![]() |
|
roflmao@ juz raz tak bylo ze kogos zabili przypadkiem, czy tam dla zabawy i spam poszedl na forum ;f
|
Cytuj:
|
Cytuj:
-||- Zwidek - konieć utamki i spadł na UE -||- ten palek - mas san[?] Nie wydaje mi się, żeby to był przypadek, a tym bardziej ''4fun'' :confused:... ale najlepiej by było gdyby wypowiedziął się zam poszkodowany. |
Nastapila konsternacja o/
Wlasnie Karol waar ben jij? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Digeff jechał na up/down czyli też bot. Cordek ziomek też na botku jechał;p Z tego co wiem napewno ręcznie grali i grają od początku: Azor Danor Hiper Azor Hiper Caroline Hiper Boleslaf Hiper Zatwardzenie Hiper Jondro i Golusiowaty Rycerz |
Cytuj:
|
to ze gram z bratem sie nie liczy !! :)
|
ktos chetny do interpretacji obrazu ? xdd
http://img248.imageshack.us/img248/7...pple6hz7ut.jpg |
Name: Kosiarz Ejo
Sex: male Profession: Elite Knight Level: 199 World: Olympa Former World: Furora Residence: Thais Guild membership: Small Protector of the Nazo Last login: Nov 19 2009, 10:31:24 CET Comment: Judo - More than sport. Account Status: Premium Account Emigracja rozpoczęta...:confused: |
przenoszenie przegranych rozpoczete next przeniesienie za
3 2 1 |
Cytuj:
nikt tu botow nie uzywa :confused: |
Cytuj:
btw. Rady zachowaj dla swoich przyszłych dzieci. @Dzidzia2 Weź nie wal ściemy.... To jak wie ktoś co wpisać na poczatku czy jak to wogule zrobić? |
cos typu
countitemsvisible idboltów >$ 2000 gotolabel 'label_idacy_na_expa' countitemsvisible idboltów <$ 200 gotolabel 'label_idacy_do_sklepu' aczkolwiek to napewno nie zadziala (ja bez depositerów boce) wiec lepiej napisz do infami albo opiego |
@Fan_Dzidzi2
Wielkie dzięki.:o Sporo mnie to nakierowało, troche podłubałem i gitara... ale i tak knight najlepszym sposobem na $$ <jednak> ;) Ale dzięki. |
Name: Tritii
Sex: female Profession: Royal Paladin Level: 192 World: Selena Former World: Furora Residence: Liberty Bay Guild membership: Well Dressed of the Suit Up Last login: Nov 20 2009, 11:12:36 CET Comment: A strong man doesn't need to read the future. He makes his own! Account Status: Premium Account Fala emigracji trwa :confused: Oj, chyba nie będzie WAR :D ~ Przeniósł się ktoś jeszcze z Furory (lub na nią) ? poza Ejem ofc. |
next emigracja za
3 2 1 (who is next?) tibia to glupia gra xdddd |
Name: Pepko
Sex: male Profession: Elite Knight Level: 177 World: Furora Former World: Samera Residence: Thais Last login: Nov 20 2009, 11:18:43 CET Account Status: Premium Account ^^ |
Cytuj:
Chcesz coś komuś pokazać/udowodnić? Nie pisz już tutaj więcej, wtedy wygrasz... ale wiem, że i tak odpiszesz bo nie masz aż tak silnej osobowości. -------------------EDIT#-------------------- Name: Princess Taydee Sex: female Profession: Master Sorcerer Level: 119 World: Furora Former World: Zanera Residence: Venore Guild membership: Last of the Sunrise Last login: Nov 20 2009, 09:34:13 CET :o Nov 20 2009, 08:36:37 CET Killed at Level 120 by Angel Ane and Szuminio. Furora wita z otwartymi ramionami :D |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:30. |
|