![]() |
Pallek skille 70 / 55 , 18 lvl , 8 m lvl , Drag , zerk :) :kat: :flaga_pl:
|
None , 2 lvl , 0 mlvl , skille 12/12 , pokonalem Cave Rata.
|
Vampire
Ja zabiłem sam vampira na 13 levelu sorcerem (przypadkiem)
|
Ja na 20 lvl druidem zabilem berserkera , beho i witcha bez uzywania czarów i run
|
Ja Najlepszego Potwora Zabilem Dl. 40 Lvl Knight Mlvl 5 I Nic Nie Stracilem. JAK By Co Bylem Z Kumplami Levele 70. B) . A MAM PYTANIE JAK USTAWILISCIE TE DANE NA SWOJ TEMAT <<
|
Best Solo :P
Moje best solo ;)
- Orc Berserker 26 lvl Sorcere 25 mlvl kilka runek Hmm i hity z różczki - Dwarf Guard 24 lvl Hity z różczki - Demon Skeleton Runy Hmm - Dragon Runy Hmm Właczona Magic Shield ( duzo many zeszło ) |
ja ubilem 3 cyce (otoczony bylem) 12 lvl sorc i jeden uh
mlvl 6 :cup: |
Moje najlepsze stworki które pokonalem:
Best Solo: -Dragi (53) -Banshee (3) -Demon skieleton (okolo 30) -Dwarf Guard(około 40) -Witch(4) -Beholder(4) Best team: -Giant Spider(10) Już niedługo: -Dragon Lord -Black Knight |
ja ubilem 2 dsy naraz na 19 lvl sorcem z jednym uhem :]
|
hmm druidem od 8 lvlu expilem na amazonkach i valkyriach od czasu do czasu solo cyklop, od 13 lvlu solowalem dsy expilem na ghulach, na 31 lvl z 32 mlvlem solo gs na gl i nie metoda gora dol tylko oko w oko zeszly 2 sd i troche hmmow oraz 16 mfkow
|
Paladyn skile 40/37 łuk- beholender+7 szkiełków(2X Exura gran)
|
ja lvl 17,skile 50/45 blokneli mnie w zamku w ab z zerkiem i sobie poradzilem z nim halabarda wyleciala:cup:
|
Ja na 16 LvL. , Sorkiem Solo Dwarf Guard nie było łateo ale się udałoB) teraz se zabijam od czasu do czasu jak mi sie nudzi
|
Buheh nowy rekord... na 15 lvlu sorcem ubiłem Beholdera bez run i manasów xP.
|
Solo: slime (wiem slabo:confused: ).
W grupie : dwarf guard. |
Gz for all Solo
|
Solo : dragon 8 llvl pall 57/23 vampire 13 lvl 60/27 all z boltów
W grupie : demon Na 32 lvl walnołem 3 razy z sdka i poleciał nam f axe ;) |
Knightem ze skillami 75/75 solo GS (z pierwszego k-legi wypadły :] ) , a 14 drutem solo ds , nawet mnie nie drasnął. Pozdro
|
Osobiscie zabilem demona na parchment roomie lecz druidem\sorcem nie jest to zbyt wielkie osiagniecie :=) Wystarczy uciekac na utamie i lac, nie liczac wianai do schodow by sie napompowac :P
Prawdziwym osiagnieciem jest przezycie ze starciem z 3 gs-ami + liderem 46 palladynem =] Jakos udalo mi sie przezyc. |
guard :)
ja na 24 Lvl-u zabiłem sobie dwarf guarda :) skille takie sobie bo 56/54 :) ale udalo sie bez exury :) a waliłem z fire axe więc... :P później 3 orc zerki na raz :P cya
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:21. |