Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Fan_Dzidzi2 04-11-2009 21:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mYchas (Post 2680143)
2.Zarabiam 5,800~zl miesiecznie ,a ty?ile wyciagasz na roznoszeniu ulotek albo zbieraniu puszek?

chcesz kupic 40kk?

Delirium_89 04-11-2009 21:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mYchas (Post 2680143)
1.Frajer to konfident,sprzedawczyk ,a nie osoba ktora wydaje kase ktorej i tak w rzeczywistosci nie ma pajacu.
2.Zarabiam 5,800~zl miesiecznie ,a ty?ile wyciagasz na roznoszeniu ulotek albo zbieraniu puszek?
3.Po przeliczeniu na sniadanie,obiad i kolacje+fajki itp wydaje ponad 100zl czyli codziennie przejadam twojego paca wiec jakos nie ciazy mi te 90zl.
4.twoje grono idiotow od pacca na 90 dni jest wieksze od mojego :<
5.nie opisuj mi swojej sytuacji w rodzinie.Jak serio masz ,az tak ciezko zglos sie do "kochaj mnie" tam cie przygarna

Czy ty sądzisz że tu są jacyś wieksi debile od Ciebie i beda Ci wierzyc w te glupoty ? Jak zarabiasz tyle kasy na miesiac to nie szkoda Ci 90zł na 3miesiące ? To jebane 90zł podzielic 90dni=1zł dziennie . GÓWNO ZARABIASZ jak gp'ki handlujesz:D:D:D co za frajer

Puff 04-11-2009 21:58

TAK tępaku jak masz chec tutaj pisac swoje przezycia to za*******aj na priv

--- Puff dodał 3 minut i 3 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mYchas (Post 2680150)
Jakie rozterki?O czym ty do mnie balwanie piszesz?Z reszta z toba gadam?nie to wypier**
Rozterka to problem...widzisz gdzies idioto zebym tam jakis problem opisal?Chciales tekstem zablysnac?

W sensie ze do ciebie cieciu

a problem to ty masz czlowieku z głową.

btw. mozesz zarabiac swoje 6k ale i tak bedziesz kretynem :)

http://img215.imageshack.us/img215/3...mstupidar7.jpg

DajKamienia 04-11-2009 22:15

Oo kolega mYchas przyszedl i znowu go wszyscy cisnal xd
Jak zarabiasz prawie 6 kolek miesiecznie to czemu kupiles 100~ kine zamiast 200+ msa? :o

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dion (Post 2680172)
dopalacz
morda w dupe i zryj kupe;)
zarabiasz ty chyba zebrajac na tego paca od starych ,a jesli serio gdzies robisz to sory to daj mi adres/fona do twojego szefa to mu gratulacje wysle ,ze takiego tumana jak ty wzia do roboty:)
tak z ciekawosci
trzepiesz worki po cemencie czy smarujesz drzwi do lasu?

Pisze sie "wziął" a nie jakies "wzia". I kto tu tuman..

Dzidzia2 04-11-2009 23:10

daj kamienia

Fan_Dzidzi2 04-11-2009 23:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DajKamienia (Post 2680364)
Jak zarabiasz prawie 6 kolek miesiecznie to czemu kupiles 100~ kine zamiast 200+ msa? :o

malo 200 msow na furo do kupienia ;P

dopalacz.Vis 04-11-2009 23:35

haha 6tys zarabiasz, powiadasz? Chłopaczku , gubisz już się w swoich historyjkach co nam tu usiłujesz wcisnąc :D <frajer>

VeB 05-11-2009 01:08

że zarabia 6 tys. miesięcznie.

Voyphox 05-11-2009 01:52

Uczepiliscie sie. No niech sobie zarabia ile sobie tam napisal ;) . Jego sprawa w sumie, aczkolwiek pisanie czegos takiego na forum jako argument do czegokolwiek jest bledem :confused:

Viitro 05-11-2009 06:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Voyphox (Post 2680512)
Uczepiliscie sie. No niech sobie zarabia ile sobie tam napisal ;) . Jego sprawa w sumie, aczkolwiek pisanie czegos takiego na forum jako argument do czegokolwiek jest bledem :confused:

Tylko widzisz, jak by zarabiał 6 tyś to by sie niechwalił na jakimś tiPiJskim forum;p

Voyphox 05-11-2009 07:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Viitro (Post 2680523)
Tylko widzisz, jak by zarabiał 6 tyś to by sie niechwalił na jakimś tiPiJskim forum;p

Udowodnij ;)

AwangardowyKaloryfer 05-11-2009 09:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dopalacz.Vis (Post 2680058)
Ja na 3miesiące pacca zarabiam w 2godziny swojej pracy wiec jakoś za bardzo mi nie szkoda tych śmiesznych pieniędzy chłopczyku bez pracy. Ty zamiast zarabiac swoje wirtualne kk bys kurwa poszedł do normalnej roboty bo bedziesz kolejnym idiotą na zasiłku a z tibi nie wyżyjesz lamusie :D

Za głupi jestes na mnie. Idz lepiej sobie jakaś postac kup frajerzyno za swoje ciężko przybocone kaka.

i juz mi nie odpisuj nawet bo mam w leszcza wyjebane :)

to ty chyba kaczyńskim jesteś ,jeśli tyle zarabiasz ;|

Quake3arena 05-11-2009 10:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dopalacz.Vis (Post 2680547)
Ja na 3miesiące pacca zarabiam w 2godziny swojej pracy wiec jakoś za bardzo mi nie szkoda tych śmiesznych pieniędzy chłopczyku bez pracy. Ty zamiast zarabiac swoje wirtualne kk bys kurwa poszedł do normalnej roboty bo bedziesz kolejnym idiotą na zasiłku a z tibi nie wyżyjesz lamusie

Za głupi jestes na mnie. Idz lepiej sobie jakaś postac kup frajerzyno za swoje ciężko przybocone kaka.

i juz mi nie odpisuj nawet bo mam w leszcza wyjebane

No tak jak dajesz dupy to w 2 h masz 2 pacce , wkoncu za 1 h 100 zł nie ?

Furo-war 05-11-2009 11:18

No to mamy wojne :D

myślę ze was to zaciekawi, post znaleziony na forum Azury wiec go zacytuje bo dotyka tematem furory :evul:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Omega6000 (Post 2680429)
Na poczatku zaczne od tego, ze zarejestrowalem sie tu tylko po to, by wyjasnic pewna sprawe. Po tym sie odrazu wyloguje i juz nie bede tu pisal, bez wzgledu na to czy ktos mi uwierzy czy nie, bez wzgledu na to co napiszecie.

Gildia Wanted istotnie ma zakaz uzywania botow od swojego lidera Urbexxa i faktycznie nie botuja, z bardzo prostej przyczyny: niedlugo po update (gdzie wchodzi mozliwosc transferowania swoich postaci) na Furore wbijaja szwedzi z roznych swiatow (o czym pewnie zreszta wiecie, albo i nie), miedzy innymi z Obsidii. Wlasciwie to przejdzie tam wiekszosc gidlii Niklas Soderlund, by pomoc rodakom odbic Furore z polskich (naszych) rak. Dlatego tez ich lider - Skulterpa ba Ulpa - zawarl umowe z Wanted, ze Obsidia Team przejdzie na Furora wziasc udzial w tamtejszej wojnie, a w tym czasie Wanted przeniesie sie na Obsidie, by tam pilnowac im servera (kilka memberow NS tez zostanie, w tym Ulpa przez jakis czas, poniewaz ma final warninga). Na Obsidii opozycja nie jest taka slaba, jak sie powrzechnie wydaje, i gdyby 3/4 NS opuscilo server, to napewno by im sie udalo go podbic. Dlatego Wanted bedzie tam siedzialo i z czescia NS kontolowalo sytuacje (i oczywiscie expilo, by za szesc miesiecy powrocic na Azure i sprobowac odbic ja z rak gildi Nephilims. Oczywiscie kazdy transfer (zarowno NS na Furore, jak i Wanted na Obsidie) bedzie sponsorowany przez pewnego bogatego Szweda (ktorego nicka nie musicie znac), ktory ma podobno irl naprawde sporo hajsu, dlatego tez nie bedzie problemem z zadnym transferem w ramach umowy (kazdy supporter Wanted, ktory bedzie chcial, tez bedzie mial to zasponsorowane, oczywiscie jesli to zaakceptuje ich lider Urbexx).
I dlatego wlasnie, botowanie jest zabronione przez Wanted, poniewaz jak wiecie, nie bedzie mozna prznosic kont z final warningiem. Z tego co mi wiadomo, to w Wanted nie ma zawiele takich osob, wiec raczej wiekszosc z nich sie faktycznie przeniesie, a ci co nie moga, beda pomagali sharowac im tam chary.
Wiec to chyba smutna dla was wiadomoc, wojna na Azurze powoli zmierza do konca, a wraca dopiero za jakies 6-8 miesiecy (powrotne transfery tez beda oplacone przez ww Szweda).

Pozdrowienia z Furory.

Fan_Dzidzi2 05-11-2009 11:20

straszne w chooy, czekam aby poznac tego szweda ktory wyda 10k euro na tibie hauysuyashuahs, jak cos powiedz mu ze mam gpki na sell elo

Puff 05-11-2009 11:33

więc

http://img694.imageshack.us/img694/7...amywctabli.jpg

Niklas i ten jego sponsor

http://img254.imageshack.us/img254/5618/31596268.jpg

Voyphox 05-11-2009 11:47

Szkoda tylko ze Urbexx i cale top 25 (chyba) nie bedzie moglo sie ruszyc z serwera. Czyli max lvl od nich jaki bedzie mogl tu zawitac to 197.

Fan_Dzidzi2 05-11-2009 11:47

hahahhaha;ddddddddddddddd

Diablord 05-11-2009 12:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Omega6000
Na poczatku zaczne od tego, ze zarejestrowalem sie tu tylko po to, by wyjasnic pewna sprawe. Po tym sie odrazu wyloguje i juz nie bede tu pisal, bez wzgledu na to czy ktos mi uwierzy czy nie, bez wzgledu na to co napiszecie.

Gildia Wanted istotnie ma zakaz uzywania botow od swojego lidera Urbexxa i faktycznie nie botuja, z bardzo prostej przyczyny: niedlugo po update (gdzie wchodzi mozliwosc transferowania swoich postaci) na Furore wbijaja szwedzi z roznych swiatow (o czym pewnie zreszta wiecie, albo i nie), miedzy innymi z Obsidii. Wlasciwie to przejdzie tam wiekszosc gidlii Niklas Soderlund, by pomoc rodakom odbic Furore z polskich (naszych) rak. Dlatego tez ich lider - Skulterpa ba Ulpa - zawarl umowe z Wanted, ze Obsidia Team przejdzie na Furora wziasc udzial w tamtejszej wojnie, a w tym czasie Wanted przeniesie sie na Obsidie, by tam pilnowac im servera (kilka memberow NS tez zostanie, w tym Ulpa przez jakis czas, poniewaz ma final warninga). Na Obsidii opozycja nie jest taka slaba, jak sie powrzechnie wydaje, i gdyby 3/4 NS opuscilo server, to napewno by im sie udalo go podbic. Dlatego Wanted bedzie tam siedzialo i z czescia NS kontolowalo sytuacje (i oczywiscie expilo, by za szesc miesiecy powrocic na Azure i sprobowac odbic ja z rak gildi Nephilims. Oczywiscie kazdy transfer (zarowno NS na Furore, jak i Wanted na Obsidie) bedzie sponsorowany przez pewnego bogatego Szweda (ktorego nicka nie musicie znac), ktory ma podobno irl naprawde sporo hajsu, dlatego tez nie bedzie problemem z zadnym transferem w ramach umowy (kazdy supporter Wanted, ktory bedzie chcial, tez bedzie mial to zasponsorowane, oczywiscie jesli to zaakceptuje ich lider Urbexx).
I dlatego wlasnie, botowanie jest zabronione przez Wanted, poniewaz jak wiecie, nie bedzie mozna prznosic kont z final warningiem. Z tego co mi wiadomo, to w Wanted nie ma zawiele takich osob, wiec raczej wiekszosc z nich sie faktycznie przeniesie, a ci co nie moga, beda pomagali sharowac im tam chary.
Wiec to chyba smutna dla was wiadomoc, wojna na Azurze powoli zmierza do konca, a wraca dopiero za jakies 6-8 miesiecy (powrotne transfery tez beda oplacone przez ww Szweda).

Pozdrowienia z Furory.
post tygodnia!

Tezaho 05-11-2009 12:56

Teraz się zacznie... ruszył ten 'patch' to do 23 na forum przybędzie z 5 stron tematu ;d

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:57.