Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   Wojna (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126668)

Zaver 24-06-2007 14:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez polostap (Post 1507344)
Stało się żałosne? A nie było już od dawna? Pomyśl...

Czego ty nie rozumiesz? Na poczatku, gdy Gotic sie tylko w to bawil, bylo zabawne, gdy zaczelisice to kopiowac i robic z siebie idiotow, stalo sie zalosne.

Piaty_Jezdziec_Apokalipsy 24-06-2007 14:54

Tego już się nie da wytrzymać... Od paru miesięcy notorycznie zgłaszam posty do modków (Pozdro Gotic i Elom), oni kasują, ostrzegają, banują, a Wy dalej jak ostatni kretyni piszecie pojebane, bezsensowne rzeczy.

Jak chcecie sobie pisać takie pierdoły, to PW albo załóżcie własne forum dla ograniczonych.

Wniosłem prośbę o stałą moderację tematu albo jego zablokowanie, pewnie nic to nie da, ale warto próbować.

Piąty~

Kakalaka222 24-06-2007 15:01

@Piąty~

A co Ci to przeszkadza?
Za żuć jakiegoś newsa to skomentujemy to...

Zobacz sonde: TEMAT BĘDZIE DO KOŃCA ŚWIATA I JEDEN DZIEŃ DŁUŻEJ. 8o

Sesef 24-06-2007 15:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piaty_Jezdziec_Apokalipsy (Post 1507364)
Tego już się nie da wytrzymać... Od paru miesięcy notorycznie zgłaszam posty do modków (Pozdro Gotic i Elom), oni kasują, ostrzegają, banują, a Wy dalej jak ostatni kretyni piszecie pojebane, bezsensowne rzeczy.

Jak chcecie sobie pisać takie pierdoły, to PW albo załóżcie własne forum dla ograniczonych.

Wniosłem prośbę o stałą moderację tematu albo jego zablokowanie, pewnie nic to nie da, ale warto próbować.

Piąty~

Ty heretyku!!!! Chcesz nam zabawę zabrać.

Hanys_Kce 24-06-2007 15:19

Widze ze poczucie humoru udzielilo sie tez Cromakowi :D

Cromak jeszce raz gz 100 lvl "Szacuken "dla ciebie xD

A tak na marginesie to podoba sie wam moja sonda?? :)

Piaty_Jezdziec_Apokalipsy 24-06-2007 15:22

@Kakalaka222

Nie gram, a chcę wiedzieć co się dzieje. Tylko że codziennie muszę przeglądać 10 stron spamu, żeby wyłowić z tego jedną sensowną informację...

Przynajmniej nie piszcie tego "ktośtam 100lvl! Gratz!" bo już kran w domu głową rozwaliłem po paru przeczytanych stronach... ^^

huggae 24-06-2007 15:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piaty_Jezdziec_Apokalipsy (Post 1507426)
@Kakalaka222

Nie gram, a chcę wiedzieć co się dzieje. Tylko że codziennie muszę przeglądać 10 stron spamu, żeby wyłowić z tego jedną sensowną informację...

Przynajmniej nie piszcie tego "ktośtam 100lvl! Gratz!" bo już kran w domu głową rozwaliłem po paru przeczytanych stronach... ^^

mówię,że to dzieci neo i siedzą przed kompem i spamuja forum :baby: Może tak leczą swoje kompleksy :(

G_o_t_i_c 24-06-2007 15:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piaty_Jezdziec_Apokalipsy (Post 1507364)

Piąty~

Juz Cie nie lubie, wiesz?fe!
Kiedys bylem uradowany jak do Ciebie napisalem moim 7 lvlkiem a Ty mi odpisywales. A teraz jest mi smutno :/ (W tym momencie nie zartuje.)

Hanys_Kce 24-06-2007 15:37

@2xup
To zrob sobie wlasne forum i pisz w nim tylko fakty z aurey.
Bede je czytal i nawet nie napisze ani jednego posta zeby ci niezaspamowac go.
Zobaczymy do ilu stron dojedziesz z tymi faktami i jakie bede one ciekawe.
Nikt cie nie zmusza do tego zebys to czytal.Wiec chyba nie ma problemu jak uwazasz??Zeby mnie nie posadzono o nie wnoszenie nic do tematu trza napisac jakies wydarzenie;d

@Topic
Hellah gz 100 :)

polostap 24-06-2007 15:53

Mówicie o tym, że chcecie coś się dowiedzieć o Aurea... Chyba jest jakaś zmowa milczenia, nikt nic nie chce pisać. Juz nawet o Orshu nic nie ma. Dalej nie wiem co wylootowali. Nie mówcie mi, że czegoś o Aurea szukacie, bo jak widać tutaj i tak niczego takiego nie ma...

Pozdrawiam,
Riddic

Mc'giver 24-06-2007 16:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez polostap (Post 1507503)
Mówicie o tym, że chcecie coś się dowiedzieć o Aurea... Chyba jest jakaś zmowa milczenia, nikt nic nie chce pisać. Juz nawet o Orshu nic nie ma. Dalej nie wiem co wylootowali. Nie mówcie mi, że czegoś o Aurea szukacie, bo jak widać tutaj i tak niczego takiego nie ma...

Pozdrawiam,
Riddic

Widac nie umiesz ogladac filmikow tam jest napisane co wylootowali z orshabala!!!

A zeby oszczedzic ci czasu powiem ze "Thunder hammer" wylecial z orsha.

sesef mógłbys mnie poprawic jesli sie myle ale taka jest oficjalna wersja FAG'u

Komarek 24-06-2007 17:34

Gówno wyleciało a nie żaden hammer.

G_o_t_i_c 24-06-2007 17:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Komarek (Post 1507731)

Nie ma takiego itemka ja gowno, chyba ze to jakis rare.

kidler 24-06-2007 17:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Komarek (Post 1507731)

Nie gówno tylko Fire Axe. ;)

Komarek 24-06-2007 17:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez G_o_t_i_c (Post 1507732)
Nie ma takiego itemka ja gowno, chyba ze to jakis rare.

Dopiero po updacie wejdzie.

polostap 24-06-2007 17:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mc'giver (Post 1507665)
Widac nie umiesz ogladac filmikow tam jest napisane co wylootowali z orshabala!!!

A ja widzę jak Ty umiesz ogladać filmiki... Jakiś noob napisał, że TH i Mc'giver to podchwycił... Heh.

@Kidler
Skoro tak, to ok.

Pozdrawiam,
polostap

shaiboos 24-06-2007 17:59

Na filmiku chyba Sting~ i Vlad~ między innymi pisali o Thunder Hammerze... jeszcze któryś z nich napisał "Thunder Hummer" chyba

Sesef 24-06-2007 19:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mc'giver (Post 1507665)

nic z rare nie wypadło.

Losari 24-06-2007 20:42

Mozecie uznac mnie za nudziarza ale zaczyna mnie nudzic ten temat -.-

Slide_Aurea 24-06-2007 21:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piaty_Jezdziec_Apokalipsy (Post 1507426)
@Kakalaka222

Piąty jest troszke zazdrosny... bo nikt z Was nie pogratulował mu 100 lvlu, jak mogliście!!!!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:43.