![]() |
no mi to pasuje jak najbardziej
|
everybody's gay !
|
Finer juz niema misia w logo, o nie : (
|
Cytuj:
Już teraz jego posty nie będą tak dobrze widoczne. |
Misiek poszedl na retired :(
@mOreg Eee tam :P Od czasu do czasu walnę jakąś chamską ripostę... |
Dzisiejsza rozmowa z noobkiem wyprowadzilem go z deserta bo sie zgubil, tylko koniec rozmowy
18:46 Bodzio Kit [23]: dzieki 18:46 Bodzio Kit [23]: mistszu 18:46 Captain Roman [70]: spoko 18:47 Bodzio Kit [23]: dam cie do vip 18:47 Captain Roman [70]: ok 18:47 Bodzio Kit [23]: bedziesz moim kolega? 18:47 Bodzio Kit [23]: plx 18:47 Captain Roman [70]: oj niewiem 18:47 Captain Roman [70]: ;d 18:49 Bodzio Kit [23]: czemu? 18:49 Captain Roman [70]: mam duzo kolegow 18:49 Bodzio Kit [23]: plx Moj blad to jest to ze nieumiem odmawiac i krzyczec na kogos tylko dlatego ze chce byc moim kolega =/ |
Romas ja mam podobnie...
Raz leciałem przez pewne miasto i widze jakis nie znajomy z znajomej gildii ma problemy. Wiec mówie : help ?. Nie trzeba bylo pomocy więc udałem się do dp. Za 5 minut msg od jakiegoś 20 lvl: "Znasz X" ( tu padło name tego co miał problemy ). Ja wyjaśniam że to tylko zaprzyjaźniona gildia. A on jak z mostu : "Ok, ale mam Cie w Vipie, chodź poblokujesz mi guardy -.-' " Tłumacze że po 1) jestem ms, a po drugie nie mam za bardzo czasu. Za 5 minut msg : "Hi jestem bratem tego 20 lvl. Mam Cie w Vipie, Jak będe potrzebował pomocy to dam Ci znać" Po kolejnych minutach msg : " Hi jestem kuzynem tych co poznałeś przed chwilą. Friend ? " Osobiscie nie dobieram sobie przyjaciół względem lvl, bo mam np wspaniałego kolege 25 lvl - [char]Rycerz bez Nogi[/char] i naprawdę bardzo przyjemnie mi się z nim gada. Ale nie cierpie takiego włażenia w dupe. Sam mam noobowski lvl a i tak przezywam takie coś więc współczuje osobą które mają wyższe. Bo nawet jakby się chciało pomóc komuś low lvl, to lepiej zrezygnować bo usłyszymy : "Mam Cię w Vipie" " EEEEE.... Wezmiesz mnie do gildii" "EEEEEE... jutro będę online to będę czekał w Thais a Ty mi postawisz monka" n/c |
nooby sa zawsze noobami. nic na to nie poradzisz. do mnie tez swego czasu pisaly 13 lvle zebym im smoki poblokowal albo dal cos z demona jak wyjme :D
kurcze mialem tu juz nic nie pisac ale chmiel robi swoje. pozdrawiam zaprzyjaznionych z obsidii ; p |
Noobki nadają całej grze swoistego uroku. Bez nich było by trochę nudno co nie? : D
|
Moim zdaniem każdy jest nobem na swój sposób , zawsze tak uważałem ;x
|
odezwal sie ten, co zna sie na rzeczy xd
btw co o tej porze robiles na kompie ?xd |
Ahh, Pan Kot zawsze chce wszystko wiedzieć :p
|
hehehehehe ;]
|
nvm............
|
nudziło mi się po prostu i kolejny raz nie poszedłem spać:baby:
ps. dobra ja idę to odespać chłopaki xD |
Ehh... Pewien koleś od pewnego czasu namolnie spamuje: 'elo', dziś dał mi "prezent" (jakieś tam trofea i blood herba), więc aby nie być nie miłym odpowiedziałem: Dziękuję, a na to:
18:00 Rodd Shir [24]: wow 18:00 Rodd Shir [24]: :) 18:00 Rodd Shir [24]: tera na bank koledzy 18:00 Rodd Shir [24]: :) Teraz to 'na bank' będe miał spam non-stop. ;) Ehh... No cóż... aż żal mu powiedzieć aby sobie dał spokój... ;P Prosta zasada: 'Ooo, wysoki lvl, musimy się zakumplować :)' Czy nie lepiej czasem porozmawiać z kimś równym sobie? Oczywiście nie mam nic przeciwko temu aby np. 8lvl przyjaźnił się z 100lvl, ale to można wyczuć czy go poprostu lubi czy też chce mieć np. Pro... ;) |
Hihihihi, no ale musisz go zrozumieć, może czuje się samotny i potrzebuje kolegi? :p a tak na poważnie to czasami rzeczywiście nie opłaca się być miłym bo później to już ciągły spam a nie każdy (np. ja) potrafi tych ludzi zbyć w miarę miły sposób. Chyba jedyne wyjście to nie odpisywac :confused:
|
Trzeba brac przyklad z arhy, ktory pomoze nawet najgorszemu noobowi xd
|
albo plate armory rozdawac w veno
|
Cos nowego :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O
-Rine - [License to Kill] Oct 15 2007, 19:23:56 CEST Killed at Level 112 by Asmit and by Xoon -Ak'rap - [License to Kill] Oct 15 2007, 04:00:37 CEST Killed at Level 121 by Nivre and by Hafirizo |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:27. |