![]() |
Cytuj:
|
O kurwa ale mi pojechales pierdole skacze, zegnam wszystkich :(
|
Cytuj:
|
................. :(
|
Own3d :d:d
|
Przykreeeee :( Byl i go nie ma xD
Cos dla rozluznienia http://pl.youtube.com/watch?v=LMnaDcGrV3s Dzis lipa z opena :( a obiecalem fraga znajomemu :( |
Gdzie openka dzis imprezy mieli :D
|
20min przed nasza propozycja spinali sie jeszcze :P Spoko we wtorki tez sie idzie pobawic w klubach gejowskich xD (niesmaczny joke)
Ide w kime bo nuda jutro do sql :/ Pozdrawiam :* :evul: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Juz myslalem ,ze w koncu sobie pokaram na opence... A tu taka lipa;/
|
Dlaczego nie wyszliście wcześniej tylko chowaliście się w hellgate? ;) Oh, przepraszam, przecież potrzebowaliście zwołać Animę >: )
|
anima libera
|
Cytuj:
żal mi ludzi takich jak ty ;) pierdol se co chcesz xd dasol i inni tez sie pewnie spinali o to a teraz wiedzą jak jest :P i w dupie mamy co myślicie o Rise czy o innej wyimaginowanej przez was opowieści :D bez pozdrowień dla tego pana :p |
hahaha zobaczcie co wynalazłem w jakims starym temacie o wojnie :D z 5 stycznia o ile sie nie myle xD jaką piękną prawde ten ktoś napisał i wielki szacun dla niego :P
Cytuj:
|
aitor'zako
Feb 20 2008, 12:49:49 CET Killed at Level 86 by Kafarotwaty Kafar and by Reidero Morios http://www.***********.com/925493330.html spe edys hare Bylo nas kilku ,a Eteriansy w 17 minucie filmiku zrobili mas loga dosc dobra ekipa :D Pewnie gdyby wpadli minute wczesniej nie bylo by juz tak kolorowo XDDDd Ale jak to mowia ;) Szczescie sprzyja lepsiejszym ^^ |
Taak sprzyja lepszym,ale jest jeszcze inne powiedzenie komu szczęście sprzyja :p
Gz akcji, milo widzieć mojego best rla u was, po tym jak solle i eternitas nas zabily wcale mu sie nie dziwnie ze chce walczyć. |
gz akcji nieduzo brakowalo a za wesolo by nie bylo jak widac po filmie to juz na most wchodzili
|
@Kafar
Istnieje też inne powiedzenie o szczęściu ;P Głupi ma zawsze szczęście :P Ale zostańmy przy twoim powiedzeniu :) |
Cytuj:
Protos w Rise! XDDDDDDD KRK KIDS DO BOJU! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:36. |