jpg

*Lanser* 06-01-2010 21:57

Cytuj:

http://img263.imageshack.us/img263/4...lstorybro4.jpg

eskell 06-01-2010 22:30

Cytuj:

http://img37.imageshack.us/img37/9642/beztytuudt.png

Sherlock_Holmes 07-01-2010 15:39

hejka chlopcy

tajemniczy111 07-01-2010 17:05

Ja juz nie ogarniam co tu sie dzieje :p, nie gralem z tydzien, a pilem ze 2, wiec juz sie pogubilem w tym.
Moze tak ktos wmiare racjonalny opisac co tu sie juz dzieje ? Nie jakies goscie typu sherlock,artemon czy te spirity,azuramiszcze etc.

Jak tam przygotowania do sesji ? :p

Artemon 07-01-2010 17:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 2716769)
Ja juz nie ogarniam co tu sie dzieje :p, nie gralem z tydzien, a pilem ze 2, wiec juz sie pogubilem w tym.
Moze tak ktos wmiare racjonalny opisac co tu sie juz dzieje ? Nie jakies goscie typu sherlock,artemon czy te spirity,azuramiszcze etc.

Jak tam przygotowania do sesji ? :p

Czemu nie ja? :(
No ale spoko, nie to nie.
Poza tym wypisałeś mnie obok ziomka, który w co drugim poście używają wulgaryzmów w stosunku do kogoś ze strony przeciwnej w wojnie (spirit~), a ja nic takiego nie robię, więc nie rozumiem.

A przygotowania do sesji dobrze, już pożyczyłem aparat od mamy, seksowne fatałaszki przygotowane, w sobotę wpadają psiapsióły i będą sweet focie na nk.

tajemniczy111 07-01-2010 17:50

Nie "postawilem" Cie obok Sherlocka, wmiare 2 osoby ktore wypowiadaja sie na poziomie, ale co mi po takiej opinii skoro nawet nie wiem kto ty o0.

@Sesja
A nozki ogoliles? ;p

spirit-of-bicho 07-01-2010 18:00

@ panie palancie z deduwy
pierdol sie.

@kiks
brazole odeszly od wanted i ludzie ktorzy miesiac temu mowil "stop rasizm" teraz sa piersi ktorzy wyzywaja ze to sa banany. dalej, turasy wypiely sie na wanted i zalozlyli swoja gilide zeby walczyc- ale chuja robia. nastepnie jest ekipa z anitiki ze 30 chlopa ktorzy boca i panosza sie jak gowno w polu ale ani wanted ani nep nic z tym nie robia bo dygaja :)

Artemon 07-01-2010 18:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spirit-of-bicho (Post 2716809)
@ panie palancie z deduwy
pierdol sie.

Stwierdzam fakty.

Nóg nie ogoliłem, bo by się ze mnie koledzy śmiali. :/
A jestem Krita Al'de rose aka Savan's ingame wife.

Zegea 07-01-2010 18:24

Jacus, Ci co chca wiedza dobrze, kto to jest Artemon ;) zarowno tu jak i na tibiacom. :]

@Artemon
Nie musisz nikomu, nic udowadniac :) zastanawia mnie tylko czemu odpisujesz na bezsensowne posty, postcharow... ^^

tajemniczy111 07-01-2010 21:00

To ze brazole odeszly to wiem, bo bylem jednym z tych co z nimi o tym gadalo ;p Dlatego lacha targalem z ta akcja na PH ;p Co chcieli zrobic wielkie wejscie ;p
Ale cuz tam niech sie dzieje wola wasza. Ciekaw jestem co Antica zrobi ^^

Reloop 07-01-2010 22:50

haha wiec na to czekacie ? az sie z antica zaczniemy na*******ac i wtedy bedzie wielki powrot wanted? tak wiec czekajcie dalej

Lojalny 08-01-2010 12:48

Wiec tak do wojny Nephilims kontra Styrelsen nigdy nie dojdzie bo to sa wszystko reale Jimmiego[Xajaki],wiec jesli Wanted czeka na swoj powrot zeby zaczac wchodzic w tylek Styrelsen to sie nie doczeka.

Teraz czekamy bo Dragoholikus zalatwia ekipe z Arcanii kolejna bande ktora na swoim servie dostala po dupie i przyjdzie pomagac Wanted.

PussyWizak 08-01-2010 14:50

Japierdole, ktoś wam bajek jakiś naopowiadał.

PussyWizak 08-01-2010 23:08

@do leszczy z Hand of Justice

http://www.speedyshare.com/files/20219415/Neon_Them.cam
http://www.speedyshare.com/files/20220044/gaumer.cam
http://www.speedyshare.com/files/202...of_grzanka.cam

Kiedy wy coś zrobicie? Jedna akcja chociaż? nie?

Reloop 08-01-2010 23:21

tak wiec, gosciu ktory dzwoni do mnie jak pojebany na moj koszt z numer 503 779953. zadzwon jeszcze raz a podam tutaj wszystkie numery osob z wanted jakie posiadam. mysle ze znajdzie sie ktos zeby budzic morsona czy urba o 3 w nocy.

tajemniczy111 09-01-2010 00:09

a to ja podam wasze :(

Ciri the Witcher 09-01-2010 01:10

@Pizda Pizdak
Ja z savanem robilem akcje, zanim ty kurwa wiedziales co to ventrilo ^^.

a na akcje chodzimy, wiec skoncz pierdolic ^^

PussyWizak 09-01-2010 02:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 2717415)
@Pizda Pizdak
Ja z savanem robilem akcje, zanim ty kurwa wiedziales co to ventrilo ^^.

a na akcje chodzimy, wiec skoncz pierdolic ^^

Uuu, jaki groźny.

A to, że robiłeś z Savanem akcje to ci dodaje, ta?
Ale to, że ktoś z tobą chodził na akcje to niestety (dla ciebie) nie jest powód do chwalenia się ;)

Przy okazji - nie wiesz z kim gadasz, więc skąd możesz wiedzieć kiedy ja zacząłem chodzić na akcje i siedzieć na vencie. Jak dla mnie mogłeś siedzieć na vt od 1930 roku i robić akcje z EO, ale niestety mnie to ZUPEŁNIE nie interesuje, ponieważ jesteś tu tylko zwyczajnym, jednym z wielu tysięcy, statystycznym, nic nie wartym pionkiem.

NoToTak 09-01-2010 09:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PussyWizak (Post 2717427)

Przy okazji - nie wiesz z kim gadasz, więc skąd możesz wiedzieć kiedy ja zacząłem chodzić na akcje i siedzieć na vencie. Jak dla mnie mogłeś siedzieć na vt od 1930 roku i robić akcje z EO, ale niestety mnie to ZUPEŁNIE nie interesuje, ponieważ jesteś tu tylko zwyczajnym, jednym z wielu tysięcy, statystycznym, nic nie wartym pionkiem.

Panie wazny, jezeli jestes takie cudenko, ogar nad ogary, Alfa i Omega to moze bys sie przedstawil?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:04.