![]() |
|
Cytuj:
|
Name: Quil Naruto
World: Thoria Former World: Furora |
Viitro ty grasz teraz na Ugu?
|
!!!!!!!sprzedam 130+knighta na pandorii za 1kk+ na niemieckim pvp!!!!!!!
zainteresowany?pisz na pw |
dla tych ktorzy licza na wojne - szczerze mowiac, nie robcie sobie nadzieji :) podzielcie sie sami, zrobcie sobie wojne 4 fun bo inaczej predko sobie nie pofightujecie ;>
|
Cytuj:
__________________________________________________ _ !!!!!!!sprzedam 130+knighta na pandorii za 1kk+ na niemieckim pvp!!!!!!! zainteresowany?pisz na pw |
Jestem tego samego zdania i nie ośmieliłbym Ci się sprzeciwić.
|
2 Demon Oak na Furorze Done!:
12:37 You see a fiery rainbow shield (Def:36, shielding +3). Zgadnijcie kto zrobił?:p |
Sądząc po liście dedów na stronie to Diabllord:p
|
teraz kto sie przeniesie to bedzie beti ;d btw pisac mi tu mozna bo kiedys tu gralem a forum to nie gra wiec gdzie widzisz problem?:>
|
Noo właśśśnie.
Skiba lupnij mu z czola. |
@up
Kciukoczoła :] B) |
to z Diabllordem to tak troche nietrafione
|
Cytuj:
hmm czyzby Zwidek? |
Zwideeeeeeeek :D
"Dzisiaj tj. (21.11.2009r.) na świecie Open pvp Furora gracz o imieniu Zwidek aka ponczek wykonał jeden z najtrudniejszych questow w Tibijskim świecie, a mianowicie "Demon Oak Quest":" http://www.forum.hunted.pl/f62/zwide...oak-18289.html |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Zoodix
Ja ci napisałem co miałem do napsania, a ty zrobiłeś co zrobiłeś. Wiedziałem, że nie dasz rady, ale to ci nic nie ujmuje. @psyduck Warto strzępić język... na forum?:confused: @Zwidek hm....:cup: Just Gratz ---------edit#--------- btw. Ja się nie wstydze, że jestem graczem używającym bota. Nie mam zamiaru całe życie bić cyklopów thais a muszę ogarniać uczelnie, więc boce. |
a macie filmik z 1 demon oaka na furorze?
|
niemamy ;[
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:50. |
|