![]() |
gwiazda biała znak pedała?
|
LEGIA WARSZAWA !! xD
|
Je*ać Żydzew!
|
Lech zdech kolejorz XD
|
Zostaw Lecha w spokoju bo Cię Wojtuś zbije :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Pożegnałem się na tibia.com to wypada i tutaj.
Było miło Panowie <3 Ale życie bywa ciężkie :p |
Trzymaj się :)
|
Cytuj:
Jestem chujowy, ze zdalem rok w dobrej szkole Jestem chujowy, ze moi starzy sie mna przejmuja Jestem chujowy, ze mysle o przyszlosci zamiast tego ile wyniose gp z rotów Jestes ekstra, za to, ze skonczyles szkole na zadupiu bez perspektyw Jestes ekstra, za to, ze w przyszlosci bedziesz zapewne kosil zboże Jestes ekstra, za to, ze idziesz spac zaraz po wylaczeniu Tibii Jestes ekstra, za to, ze z zimkami mozesz pogadac tylko o grze Jestes ekstra, za to, ze jestes z Bochni pozdro |
Dobrze powiedziane B) Pzdr :)
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kurwa dixyra fartło ci sie ze zjebalismy jak ciooooooooty
a juz licyzlem na niezlego fraga na zakonczenie =/ |
Sorki, nie chcialem :<
|
Za błędy się płaci, 50k w moim depo w Svar i wybaczam :D
|
Przesłałem Ci 60k do dp Cormaya, no more, peace and love.
Btw. Niezlym fragiem nazywasz zabicie 85 ed?:P A jakbys zabil 100+ to by byl mega evul hiper extra cool zajebisty wyjebany w kosmos frag ; o |
Double :////
|
Ah kamarro i 2 ziam wielkie walczaki z bochni oni nie biegali z nozownikami oni biegali w ich wlasnej hooligance z widlami :)
Widze sama ganksterka ze nawet photo nie pokaza strach sie bac tylko ze mu chodizlo oto zebysmy zakryli rejestracje bo nas sprzeda na psiarskie jak dostanie wpierdol. No offence /\Prosta reposta na posta. Ja pokazalem ze nie jestem mocny tylko an forum czas aby mzoe reszta przestala pisac albo tez pokazala( prawda Lati?) Raz po raz odpisze ale nie psizcie za duzo bo niechce mi sie czasem czytac :< tyluuuuuuuuu stron |
@Dixyra
Double godzinę później? |
Jestes ekstra, za to, ze jestes z Bochni
Ja tez? DZIEKI HAHAH Jestem prezny mieszkam w bochni yoyoyo |
nie, ty jestes pusty
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:04. |