![]() |
Cytuj:
|
Tego już się nie da wytrzymać... Od paru miesięcy notorycznie zgłaszam posty do modków (Pozdro Gotic i Elom), oni kasują, ostrzegają, banują, a Wy dalej jak ostatni kretyni piszecie pojebane, bezsensowne rzeczy.
Jak chcecie sobie pisać takie pierdoły, to PW albo załóżcie własne forum dla ograniczonych. Wniosłem prośbę o stałą moderację tematu albo jego zablokowanie, pewnie nic to nie da, ale warto próbować. Piąty~ |
@Piąty~
A co Ci to przeszkadza? Za żuć jakiegoś newsa to skomentujemy to... Zobacz sonde: TEMAT BĘDZIE DO KOŃCA ŚWIATA I JEDEN DZIEŃ DŁUŻEJ. 8o |
Cytuj:
|
Widze ze poczucie humoru udzielilo sie tez Cromakowi :D
Cromak jeszce raz gz 100 lvl "Szacuken "dla ciebie xD A tak na marginesie to podoba sie wam moja sonda?? :) |
@Kakalaka222
Nie gram, a chcę wiedzieć co się dzieje. Tylko że codziennie muszę przeglądać 10 stron spamu, żeby wyłowić z tego jedną sensowną informację... Przynajmniej nie piszcie tego "ktośtam 100lvl! Gratz!" bo już kran w domu głową rozwaliłem po paru przeczytanych stronach... ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Kiedys bylem uradowany jak do Ciebie napisalem moim 7 lvlkiem a Ty mi odpisywales. A teraz jest mi smutno :/ (W tym momencie nie zartuje.) |
@2xup
To zrob sobie wlasne forum i pisz w nim tylko fakty z aurey. Bede je czytal i nawet nie napisze ani jednego posta zeby ci niezaspamowac go. Zobaczymy do ilu stron dojedziesz z tymi faktami i jakie bede one ciekawe. Nikt cie nie zmusza do tego zebys to czytal.Wiec chyba nie ma problemu jak uwazasz??Zeby mnie nie posadzono o nie wnoszenie nic do tematu trza napisac jakies wydarzenie;d @Topic Hellah gz 100 :) |
Mówicie o tym, że chcecie coś się dowiedzieć o Aurea... Chyba jest jakaś zmowa milczenia, nikt nic nie chce pisać. Juz nawet o Orshu nic nie ma. Dalej nie wiem co wylootowali. Nie mówcie mi, że czegoś o Aurea szukacie, bo jak widać tutaj i tak niczego takiego nie ma...
Pozdrawiam, Riddic |
Cytuj:
A zeby oszczedzic ci czasu powiem ze "Thunder hammer" wylecial z orsha. sesef mógłbys mnie poprawic jesli sie myle ale taka jest oficjalna wersja FAG'u |
Gówno wyleciało a nie żaden hammer.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Kidler Skoro tak, to ok. Pozdrawiam, polostap |
Na filmiku chyba Sting~ i Vlad~ między innymi pisali o Thunder Hammerze... jeszcze któryś z nich napisał "Thunder Hummer" chyba
|
Cytuj:
|
Mozecie uznac mnie za nudziarza ale zaczyna mnie nudzic ten temat -.-
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:43. |