Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Sienx 05-11-2009 20:45

Powiedz mi w czym złego być Polonistą ? ze ty w młodym wieku zamiast się uczyć to pracowałeś bo hajs jest dla ciebie najważniejszy. Napisałem ci już czemu ci wytykałem błędy.

Miałeś już iść ? jak lecisz to cię Żegnam

mYchas 05-11-2009 20:53

Ty nie rob zjeba na szostke z plusem tylko kurwa napisz mi co takiego niezwyklego widzicie w tym ,ze ktos zarabia 6k?
Co kurwa w wiosce nikt nie zarabia wiecej niz 2k/mc i macie teraz szaaal kurwa nie mozliwe patologia
staczajcie sie dalej sami

jasne ty i twoje patafiany z chelma do tych zwyczajnych sie nie zaliczacie, wasz szczyt hierarchii to wojt ehehe po co ja z dziecmi pisalem
elo pedaly

KoniecPolski 05-11-2009 20:58

ktos taki jest poprostu zwyklym czlowiekiem, a ty jestes zwyczjnym deklem

DajKamienia 05-11-2009 20:59

Wyjdz mYchas..

Cz4rny 05-11-2009 21:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mYchas (Post 2681134)
Kurwa lomie nikt mnie nie wyjebal z forum tylko sam przestalem pisac bo mam inne ciekawsze zajecia niz pisanie z marginesami z chelma.

1 przyjedź do Chełma to cie te "marginesy" nauczą kultury
2 pracujesz, zarabiasz, masz mature itd więc hmm... masz lat 20+ z pewnością, teraz przeczytaj swoje posty wstecz i zobacz na jakim poziomie tak naprawde jesteś pisząc to co piszesz[;
3 z tego co widze to juz kilka godzin wychodzisz z forum na jakis dluzszy okres czasu, wiec zamiast pisac ze to robic po prostu to zrob, uwierz, wszystkim bedzie tu lepiej bez ciebie i twoich "inteligentnych" postow
4 jak wszyscy widzimy mychas za madry nie jest wiec zamiast sie z nim sprzeczac po prostu go ignorujmy
to tyle, elo mychas

a tak btw wytykasz innym, ze widza cos niezwyklego w tym ze zarabiasz te 6k ale to jednak ty z tym czujesz sie lepszy od innych
i najpierw sprawdz ile zarabia taki "glupi robol" potem mow

KoniecPolski 05-11-2009 21:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mYchas (Post 2681211)
Ty nie rob zjeba na szostke z plusem tylko kurwa napisz mi co takiego niezwyklego widzicie w tym ,ze ktos zarabia 6k?
Co kurwa w wiosce nikt nie zarabia wiecej niz 2k/mc i macie teraz szaaal kurwa nie mozliwe patologia

jasne ty i twoje patafiany z chelma do tych zwyczajnych sie nie zaliczacie, wasz szczyt hierarchii to wojt ehehe po co ja z dziecmi pisalem
elo pedaly

Zjedz moje jaja i popij wodą z paróffki !

bartek8808 05-11-2009 21:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mYchas (Post 2681211)

elo pedaly

No widzisz jestes takim idiota ze nawet nie zauwazasz ironii w pewnych wypowiedziach. Od dluzszego czasu nikt sie nie podnieca tym ile zarabiasz tylko w miare inteligentny sposob staramy sie uswiadomic tobie ze jestes zalosny i ze nie potrzebujemy tutaj kogos twojego pokroju. Wrzuty typu: "ja kurwa debilu jebany zarabiam wiecej od twoich rodzicow, ty kurwa pierdolony pedale co zawodowki nie skonczyles" zachowaj dla siebie bo takim slownictwem nic ciekawego soba nie reprezentujesz.

Sienx 05-11-2009 21:11

0o szkoda ze ty najwięcej piszesz o ludziach których nie znasz. Powiedz mi skąd możesz wiedzieć ze ludzie by 6 tyś zł przejebali w tydzień ? Skąd wiesz ze ktoś ci zazdrości ?
Skąd możesz wiedzieć ze kogoś stary zarabia 6,000 przez pół roku ? A ten teks ze ktoś nie umie czytać jest spoko fajny

Powiem ci tak:

-Nie pracujesz (Bo nikt debila nie przyjmie)
-Nie zarabiasz 6,800 miesięcznie
-Nie skończyłeś technikum-nie masz matury-nie studiujesz
-Nie jesteś inteligentny (z wiadomych względów)
-Nie masz znajomych (żeby się z nimi spotkać)

bartek8808 05-11-2009 21:24

Nie chce stawac w jego obronie ale Sienx Ty rowniez go nie znasz i nie powinienes mowic takich rzeczy, mimo tego ze prawdopodobnie masz racje.

abece 05-11-2009 21:27

Ja za wszystko winie cipsoft bo gdyby nie robili tego glupiego update kazdy by spokojnie botowal i w dupie mial to forum!xd

DajKamienia 05-11-2009 22:02

Nawet Ty Martynka hehe xd

Magalav 05-11-2009 23:06

ja wogóle nie widze sensu wdawania się w takie debilne dyskusje, ale dobra hf

Tezaho 06-11-2009 00:04

We hope to be back online by 02:00 CET.
Mniejmy nadzieje...

Diablord 06-11-2009 00:51

Jaka parodia na forum...

Mychas na prezydĘta ! ! !

Wsumie wszystkie te osoby, ktore podjely sie takiej wymiany postow z mychasem przyczynily sie do powstania tego spamu. Przynajmniej mozna sie posmiac xD

Tezaho 06-11-2009 01:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tezaho (Post 2680620)
Teraz się zacznie... ruszył ten 'patch' to do 23 na forum przybędzie z 5 stron tematu ;d

Przez godzinę miałem wiare, że moje przypuszczenie będzie błędne...
... myliłem się.

Lukasz'92 06-11-2009 01:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mYchas (Post 2681114)
Wiesz co by sie stalo bez tych glupich roboli?Sciagneli by nowych z Chin ktorzy by za*******ali za polowe mniejsza stawke na godzine.I wbij se do glowy ze taki zadufany pajac przezyje dluzej niz twoj wzror ktory zamiata 8h dziennie chodniki zeby miec co wrzucic do garnka.I wiesz co ci powiem?Takie cipy jak ty albo vis albo leca pod most albo maluja krawezniki bo dla was pieniadz kurwa gowno znaczy wazniejsze jest co koledzy powiedza ,a wiesz czemu tak gadasz?Bo za*******asz na garnuszku u mamusi i takie jebane 90zl nie ma dla ciebie wartosci bo przeciez nie ty ta kase zarobiles.Zrozum kurwa ,ze w zawodowce/lo/technikum wiecznie uczyc sie nie bedziesz i w koncu bedziesz musial isc cepie do roboty bo mamusia z tatusiem umra i juz nie bedzie kogo doic na pacc.Bedziesz szukal roboty jak pies kielbasy i skonczy sie sen technika informatyka o pracy w zawodzie kurwa z 7 tys miesiecznie ,a wtedy sam zaczniesz za*******ac po trupach zeby miec byle jaka prace nie koniecznie w zawodzie.Ale zeby taki tuman jak ty albo vis to poja potrzebny jest czas.

Jestescie dnem skonczonym dnem

A czy to jest Polak, czy chinczyk czy kurwa rumun to jakas roznica? wiesz co im dluzej tak czytam twoje posty zaczynam miec wrazenie, ze nie masz pojecia co to praca. a nazywaj se mnie marginesem czy jak tam chcesz, wyjebane mam w ciebie i ludzi twojego pokroju. na pewno pracuje ciezej od ciebie, a paccy nie kupuje, bo nie gram. a ty albo siedzisz se za biurkiem czy tam za kierownica i dupe grzejesz, lub co bardziej prawdopodobne jestes jakims podirytowanym emo boyem.

btw. kupiles chara za wybocone gp, a pozniej sie pytales jak uzywac bota? pewnie za jakis czas przyjdziesz na te forum sie spytasz gdzie znalesc prace z zarobkiem 5800zl...

Viitro 06-11-2009 07:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lukasz'92 (Post 2681695)
btw. kupiles chara za wybocone gp, a pozniej sie pytales jak uzywac bota? pewnie za jakis czas przyjdziesz na te forum sie spytasz gdzie znalesc prace z zarobkiem 5800zl...

Haha OW/\/3D

Eneris 06-11-2009 12:29

@Puff
co to za Dj-ka?

@Mychas
jesteś naprawde zajebisty :) ale wyjdź już z tego forum.

@Karol
to co mi pisałeś na privie dalej aktualne? bo dopiero teraz zobaczyłem że mam wiadomość.

Puff 06-11-2009 12:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eneris (Post 2681835)
@Puff
co to za Dj-ka?

A to jest Niki Belucci :)

DajKamienia 06-11-2009 17:25

Fajna rura, tylko po co sie tak rozbiera xd

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:01.