![]() |
[CHAR]Kayaan[/CHAR]
Nov 03 2007, 05:54:26 CET Killed at Level 99 by [CHAR]Haasky[/CHAR] and by [CHAR]Gohan Oblivion[/CHAR] Było ? |
Ale paymenty podczas wojny to cheba nic nadzwyczajnego :o
|
http://www.***********.com/603488656.html
spidiszare Widze ze juz ktos o tym wspominal, zrobilem tu w koncu acc zeby wkleic tego posta. Jest to filmik o banshee quescie z Sirvillisem, widac rowniez jak pada. Jezeli ktos ma obawy nie ma tam zadnego syfu, jak jeszcze nie ogladaliscie to macie. Chce do tego dolaczyc, ze mimo ze mnie ubili nadam jestem za Dusk & Inshon. Doskonale rozumiem za co mnie ubili, poniosly mnie emocje. Nie wiedzialem dokladnie jak to jest z Sirvillisem znalem go troche, to bronilem. Ale musze przyznac: bylem strasznie w*****ony. Totalnie skonczyla mi sie kasa to sie ciesze na tego questa. A tu ekipa nieogarnietych noobow masa wrl do zabicia i waste.. Jak wbili po Sirvillisa to mialem totalne zalamanie glowy. Myslalem ze nie dosc, nie zrobie questa, bede mial waste, to zabija mi znajomego. Jezeli Olek zasluzyl to prosze bardzo, jego wina. Jak powiedzial mi pozniej Jitvey, gowno wiem. Podsumowywujac jest to racja, nie wiedzialem a go bronilem. Pozniej gdy ochlonolem, dowiedzialem sie ze pomogli zrobic reszcie ekipy questa. Swiadczy to o tym ze jednak roznia sie od Vision, wyobrazam sobie co oni by zrobili. Gdybym sie nie rzucal bylo by ok, ponioslo mnie. To tyle, Kthxbye PS: Filmik mozna dlugo przewijac, zal ile robienie tego trwalo ale 30~osobowa coponiektorych nie za bardzo ogarnietych ludzikow spowalnia wszystko. Nie mowie ze jestem swietny te wrl byly porazka :p Damge of Fall |
@up
skad wiesz co by zrobili vision?... |
Nie napisalem, ze wiem. Napisalem ze wyobrazam sobie, jest roznica miedzy wyobrazeniami i domyslami, a stwierdzaniem faktow.
|
Cytuj:
6h + 30 osob = zakonczenie wszystkich missji bez finall romu pozdorwienia dla sirvilisa =) i oddaj nam nasze 2bp UH |
Cytuj:
mam film jak cos, a i padl tez kayaan ;-) ;; pisze z lapa wybaczcie ") pozdro Diabel Ratillt & ZIOMEK Z CANDII :D |
@up
już ci mówili ze będ± hunted ;) |
Cytuj:
Nie mów , ze masz tylko link dawaj :d |
Bania mala nie pije przez tydzien ;p pozdrowienia dla Radka z Lagiewnikow kolo wrocka ogarnieci wiedza o co chodzi ;p
pierdola mnie ci co beda pisac podemna ;s (oprocz triady xD) pzdr Falla ;] no i Przemi i Ymy |
nie dam bo mnie obrazacie ,a mam na to wyjebane
|
ima wkrótce bedzie haked, mozecie mnie wysmiac, ale zapamietajcie ten post, i za 1mies, 2 ...mozecie zacytowac
|
Cytuj:
|
@2x up
Chociaz powiedz skad takie info xD |
wlasnie pojawila sie price lista
chyba po tym zamieszaniu na tym forum Crown Armor - 20k Blue Robe - 20k lol ? tak chyba nie bylo jeszcze przed wojna ? wiem ze na krotki czas przed wojna to c arma kupilem za 13k Demon Shield - 60kMedusa Shield - 10k tez smiech na sali chociaz dobrze nie pamietam cen :) (wogole malo co wiem) Boots of Haste - 40k zarty ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
No to sie nie udzialaj ! =D haha |
Cytuj:
|
Merlin -.-. <suszi> co do price listy to dobra rzecz to jest ;p
|
Cytuj:
Your, Zwidson. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:50. |