![]() |
Cytuj:
|
anyway film jest dobry !
wojna trwa |
Cytuj:
Zapytaj leszcza jak ze mna gadaj jebnij 2 razy z bani o sciane moze cos zrozumiesz... wyszlismy na piramide o 21 zaczeliscie zmieniac venta do 22:10 napisalem leszczowi ze czekamy do 23:00 powiedzial ze mi da znac czy zbiora team, o 23 napisal ze nie zbierze i ze openki nie bedzie pajacu a nie ze dalismy wam 10min bo jak bys umial liczyc to 2h mieliscie.... |
Cytuj:
|
Cytuj:
podoba mi sie w tym filmiku jednostronnosc.. jaki mastah pvp elf bot banashe...tylko czemu niezrobil na nim jak zalicza glebosa nobsss na amxa;) |
02:58 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Thouri Shady. He was killed by Abasidius. |
Cytuj:
|
:cup:
let the fun begin |
ole amigos!
15:48 Botidu on Antica [7]: SKA JAG HJÄLPA ER LR INTE? ~ 2:50min filmiku pana Waxonee www.speedy_share.com/990885944.html Link do tematu na tibia.de http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=123649 |
ale rzeznia open,co chwile vipki sie przelogowuja xd narazie naliczylem 14-6 dla it
|
18:17 Abel [116]: utamo vita ""Mozani wont die""
KURDE DAMUN UCIEKŁ :< |
Wygralismy, ale to zadna zasluga przecierz i tak wszystko robi za nas elfbot. Dostaliscie baty przez program.
A tak naprawde to jestesmy od was lepsi ! |
Cytuj:
;ooo no to gratz:D |
Epa epa hail elfbot ;d
To wina elfa, pingowalismy, oni mieli debugi&kicki i nie wiem co jeszcze ;s Zreszta inte boi sie wychodzic na openki ;s Arcania owned whole tibia epa wio~ |
Dzieki, pracowalismy nad tym skilem wiele lat. Oplacilo sie
|
Można Prosić film z tego Opena ? :D Pod "rec' Lub TibiaCam.Tv xD
Thx ~~ |
Cytuj:
|
ehhh po chuj te lr wychodzi w 35 ludzi na 60+.... zal
35 na 60 to jest kurwa hardcore :D ale i tak jest good nie dlugo inter nie bedzie moglo zalogowac na tibie wiec niema sie co martwic ??:D ihiahiahsiahisahsiahshdasdiahsdia aa dodajcie tego Bugisa .... |
48 nas bylo wiec nie wyolbrzymiaj ogorku
|
ma ktoss film z tej akcji?:P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:50. |