![]() |
Xoo Stanex
Dec 07 2007, 00:15:39 CET Killed at Level 104 by Mago Proz and by Warion Linanus Dec 07 2007, 00:25:06 CET Killed at Level 106 by Tsai'Juliana and by Drings |
Cytuj:
2) Linanus nie jest z nami dziwie się że Latuz wam pozwolił 3) Czemu piszecie na tym forum fragi które wy zrobiliście tylko? xDD i zawsze ta sama osoba która najwięcej robi w Ovenach ^.^ Rozumiem napisał by ten post Bolter albo Sorcererr ...^.^ Ale bawią mnie takie rzeczy jak pisze do mnie PAtrykol lub Pegon ^.^ takie pioneczki xD |
Cytuj:
I przestańcie do huja pierdolić że więcej od nas lvli nabiliście skoro na minusie jesteście cały czas a my jak sie nie myle 130~ na + :] |
O widze że Vilum ostatnio sporo razy setke odrabiasz :D Dobrze dobrze koledzy do boju a ja musze pracować..... Dorżnijcie ich :D
Pozdro TGK P.S Master Vilum Użytkownik forum Data dołączenia: 29 08 2004 Wiek: 18 Imię: Master Vilum Profesja: Master Sorcerer Gildia: Kazadum Świat: Titania Poziom: 103 <-- :P? |
Cytuj:
btw. w vitality jestes dlatego ze potrzebuja ludzi, a tak to by na ciebie srali i na twoje pvp, xoo nawet nie wie ze takie cos jak Master Vilum istnieje :( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Skonczcie perdolic skończyłem i przybyłem z cieżkiego dnia bycia Rl lifem zamiast siedzenia przy kompie, sprawy typu wyjscie z dziewczyną do kina bardziej meczą niż 3 godzinny Hunt ahha "nie no Joke"
Jurto po słuchawki bo stare rozjebalem XD Mastah nie dość, że przypegował Lv to i widze pogra przez najbliższy miesiąc bardzo intensywnie chyba ,że to tylko tydzien.To ładnie pgował Sharujac Account Podziwiać tylko ,spisali sie chłopaki lepiej niż Zigi shaushuausas Obstawiam ze sharowali : Martinesz i Callastus XD |
Co jest z Xuuuu? :>>>
EDIT: I Rosteinem X>>> |
Cytuj:
Mastah Dadi Banished: until Jan 06 2008, 18:07:08 CET because of account sharing |
Deeste - Dec 08 2007, 21:46:50 CET Killed at Level 79 by Haxezod
and by Ralke Vedoor - Dec 08 2007, 15:58:05 CET Killed at Level 141 by Marrion and by Toshibo |
Cytuj:
Deeste, czy ktos sie przejmuje waszymi fragami w innej wojnie/random pkingu?:P |
Cytuj:
|
HHAHAHA
JAk tam pvp Leora i Tafoka 40 msa niemogli zajebac na spam ue ale Cioty saushuasa |
Jak tam ElfBot NG sie sprawuje? ;>
|
Cytuj:
|
Cos za cicho...
Gz annihi Xoo i spółka! |
02:20 Fakro [122]: jak jestes taki kozak
02:20 Fakro [122]: =d .... Cos tam bo zamknełem okno 02:22 Ancient Bolter [138]:Jak jestes taki kozak to choc do svar dywan i mnei uderz 02:22 Fakro [122]: svar dywan jest dla meneli 02:22 Fakro [122]: tylko w ankh królowie zyja 02:22 Fakro [122]: to siedz tam w tym smietniku 02:22 Ancient Bolter [138]: tak bo wankr masz wylogowanych 20 ludzi ? 02:22 Ancient Bolter [138]: i magebombe taki wlasnie z ciebie kozak 02:23 Ancient Bolter [138]: wybralem neutralne miejsce tam gdzie sie aktualnie znajdowalem i sie obsrales 02:23 Ancient Bolter [138]: wiec przestan pierdolic 02:24 Fakro [122]: nie widzialem jeszcze wiekszego retarda 02:24 Fakro [122]: od ciebie 02:24 Ancient Bolter [138]: wytlumacz mislowo retard i urwal sie kontak Fakro szukal w slowniku ale nie znalazl :< |
Eh, openów nie ma, to pozostało wyzywanie? Nuuuudy xDDD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:18. |