Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Shadows World, Family Guys + kilku freedom figterow -.-' vs VIRIBIU UNITS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=134780)

Efax 17-05-2008 17:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boytano (Post 2061611)
1-1 :confused:

No ale jakby nie patrzeć nie ja zacząłem gadke o żydach samemu mając membersów z semickimi korzeniami tak jak niejaki Mukatan :D

Brehta antysemityzm powinniście zostawić z daleka od tibi i to wszyscy...
Jak już mowa o kretynach i wysyłaniu do szkół to radziłbym w pierwszej kolejności zabrać chara nowemu ownerowi Ludka i niektórym waszym rl...

TheDwarf 17-05-2008 18:16

Ja chcialbym tylko zaapelowac o zaprzestanie zachowan rasistowskich, wzgledem narodowosci zydowskiej, gdyz nie jeden z nas ma zydowskie korzenie, nawet o tym nie wiedzac. Zachowujmy sie adekwatnie do wieku, bo antysemityzm nie swiadczy o jakiejkolwiek dojrzalosci.

A co do liczebnosci i MSów to pragne przypomniec, kto zaczal wojne, bedac swiadomym tego, ze wiekszosc MSów stanie po stronie przeciwnej - trzeba było myslec wtedy, jak miec wiecej sorcow.

Thunderbolt 17-05-2008 20:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Safe (Post 2061719)
Mały sd power macie, powiadasz?

Arthas of nebula
Andrenos
Asanil
Deerdek
Heiks
Hinogoos
Huan Yan
Jerphyn Tarkst
Lord Arcticus
Mebistofeles
Morrderca
Sfoqs
Sztama
Tinti Zareda
Vane Dare
Yugimu

16 sd shooterow nie liczac pallkow, ktorych macie 15

a wiec 16*250~ = 4k combo.

Tak, wiem, ze zaraz polowa wyskoczy z tekstem "ale polowy nie ma na akcjach", za ta polowe sa pallki, ktore maja assassiny i sd, a wiec argument niezbyt. Poza tym, od nas tez nigdy wszystkich nie ma.
;)

Lookaj to:
Celandia
Finix
Szalony magus
Xe'rien
Averios
Elorisuc
Fajny Ludek
Heinzkuttin
Leendras
Szew
Vartristar
Xendosa
Calh Mand'ik
Cybe Anth
Dermurion
Masakratus
Master Biegun
Redeo
Rider Eddi
Scorpion Hammer
Serizjan
Sunze
Vicka
Viraz
Vlad Vizah
Xaemus Serigimox
Phoenix of nemesis

Nie liczac paladynow(17) i "pomagierów" daje w przyblizeniu 27*250=6750
Wiec przestan pierdolic ze VU ma dobre combo bo porownujac do waszego ma gowniane. pozdro

Mish 17-05-2008 20:31

A jest na nebuli ktos kto ma 3000+hp? Sck ma 2825hp, a wy macie podobno 4000+ wiec jaki jest problem?

Alvaro89 17-05-2008 20:33

@ Mish a co ma piernik do wiatraka ?? bo wyskoczyles jak filip z konopi xDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mish 17-05-2008 20:47

To ze majac combo 3000+ mozna zabic kazdego na nebuli z dobrym zgraniem/botem.

Elmer 17-05-2008 21:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Efax (Post 2061720)
Brehta antysemityzm powinniście zostawić z daleka od tibi i to wszyscy...

Jak powiem, że twója matka był Żydówką, to jest antysemityzm, a jak napisze, że była Polką, to jest antypolonizm? Nie rozumiem co oni mają takiego w sobie, że jak zacznie się o nich dyskutować to typy spod znaku Michnikjugend od razu zaczną ich bronić. Koniec oftopu.

JaSprite 17-05-2008 22:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thunderbolt (Post 2061956)
Lookaj to:
Celandia
Finix
Szalony magus
Xe'rien
Averios
Elorisuc
Fajny Ludek
Heinzkuttin
Leendras
Szew
Vartristar
Xendosa
Calh Mand'ik
Cybe Anth
Dermurion
Masakratus
Master Biegun
Redeo
Rider Eddi
Scorpion Hammer
Serizjan
Sunze
Vicka
Viraz
Vlad Vizah
Xaemus Serigimox
Phoenix of nemesis

Wiec przestan pierdolic ze VU ma dobre combo bo porownujac do waszego ma gowniane. pozdro

mnie nie licz... ja nie mam ng :baby::baby::baby::baby:

Sck 17-05-2008 22:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thunderbolt (Post 2061956)
Lookaj to:
Celandia
Finix
Szalony magus
Xe'rien
Averios
Elorisuc
Fajny Ludek
Heinzkuttin
Leendras
Szew
Vartristar
Xendosa
Calh Mand'ik
Cybe Anth
Dermurion
Masakratus
Master Biegun
Redeo
Rider Eddi
Scorpion Hammer
Serizjan
Sunze
Vicka
Viraz
Vlad Vizah
Xaemus Serigimox
Phoenix of nemesis

Tak, bo wszyscy na raz strzelaja i wogole, takie gdybanie nie ma sensu;p

Efax 17-05-2008 23:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TheDwarf (Post 2061759)
Ja chcialbym tylko zaapelowac o zaprzestanie zachowan rasistowskich, wzgledem narodowosci zydowskiej, gdyz nie jeden z nas ma zydowskie korzenie, nawet o tym nie wiedzac. Zachowujmy sie adekwatnie do wieku, bo antysemityzm nie swiadczy o jakiejkolwiek dojrzalosci.

A co do liczebnosci i MSów to pragne przypomniec, kto zaczal wojne, bedac swiadomym tego, ze wiekszosc MSów stanie po stronie przeciwnej - trzeba było myslec wtedy, jak miec wiecej sorcow.

Zapamiętaj i wbij to sobie do głowy, że wojna może i zaczeła się od pretekstu - nasza akcja ale prawdziwe powody są inne i to nie z naszej strony!

TheDwarf 18-05-2008 00:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Efax (Post 2062331)
Zapamiętaj i wbij to sobie do głowy, że wojna może i zaczeła się od pretekstu - nasza akcja ale prawdziwe powody są inne i to nie z naszej strony!

powod wojen, jaki by nie byl, zawsze rozchodzi sie o wladze. ale tu nie chodzi o powody, tylko o przygotowanie do wojny - jezeli nie ma sie przewagi, to sie nie atakuje, tylko przygotowuje dalej do walki, czyz nie?

Efax 18-05-2008 03:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TheDwarf (Post 2062430)
powod wojen, jaki by nie byl, zawsze rozchodzi sie o wladze. ale tu nie chodzi o powody, tylko o przygotowanie do wojny - jezeli nie ma sie przewagi, to sie nie atakuje, tylko przygotowuje dalej do walki, czyz nie?

Czasami nie ma się wyboru :)

blackdd 18-05-2008 08:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Efax (Post 2062578)
Czasami nie ma się wyboru :)

Wiadomo ze nie ma sie wyboru, zwlaszcza chodzenie po frostach z kostka zeby kogos uwalic 4fun?

/ Tert

Efax 18-05-2008 08:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez blackdd (Post 2062615)
Wiadomo ze nie ma sie wyboru, zwlaszcza chodzenie po frostach z kostka zeby kogos uwalic 4fun?

/ Tert

Mi się bardziej podobało "bo mikołaj ma brody":)

Thunderbolt 18-05-2008 12:10

h*j bombki strzelil, choinki nie bedzie xD :baby:

Requ 18-05-2008 12:36

dźwignie już poprzeciągaliście? szybko idzie quescik?

Alvaro89 18-05-2008 13:02

Xano gratuluje udane akcji ale czy po kazdej waszej udanej akcji musisz robic z siebie kozaka i spamowac na forum?:baby:

Sck 18-05-2008 13:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Requ (Post 2063037)
szybko idzie quescik?

nie szybciej niz wy s*******acie

Rognis 18-05-2008 13:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TheDwarf (Post 2062430)

Tylko problemem bylo, jak poprawnie sprawowac te wladze, czego zupelnie nie umieli robic czlonkowie VU, jak to sie mowi "zemsty nadejdzie czas...".

Chcieli wiecej? Oto i maja... :)

Requ 18-05-2008 13:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alvaro89 (Post 2063079)
Xano gratuluje udane akcji ale czy po kazdej waszej udanej akcji musisz robic z siebie kozaka i spamowac na forum?:baby:

Wiesz ja tylko pytam bo mieliście robić questa i nie wiem jak wam idzie.

Od czasu do czasu pisze sobie, a ty od razu że kozak... Tylko że to nie my spamujemy tibia.pl i tibia.com wtedy kiedy wam sie uda nas zabić wiesz? Chyba że cierpisz na "ślepote złośliwą" i tego nie dostrzegłeś jeszcze.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:00.