![]() |
Cytuj:
|
Autodamaged post.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Uuuu Monek, jesteś kozakiem, przepraszam nie bij :(
|
Cytuj:
|
Autodamaged post.
|
Autodamaged post.
|
ahaha dobry fimilk :D ten maly to niezly wymiatacz
|
Cytuj:
|
nie no filmik przedni:D 1:38 i 2:38 _/
|
whoot Sandra pacc on i cos sie tam dzieje
widze musze odkurzyc gdzies msn i zbadac co sie tam dzieje ;p |
Cytuj:
hi hi hi hi 8o |
|
Stary wiesz jak to jest na wojnie.Teraz wy macie szpiega ale mozecie go szybko stracic,a jak wanted zrekrutuje sobie swojego to wtedy my sie posmiejemy.
|
Autodamaged post.
|
Filmik byscie dali a nie ;p
|
no jesli chodzi o filmiki to wlasnie nierozumiem po co je niektore osoby robia jak nikt z zewnatrz nie moze tego zobaczyc.. a co z tego jak zobacza tylko ci co byli na tej akcji plus pojedyncze osoby? moim zdaniem niewarto tego robic jesli pozniej jest takie podejscie do tego zeby komus to pokazac. Niech kazdy zrozumie to jak chce:D
|
[quote=Rudy_Kojot;2662972]Boze, ale Wy macie jaro z tego, ze wczoraj tyle osob od nas padlo. Nie wiem czym tu sie jarac : ). Wszystko byloby dobrze, gdyby nie to, ze wiekszosc osob, ktorzy wczoraj padli, padli przez wlasna glupote (missclick, itp.) . Takze nie rozumiem czym tu sie podniecac. Bardziej mi sie smiac chce, ze nie mogliscie po 20 minutach zabic Arucarda, po czym udalo mu sie jeszcze wydostac stamtad, pomimo 3 rzedow ludzi w dwu kratkowym przejsciu ;].[/QUOTE
HE HE no to sie posmialismy aru wyszedl przez missclika. bardziej mi sie smiac chce ze niklas musi logowac na wszystko co macie i wychodzic wam z trapow |
Autodamaged post.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:43. |