Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   WYDARZENIA ze świata Aurea (Najciekawszy Temat Roku 2006) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82440)

Iron'knight 31-03-2007 21:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slait (Post 1343452)
Czemu jestes takim debilem ze wierzysz co jest napisane obok <- ??. Moze jakbym wpisal ze mam 90 lat to pisal bys do mnie na Pan??^^

@Vesz loota nie sprzedalem bo wrzucilem komus do domku :P ale i tak sie na moim dedzie nie oblowiles hrhr

Ja bym sie na Twoim miejscu nie przyznawal ze loot podpierdoliles. Ze wszystkich noobstw - glupie posty :P zabijanie potworow, lazenie i pisanie "br?", proszenie o free itemy, najgorsze jest to! Nawet hackowanie jest inteligentniejsze bo musisz sie wysylic, zdobyć/napisac kg. Wez Ty lepiej zedytuj tego posta, bo sobie tylko obciach robisz ;s

duuKi 31-03-2007 21:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron'knight (Post 1343598)
Ja bym sie na Twoim miejscu nie przyznawal ze loot podpierdoliles. Ze wszystkich noobstw - glupie posty :P zabijanie potworow, lazenie i pisanie "br?", proszenie o free itemy, najgorsze jest to! Nawet hackowanie jest inteligentniejsze bo musisz sie wysylic, zdobyć/napisac kg. Wez Ty lepiej zedytuj tego posta, bo sobie tylko obciach robisz ;s

Heh ty bys sklamal tak?
On mowiac prawde a raczej potwierdzajac slowa Vesz'a pokazal ze reprezentuje soba wiecej niz tylko zlodzieja, nooba, itp...

Kolirn 31-03-2007 21:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez duuKi (Post 1343675)
Heh ty bys sklamal tak?
On mowiac prawde a raczej potwierdzajac slowa Vesz'a pokazal ze reprezentuje soba wiecej niz tylko zlodzieja, nooba, itp...

ale nie wiele więcej B)

@Slait lekcja nr 1

Nie kradnij - przez blisko 4(sic!) lata gry nie okradłem nikogo, nawet będąc 8 lvlem nic nikomu nie zabrałem, a wały w stylu Endrox'a mogłem zrobić z 4-5 razy...
bo zaufanie to najcenniejsze co można zyskać bądź stracić.

Raxeff 31-03-2007 22:23

Kolirn pisze najsensowniej tutaj, zresztą w innych tematach to widziałem też. Respect ;]

A server Aurea już się robi lipny.... na D lair nawet nie można się spytać jak długo, bo odrazu cię biją i krzyczą"leave!11!!'...

Iron'knight 31-03-2007 22:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez duuKi (Post 1343675)
Heh ty bys sklamal tak?

Ja bym nie ukradł ;s

Sope(L) 31-03-2007 23:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron'knight (Post 1343806)
Ja bym nie ukradł ;s

I tak by cie nikt nie zajebal szkoda unjow ...

Tomorro(Sarloon madex) 31-03-2007 23:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raxeff (Post 1343751)
Kolirn pisze najsensowniej tutaj, zresztą w innych tematach to widziałem też. Respect ;]

A server Aurea już się robi lipny.... na D lair nawet nie można się spytać jak długo, bo odrazu cię biją i krzyczą"leave!11!!'...

Ten serwer jest "lipny" od kiedy na nim gram
X(

Chomski_1991 31-03-2007 23:28

Ehm :P
@Kolirn chyab jako jedyny na tym forum mowi sensownie ... (jesli kogos obrazilem zwracam honory)
@Slait jestes poprostu noobem i nic tego nie zmieni... Zrozum to wreszcie grasz na serverze Aurea.
@Feliex wojny jeszcze nie przegralismy :DD chociaz wiem ze nic nie zdzialam, ale no coz wierzyc zawsze trzeba bo cuda sie zdarzaja wiec nie sprzedawaj chara :)

huggae 31-03-2007 23:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tomorro(Sarloon madex) (Post 1343854)
Ten serwer jest "lipny" od kiedy na nim gram
X(

"Lipny" bo nie możesz grać ? :( Przypomnij sobie jak FaG panował i ciagle wklejałeś ssy jak lootles k-armor albo k-legi :baby: to wtedy nie był "lipny"

Kolirn 31-03-2007 23:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sope(L) (Post 1343851)
I tak by cie nikt nie zajebal szkoda unjow ...

No nie wiem :p

a tak przy okazji to chill out chłopaki bo widzę że robi się tu jakiś fan club Kolirna albo coś, na prawdę mam gdzieś co myślicie o mnie wy i ci którzy nie przepadają za mną jak i za moimi wypowiedziami...

@mark - taki urok aurei wygrywają jedni drudzy marudzą że grać nie mogą potem się sytuacja ziemia i tak od początku już ....

@off

nowa reklama Sprite rox xD szalik legii na dworcu w Krakowie hahahahah:dance:

duuKi 01-04-2007 01:12

Widzialem i smialem ostro xPPP

Losari 01-04-2007 01:14

Kolirn jestem Twoim fanem kocham Cie :***********

Hanys_Kce 01-04-2007 01:26

Nowa moda na pucowanie sie Kolirnowi :evul:
Wygrales w totolotka czy cos ??
Za niedlugo beda tworzyc o tobie tematy jak o MDW jak byl bliski 300 lvl.;)

Kolirn 01-04-2007 06:44

Losari a ty to kto w ogóle jesteś ? bo się gapie patrze i nie mogę wykminić ^^ Lukcik ?

żadna moda Hanys, po prostu 13-15 latki myślą że jak jebną komplement kolirnowi na początku swojego forumowego życia to ten ich gnoić nie będzie a tutaj zaskoczka bo kolirn gnębi wszystkich :P - jedyny sposób żeby się uratować to wykazać choć odrobinę inteligencji...

@Huggae - a ja dzisiaj K secik na goromie :P i crown shield na hero ale już więcej solo na to cholerstwo nie idę -.- respi się jakby chciało a nie mogło a jak sie bije tego skur.... pojedyńczego na drodze to sie leczy lepiej niż hydra...

Bartasss 01-04-2007 10:46

Rychu Peja co sie stalo??

[CHAR]Linglifer[/CHAR]
Apr 01 2007, 08:52:40 CEST Killed at Level 106 by Therrax

[CHAR]Larza elvenwing[/CHAR]

Tomorro(Sarloon madex) 01-04-2007 10:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez huggae (Post 1343889)
"Lipny" bo nie możesz grać ? :( Przypomnij sobie jak FaG panował i ciagle wklejałeś ssy jak lootles k-armor albo k-legi :baby: to wtedy nie był "lipny"

"Lipny"
Bo i tak mnie fag zabił pare razy...miałem kilku qmpli w fagu...i co?
Za jakis słaby reason jak butek im kazał mnie zabic to to zrobili
zal.pl
Od molta tez miałem kilka zdrowych huntów
Ale wtedy mi pomógł Cromak

ragafewee 01-04-2007 11:04

Lepiej grać na innym serwerze :P

Sell 72 knight

Hedrus 01-04-2007 11:11

Na Aurerze graja tylko najtrwalsi ja juz od dawna nie gram =( :p poprostu nie ma co grac wyjde tylko z dp juz jakis noob np: quarin mnie bije poprostu zaled a zreszta mam hunta wiec bye B) a isarisowi na runy nie bede kasy dawac zeby byc free FAG _/

Hanys_Kce 01-04-2007 11:45

@Kolirn
Moje forumowe zycie nie jest dlugie i jak narazie mam spokoj od ciebie ;p
Moze jest dla mnie jakas szansa zeby wyjsc na ludzi :evul:

Tomorro(Sarloon madex) 01-04-2007 12:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ragafewee (Post 1344413)
Lepiej grać na innym serwerze :P

Sell 72 knight

Ja sobie narazie tworze noob chara do pkowania:baby:
A pózniej zależnie od losów wojny wróce do rpka.

Iron'knight 01-04-2007 12:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolirn (Post 1343922)
No nie wiem :p

a tak przy okazji to chill out chłopaki bo widzę że robi się tu jakiś fan club Kolirna albo coś, na prawdę mam gdzieś co myślicie o mnie wy i ci którzy nie przepadają za mną jak i za moimi wypowiedziami...

@mark - taki urok aurei wygrywają jedni drudzy marudzą że grać nie mogą potem się sytuacja ziemia i tak od początku już ....

@off

nowa reklama Sprite rox xD szalik legii na dworcu w Krakowie hahahahah:dance:

Mam sie bać ;> juz wystarczy ze Vesz mnie "ściga" ;]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kidler (Post 1344685)
W ogóle człowieku weź sie opanuj, naprawdę myślisz, że ktoś jest tu twoim fanem, albo że komuś zależy na tym żebyś miał o nim dobre zdanie? Myślisz że masz te X lat to jesteś najmądrzejszy? Myślisz że podkreślanie swojego wieku na każdym kroku i wypominanie innym naokoło coś ci da? O masterze, 'pognuj' teraz noobka zaczynającego swoje forumowe życie. Szkoda tylko że jestem tu prawie trzy lata dłużej...

Ty... Ty dobry jestes. Zgadzam sie. To że jego rodzice byli bardziej śmiali to nie znaczy ze moze wszystkich jechać za nic.

kidler 01-04-2007 12:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolirn (Post 1344168)
żadna moda Hanys, po prostu 13-15 latki myślą że jak jebną komplement kolirnowi na początku swojego forumowego życia to ten ich gnoić nie będzie a tutaj zaskoczka bo kolirn gnębi wszystkich :P - jedyny sposób żeby się uratować to wykazać choć odrobinę inteligencji...

W ogóle człowieku weź sie opanuj, naprawdę myślisz, że ktoś jest tu twoim fanem, albo że komuś zależy na tym żebyś miał o nim dobre zdanie? Myślisz że masz te X lat to jesteś najmądrzejszy? Myślisz że podkreślanie swojego wieku na każdym kroku i wypominanie innym naokoło coś ci da? O masterze, 'pognuj' teraz noobka zaczynającego swoje forumowe życie. Szkoda tylko że jestem tu prawie trzy lata dłużej...

Losari 01-04-2007 13:03

@Kidler ja serio jestem jego fanem :*** on jest boski, ale dont worry Twoim tez jestem kocham was !!!!!!!!

duuKi 01-04-2007 13:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron'knight (Post 1344580)
Mam sie bać ;> juz wystarczy ze Vesz mnie "ściga" ;]

Ty... Ty dobry jestes. Zgadzam sie. To że jego rodzice byli bardziej śmiali to nie znaczy ze moze wszystkich jechać za nic.

Buahahshahhashausahsuashauhsuasuh

Dobre zgadzam sie xP

@Iron~
Wygolic ci batkie...?

Iron'knight 01-04-2007 13:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez duuKi (Post 1344737)
@Iron~
Wygolic ci batkie...?

Co wygolic ?! ;)

Widac oprócz fanow, on ma także Antyfanów xd

kidler 01-04-2007 13:27

Pfff, jak w ogóle można być fanem 20 latka leczącego kompleksy na forum, obrażającego młodszych i wywyższającego się uczęszczaniem do Politechniki.

Losari 01-04-2007 13:45

@Kidler nie wiem ale ja jestem^^ ahh Kol~tak jestem Lukcik xPy

Iron'knight 01-04-2007 14:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Losari (Post 1344848)
@Kidler nie wiem ale ja jestem^^ ahh Kol~tak jestem Lukcik xPy

Nie wiem jak to odbierzesz ale zaczynasz przypominać Piatego~. Bez urazy :p

Slide_Aurea 01-04-2007 14:07

Jebać cały Rom... 1.5tyg expa w dupsko... Mam nadzieje że Fag masslogami wam wygoli ten zarośnięty szwedzki tyłek!!

_/ FAG!

Kolirn 01-04-2007 14:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kidler (Post 1344685)

jesteś 3 lata dłużej i co ? bez Lagurusa i Doneq nigdy nic nie znaczyłeś - ciekawe kto tutaj swoje kompleksy na forum zaspokaja :)

nigdzie nie powiedziałem że jak mam X lat to jestem mądrzejszy, po prostu wiem że 13-15 lat to najgłupszy wiek przez jaki człowiek musi przechodzić i 99% idiotów jakich spotkałem miało właśnie ten magiczny wiek.

Ja piszę to co myślę i jak ci albo ironowi albo jeszcze komuś innemu się to nie podoba to wy macie problem bo mi to pasuje, i szczerze mówiąc Kidler mam gdzieś twoją opinię :P

quo 01-04-2007 14:27

O LOL, moge sie dolaczyc do fan clubu Kolirna ? omfg co to sie dzieje teraz juz na tej aurerze :P No nie mam pytan. Tak btw to kto teraz gra Kolirnem ?

Piaty_Jezdziec_Apokalipsy 01-04-2007 14:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron'knight (Post 1344911)
Nie wiem jak to odbierzesz ale zaczynasz przypominać Piatego~. Bez urazy :p

Jakby mi ktoś tak pojechał to chyba bym zabił w RLu...

Iron'knight 01-04-2007 14:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piaty_Jezdziec_Apokalipsy (Post 1345098)
Jakby mi ktoś tak pojechał to chyba bym zabił w RLu...

A zabijaj prosze Cie bardzo :D

Kolirn 01-04-2007 15:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez quo (Post 1345008)
O LOL, moge sie dolaczyc do fan clubu Kolirna ? omfg co to sie dzieje teraz juz na tej aurerze :P No nie mam pytan. Tak btw to kto teraz gra Kolirnem ?

Sie masz Muzo or Xuz - nigdy nie umiałem was rozróżnić na Guardi :)

Losari 01-04-2007 15:19

Zostalem zowonwany... przepraszam...

ThomasM 01-04-2007 16:14

Wojowniq
Apr 01 2007, 14:45:32 CEST Killed at Level 139 by Zevs Mighty Thunder

WTF?

Widzę, że kilka osób z FAGu i nie tylko przeniosło się na Obsidię ;< W ogóle powstała tam gildia o nazwie Aurea Gang.
Borky = Kum
Thedia Xenaid = Djordje
Arkanjus Fighter = Zharradam'Marr
Feliex sprzedaje chara... Widać wola walki, mimo wszystkich walecznych zapewnień, powoli uchodzi...
Na Allegro pełno postaci z Aurea, 99 EK (Feliex), 115+RP (czyżby znów Endrox?), 107 EK, 73 EK (Raga~), 97 RP (Gorgio?), jakoś nie zazdroszczę ludziom, którzy je kupią ;<

Kolirn 01-04-2007 16:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ThomasM (Post 1345309)
Wojowniq

WTF?

Widzę, że kilka osób z FAGu i nie tylko przeniosło się na Obsidię ;< W ogóle powstała tam gildia o nazwie Aurea Gang.
Borky = Kum
Thedia Xenaid = Djordje
Feliex sprzedaje chara... Widać wola walki, mimo wszystkich walecznych zapewnień, powoli uchodzi...
Na Allegro pełno postaci z Aurea, 99 EK (Feliex), 115+RP (czyżby znów Endrox?), 107 EK, 73 EK (Raga~), 97 RP (Gorgio?), jakoś nie zazdroszczę ludziom, którzy je kupią ;<

to raczej nie jest Endrox :)

A Willyego szkoda :/

Iron'knight 01-04-2007 16:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ThomasM (Post 1345309)
Wojowniq

WTF?

Borky = Kum
Thedia Xenaid = Djordje

Ale nie zapominajmy o tych którzy walcza ;>

Linglifer !

Larza elvenwing
Apr 01 2007, 07:55:36 CEST Killed at Level 72 by Therrax
and by Iron Nostradamus

ThomasM 01-04-2007 16:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron'knight (Post 1345321)
Ale nie zapominajmy o tych którzy walcza ;>

Linglifer !

Larza elvenwing
Apr 01 2007, 07:55:36 CEST Killed at Level 72 by Therrax
and by Iron Nostradamus

Nie zapominam, nie bój się. Tylko liczba tych walczących gwałtownie maleje, a jeszcze kilku woli walczyć stojąc w PZ'cie ^^

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolirn
to raczej nie jest Endrox :)

Może i nie, a w takim razie, któż to może być?

I wie ktoś coś na temat zgonu Wojowniq'a?

Iron'knight 01-04-2007 16:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ThomasM (Post 1345331)
Nie zapominam, nie bój się. Tylko liczba tych walczących gwałtownie maleje, a jeszcze kilku woli walczyć stojąc w PZ'cie ^^

Może i nie, a w takim razie, któż to może być?

I wie ktoś coś na temat zgonu Wojowniq'a?

na temat zgonów od Aliantów nie trzeba nic wiedzieć >.< Rozrywka? Sposób na nude? Nadmiar sd?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:02.