bartek8808 |
05-11-2009 19:49 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Viitro
(Post 2680779)
OK.
Bo jak by zarabiał 6k zł to by grał w WoWa a nie w Tipie;p
|
No z tym to akurat sie nie zgadzam. Jakby koniecznie chcial grac w WoWa to by to robil nawet na jakims prywatnym serwerze. Na pewno wielu forumowiczow stac na to zeby sobie pograc w WoWa ale mimo tego graja w Tibie ;)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Puff
(Post 2680786)
Jaki ty jesteś głupi
|
No jest glupi i z kazdym swoim postem pokazuje to coraz bardziej hehe. Adrian tak? Jakos nie znalem Cie z tej strony zebys wdawal sie w dyskusje z idiotami no ale ten jest wyjatkowym idiota wiec Cie rozumiem B)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mYchas
(Post 2680912)
Smiech na sali..Puff 22 letni koles nie umiejacy sie wyslowic pisze mi ,ze jestem pojebany.To powiedz mi imbecylu po co grasz w tibie?Bo masz tam dziewczyne?Czy nie bedziesz mial tematow do rozmow na przerwach w szkole co?
abece
Jestem pojebany bo nie wydaje realnej kasy na tibie?Bo nie pucuje dup tak jak wy?Bo wole grac w tibie przy czym utrzymywac kontakt z dawnymi znajomymi niz (tak jak wy byscie to zrobili) grac w wowa ,wywalac na niego kase ,a znajomych olac?Bo sam miesiecznie zarabiam wiecej niz twoi rodzice razem?Wymienilem wszystkie rzeczy ktore cie gryza czy o czyms zapomnialem?hmm....
zalosny jestes koles innym slowem ciebie nie okreslisz
|
Mniemam ze Puff nie ma problemow z wyrazaniem swoich mysli, z wyslawianiem sie. Pisze ci ze jestes pojebany... Zauwaz, ze nie tylko on tak twierdzi wiec cos musi w tym byc :baby:
Zadajesz pytania na bardzo niskim poziomie, w dodatku sam sobie na nie odpowiadasz. Ludzie graja w tibie z roznych powodow. Ja np gralem po to zeby sobie pochodzic na hunty, pogadac z kolegami, wypelnic sobie wolny czas. Niekotrzy to robia bo sa uzaleznieni, chca sobie zarobic lub chca po prostu znalezc sie w pewnej grupie i miec z kim porozmawiac lub tez komus zaimponowac np tym ile sie zarabia w rl.
Drogi kolego musisz wiedziec, ze nie dla kazdego pieniadze sa wyznacznikiem wartosci. Z tego co widze to spora czesc uzytkownikow tego forum interesuje sie tym gdzie pracujesz i poglebia temat. Mnie natomiast to zupelnie nie interesuje i dla mnie mozesz zarabiac 20 tys miesiecznie, co nie zmienia faktu ze dla mnie jestes po prostu zwyklym idiota.
|