![]() |
Cytuj:
Owned xDxDxD |
Cytuj:
A taxo huncil mnie na 20-30 levelu hehehe Milo wiedziec ze wkoncu zemscic sie moge :D |
..........
|
Cytuj:
A co do gortiego no to zobaczymy czy w koncu mu ktos nie dojebie za te klamstwa.. narazie widze ze kozaki jestescie ale jak nie skonczy z tymi klamstwami to w koncu to musi wszystko wyjsc na jaw ;) Jebie mnie to z reszta.. cs rox :cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
I w ogole ja rozumiem zeby ktos mi grozil czy cos jakby mial 100+ lvl msa.. ale jak ktos ma 50~ lvl palla i mowi ze kogos schunci to jest kurwa smiech z dziecka neo.. jakim jestes ty.. stwierdzam to po tym co piszesz.. :D A pisze tutaj bo mi sie kurwa nudzi.. i chuj ci do tego... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nikt mnie nie szanuje? ciebie widocznie rodzice nie szanują... Co do szacunku to zobaczysz jutro jak mnie szanują... ;) Poreda dobrze mówi , po chuj tu piszesz? Chyba że myślisz że każdy podziwia twoje sprytne obrazy na nas. Jednym słowem VI*******aj -.- |
Wiecie co wam powiem!
My sie tu kucimy czesto bez sesu, to smieszne, zalosne a czasem chamskie. Ale prwadziwy szczyt chamstwa to shakowac kogos ze swojej rodziny i zjechac mu levele z 77 na 14 hehehe ten kto to zrobil wie ze mowie o nim i on wie ze ja wiem ze to on :p Zrobiles cos zjebanego i szacunek u mnie straciles! Zarobiles, ale kosztem kuzyna a to zwykla kradziez. |
@Solar
Kiedyś mówiłeś, że ubijesz Destroyera, ale jak nawet by było coś takiego: You lose 1 hitpoint due to an attack by Solar mlody, już nie jesteś free ;p. |
Cytuj:
HEHE ty tez mowiles ze mn ie ubijesz jakies 3 miechy temu a ja sie doczekac nie moge :p |
ASJOAJSOAJDOAJO owned xD wygrali ale bylo 2:2 xDDDD
http://img240.imageshack.us/img240/2...0561gq4.th.jpg |
Cytuj:
Mozna sie posmiac z komentarzy: http://img145.imageshack.us/img145/1092/aaalh7.jpg :) Najbardziej mnie rozwalilo: "Mogl wygrac 3:3 a ze wygral 2:2 to trudno" xD |
@Solar
Nie pisalem że jest głupi lol nie wymyslaj bajek, shaka moj rl B). |
@up
Sharing account plx? xDD |
Lol, dobra fota ;d
|
Cytuj:
|
.............................
|
@Down
Zamknij morde bo z toba nie gadam. Bye |
tobie jest wszystkich zal, dolacz do swoich pro forum , bo im tez jest zal wszystkich i tak jak ty wszystko wiedza, i kazdego ubija.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:33. |