Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Yoh Asakura 15-09-2007 17:27

We are the champions ! Oby tak dalej a Premiership będzie nasze !
Jam jest Nostradamus. Tottenham - Arsenal 1:3 ;d
@Edit:
I koniec. Szkoda, że nie mogłem obejrzeć spotkania, ale zwycięstwo 1:3 bardzo mnie ucieszyło. No i nareszcie Adebayor pokazuje, że jest klasowym napastnikiem, nie to co Tevez ;d

Calen Futh 15-09-2007 17:41

@Yoh: Nie rozśmieszaj mnie z tym Adebajorem. Nie sądzisz, że za wcześnie na takie osądy ?

Soldier of Harlen 15-09-2007 17:43

A kubica popsuł silnik i przyjechał dopiero na 15 pozycji. Ale kompromitacja roberta -.-

Yoh Asakura 15-09-2007 17:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 1652958)
@Yoh: Nie rozśmieszaj mnie z tym Adebajorem. Nie sądzisz, że za wcześnie na takie osądy ?

Pożyjemy zobaczymy. Nie mam zamiaru wykłócać się o rzecz oczywistą.
I jeszcze jedno - kto z was mówił, że Arsenal = Henry ?

Articuno 15-09-2007 17:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Soldier of Harlen (Post 1652960)
A kubica popsuł silnik i przyjechał dopiero na 15 pozycji. Ale kompromitacja roberta -.-

1. ironia losu.
2. przyjechał na 5 pozycji bucu.

Calen Futh 15-09-2007 18:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1652964)
Pożyjemy zobaczymy. Nie mam zamiaru wykłócać się o rzecz oczywistą.

Widziałeś drugą część ostatniego sezonu w wykonaniu Teveza, który uratował WHU przed spadkiem ? Pewnie nie. Ale już mniejsza o to.

A co do Roberta, to ten ma coś pecha ostatnio. Moze to Heizfeld nie chce zostać wygryziony z cieplej posadki "niby-tego-lepszego" w bmw, a widząc, że Robert jest lepszy to Kubicy wieczorami kabelki w bolidzie przepina ? ^^" A tak na serio to jutro będzie musiał kawałek nadrobić, żeby zająć punktowaną pozycje ;<

@down: Kurwa oddaje Ci pokłony ^^" Doprawdy Twój tok myślenia czasami jest dla mnie niezrozumiały. Popatrz co ty pleciesz. Twierdzisz, że jeden zawodnik jest lepszy od drugiego na podstawie 3-4 spotkań (bo o ile sie nie mylę, ani jeden, ani drugi nie grali na samym początku sezonu) i na koniec dorzucasz, że przeszłość się nie liczy. Twoje kryterium oceniania jest tak subiektywne, że z góry piłkarz porównywany jest na przegranej pozycji.

Yoh Asakura 15-09-2007 18:19

@Up:
Ja jedynie twierdzę, że aktualnie Adebayor jest lepszy od Teveza.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 1653018)
Widziałeś drugą część ostatniego sezonu w wykonaniu Teveza, który uratował WHU przed spadkiem ? Pewnie nie. Ale już mniejsza o to.

A co mnie obchodzi poprzedni sezon ? Liczy się to, że w tym sezonie Tevez nie potrafi trafić do bramki z 1m~ albo nawet i z bliższej odległości.

Soldier of Harlen 15-09-2007 18:26

Kubica przyjechał na 15 pozycji nie zalapujac sie nawet do trzeciej sesji kwalifikacyjnej.

Emcess 15-09-2007 20:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Articuno (Post 1652968)
1. ironia losu.
2. przyjechał na 5 pozycji bucu.

O rly?
Jemu chodziło o KWALIFIKACJE do jutrzejszego GP Belgii.
Ale :
Polski kierowca BMW Sauber zajął w kwalifikacjach piąte miejsce, ale został przesunięty o dziesięć pozycji w dół klasyfikacji. To kara za zmianę silnika w bolidzie.

Emcess.

Fremen 15-09-2007 20:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Soldier of Harlen (Post 1653033)
Kubica przyjechał na 15 pozycji nie zalapujac sie nawet do trzeciej sesji kwalifikacyjnej.

Przyjechał na 5 pozycji.

Articuno 15-09-2007 21:51

Siena 1 - 1 AC Milan cud, miód, ale do orzeszków trochę brakuje :)

Dark Sven 15-09-2007 22:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Articuno (Post 1653312)
Siena 1 - 1 AC Milan cud, miód, ale do orzeszków trochę brakuje :)

Cóż, zdarza się, choć prowadzenie Sieny do 89 minuty i ratunek Nesty może być niepokojący.

A ja sobie musze w tym tępym ubie zakodować, kiedy są mecze i nupać za nimi na sopcascie.

Calen Futh 15-09-2007 22:39

FT Everton 0 - 1 Manchester U.
FT Chelsea 0 - 0 Blackburn R.
FT Portsmouth 0 - 0 Liverpool
FT Siena 1 - 1 AC Milan

Piękna kolejka <3 Troszku szkoda, że Arsenal wygrał - wtedy już by było na prawdę bosko, ale mimo wszystko i tak się cieszę, że Ci których nie lubię zgubili punkty :)

Yoh Asakura 15-09-2007 22:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 1653382)
FT Everton 0 - 1 Manchester U.
FT Chelsea 0 - 0 Blackburn R.
FT Portsmouth 0 - 0 Liverpool
FT Siena 1 - 1 AC Milan

Piękna kolejka <3 Troszku szkoda, że Arsenal wygrał - wtedy już by było na prawdę bosko, ale mimo wszystko i tak się cieszę, że Ci których nie lubię zgubili punkty :)

Nadzieja matką głupich. Arsenal to nie ManYoo który wydaje kupę kasy na piłkarzy którzy nie wiedzą co z sobą zrobić na boisku, a ich kibice muszą później klikać w "Rozwiń tabelę".
@Down:
W Premiership.

BlueMaster 15-09-2007 22:59

Ej,portsmouth gra w Premier league czy w division 1

Calen Futh 15-09-2007 23:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1653394)
Nadzieja matką głupich. Arsenal to nie ManYoo który wydaje kupę kasy na piłkarzy którzy nie wiedzą co z sobą zrobić na boisku, a ich kibice muszą później klikać w "Rozwiń tabelę".

Poczekajmy do przerwy świątecznej, wtedy możemy pogadać kto jest lepszy i tak dalej, bo teraz to się może wiele zmienić jeszcze- różnice punktowe są wciąż niewielkie. Btw. Wcale nie musimy już rozwijać tabeli ;)

Articuno 15-09-2007 23:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BlueMaster (Post 1653443)
Ej,portsmouth gra w Premier league czy w division 1

Polecam: www.anglia.goal.pl

gyagen 16-09-2007 01:30

Sneijder...najlepszy zakup lata w ogólnym oknie transferowym?
no bania mała co ten chłop gra:D

Raul 16-09-2007 02:28

Sneijder trzy mecze i cztery bramki... To nie jest piłkarz, to maszyna.

Thomisson 16-09-2007 08:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1653394)

No rzeczywiście, wasze zakupy są piorunujące, szczególnie supersnajper Eduardo. Poczekajmy do świąt, wtedy będziesz szukał swojego przycisku.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:26.