![]() |
to nie krew tylko potiony z Bp sie wylały.
|
szalona kobita
kokssik |
Jest jakis film?
|
53 Victeron (*) [Poland] History Morgana Sorcerer 188 +2,120,551
|
@up
cdn dzis ? |
No no Szymek niezle pg.
|
Troche nie rozumiem tej wojny.Flow ma sklad jak nigdy mimo to wydaja sie powoli sciskani przez Kopengas.Powoli jacys smieszni druidzi wbijaja 100 lvle nie mowiac juz o gwiezdzie Adde~...Osoby ktore na OB maja male znaczenie w ciagu miesiaca moga stac sie rowne waszym magom.Chyba jednak to nieodlaczny element ze szwedzi od kilku wojen expia normalnie podczas wojny.
Przeciez macie za co walczyc i za kogo.Wielu juz nie wroci z tej wojny np. Ci ktorzy zostali schakowani. http://www.youtube.com/watch?v=UmDAQKzTShc -obejrzyjcie sobie jak Rogstah pada czy co¶ ;) Przydałby się frag na kim¶ naprawde znaczacym... |
@up
Wczoraj na prawde malo braklo ,a Sliccery padl by w boat trapie ,zabraklo ulamek sekund , a potem nie wiem jakim cudem Trixtara nie padl w trapie. Kilka minut pozniej byla juz tylko tragedia, ludzie nie ogarneli , spanikowali i dali dupy ,wyszedl brak doswiadczenia i wszyscy sie rozbiegli zamiast trzymac sie razem i doslownie garstka ludzi z Kopengow dobila kilku uciekinierow (w tym mnie).Mam nadzieje ,ze ludzie wyciagna z tego jakies wnioski i juz sie to nie powtorzy. |
Chłopaki, dzi¶ 11 listopada. Przydalo by sie pokarać troche żydow.
|
Up racja by sie cos przydalo a jesli chodzi o zabicie kogos znacz±czego to by sie bardzo przydalo ale z tego co wiem we flow jest wiekszosc co jak przegra wojne czego im nie zycze nie wyplaci sie bo juz konczy z serwem albo z tibia
|
ZA NARNIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE _/
expic a nie ;d |
Cytuj:
|
Ehh juz wiem dlaczego moje wczesniejsze posty tak irytowaly innych uzytkownikow.
Nie wiesz nic o tej wojnie, to sie nie udzielaj bo robisz z siebie idiote... |
11 Listopada
Za Polske!!:flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::f laga_pl: |
Elooooooooooo o chuj ci chodzi z tym kafarem bo nie zrozumiałem o0 napisał prawde. A tak btw. to moze bys sie przedstawił ;>? Napisałes ze kafar jest zbędny, a chciałbym wiedziec ile sam zrobiłes na tej wojnie.
|
Chyba sam sie wezme za lvlowanie i po 100 wejde do wojny.Wezcie loga zrobcie przed frostami czy cos...Zbloczcie boat i exp i fragi...
|
To bierzcie sie za levelowanie a nie gadanie ;P
|
@up
Czego Zmieniles? Wczesniejszy Tekst Byl Fajnieszy;( |
Co taka Cisza ? :)
|
Doniosły mnie sluchy ,że dzis Openka Xddddddddd _/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:21. |